Reggi Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 mniam , uwielbiam różowe poślady Wiedziałem, że dom ..rodzina to tylko przykrywka :polew: Mówiłem nie oglądaj " Tajemnica Brokeback Mountain " :sick3:
Reggi Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 o to chodzi ze nie widziałem Rozumiem, że odkryłeś to niedawno TO dobrze, że nie inspirowałeś się niczym innym tylko tym co tak naprawdę drzemie w Tobie Gejowska natura nie musi być wcale taka straszna.. wiesz macie ten tam klub..Utopia czy jakoś tak przeciez Warszawa to tolerancyjne miasto.. i pamiętaj Dawid..ja nie skreślam Cię z listy kolegów tylko dlatego, że lubisz różowe posladki :laghing2:
poziek Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 A tu cos w temacie ostatniej zadymy :kox:
moskal Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 dlatego, że lubisz różowe posladki :laghing2: ku..wa czy ty nawet czytac nie potrafisz???? gdzie ja napisałem że lubie ??? JA UWIELBIAM
Reggi Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 dlatego, że lubisz różowe posladki :laghing2: ku..wa czy ty nawet czytac nie potrafisz???? gdzie ja napisałem że lubie ??? JA UWIELBIAM Sorry Dawid.. jak ja mogłem tak zminimalizować twój pociąg do różowych posladków
moskal Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Sorry Dawid.. jak ja mogłem tak zminimalizować twój pociąg do różowych posladków Wstydz sie... ;( ;( jak mogłeś ;( ;(
Reggi Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Wstydz sie... ;( ;( jak mogłeś ;( ;( Dawid..sorryy ...wiem, że to Cię nie kręci ..ale postanowiłem umieścić :kox:
moskal Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Ragga , jak juz zapłacisz składke to znowu bedzie głosowanie w twojej sprawie ????? jesli tak ,to ja bym na twoim miejscu nie podskakiwał za bardzo :polew:
Flyer Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Przeciez on nie spelnia juz warunkow... nie ma fury
moskal Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Przeciez on nie spelnia juz warunkow... nie ma fury :polew: :laghing2: :laghing2: :laghing2:
poziek Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Ragga , jak juz zapłacisz składke to znowu bedzie głosowanie w twojej sprawie ????? jesli tak ,to ja bym na twoim miejscu nie podskakiwał za bardzo :polew: hyhyhyhyhhyhyhyhyy biedaczek - ja będę głosował na NIE :gwizdanie:
moskal Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 hyhyhyhyhhyhyhyhyy biedaczek - ja będę głosował na NIE :gwizdanie: ja też , zdecydowanie za krótko na forum :kox:
Reggi Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Przeciez on nie spelnia juz warunkow... nie ma fury Jestem miłośnikiem marki..wystarczy..a jak masz jakieś obiekcje to zapraszam na solo za Tesco hyhyhyhyhhyhyhyhyy biedaczek - ja będę głosował na NIE :gwizdanie: To ja zapłodnie Twoją siostrę i zpierdolęę do Azerbejdżanu :polew: Odpowiednio wcześniej zaleje Ci ON do Evki :kox:
moskal Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Ragga jakbyś miał dostep do klubowego to tam jest taka ankieta i Poziek dodał punkt w którym jest napisane że to on decyduje o kandydaturze na klubowicza. Jesli ta odpowiedz wygra , a wszelkie znaki na niebie i ziemi na to wskazują to masz pozamiatane :polew:
Reggi Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Ragga jakbyś miał dostep do klubowego to tam jest taka ankieta i Poziek dodał punkt w którym jest napisane że to on decyduje o kandydaturze na klubowicza. Jesli ta odpowiedz wygra , a wszelkie znaki na niebie i ziemi na to wskazują to masz pozamiatane :polew: Poziek siedzi u mnie w kieszeni także mam otwartą furtkę :polew:
poziek Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Kurde dla raggusia można by zrobić oddzielną rangę....a kolor miałby....asfaltowy
Reggi Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Kurde dla raggusia można by zrobić oddzielną rangę....a kolor miałby....asfaltowy Biali też potrafią skakać ..jesteś tego najlepszym przykładem :polew:
mcm Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 raggaman - "władca postów" a cóż to się stało ???
Rekomendowane odpowiedzi