Korzeń Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 znajdę przypis, bo to w radiu wogole mowili
moskal Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Moskal, można gratulować?: http://miasta.gazeta.pl/warszawa/1,95190,6335412,Jutro_poznamy_wykonawce_mostu_Polnocnego_.html na 99% i jutro podjedzie na spota nowym Q7 R8 No no, moskal, pamiętaj, że jakby POL-AQUA potrzebebowało wsparcia to ten tego.. Pamiętam , ale nie wiem.... po tym jak mnie rano przywitałeś.. :gwizdanie: Moskal czy w zarządzie jest jeszcze gen. K.? nie wiem. odkąd odszedłem z zarządu przestał mnie on interesować :gwizdanie:
tomaszu Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Pamiętam , ale nie wiem.... po tym jak mnie rano przywitałeś.. :gwizdanie: No kurna, to trzeba było wcześniej mówić, że będziecie budować most to poranne przywitanie byłoby inne.
Al_Capone Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Przyznać się kogo B5 stoi u nich :mysli Moje stało w zeszlym tyg... Obiecal mi nowe przednie kolo... mam sie zglosic jutro
AndyN Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Moskal, można gratulować?: http://miasta.gazeta.pl/warszawa/1,95190,6335412,Jutro_poznamy_wykonawce_mostu_Polnocnego_.html na 99% Podobno na 100%: http://www.zw.com.pl/artykul/2,339749_Pol_Aqua_zgarnie_kontrakt_na_most_Polnocny.html
moskal Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 No kurna, to trzeba było wcześniej mówić, że będziecie budować most to poranne przywitanie byłoby inne. Ale musiałbys sie określić czy chcesz robić całą stal w kontrakcie ,bo nie wiem jak rozmawiać w twojej sprawie z zarządem :kox: Podobno na 100%: http://www.zw.com.pl/artykul/2,339749_Pol_Aqua_zgarnie_kontrakt_na_most_Polnocny.html Zawsze może ktoś oprotestować a Warbud to chyba ch.j strzeli jak PA wygra No i trzeba pamiętać ze na takich kontraktach mozna sie dorobić ale można też za***iście zmoczyć dupe
tomaszu Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 No kurna, to trzeba było wcześniej mówić, że będziecie budować most to poranne przywitanie byłoby inne. Ale musiałbys sie określić czy chcesz robić całą stal w kontrakcie ,bo nie wiem jak rozmawiać w twojej sprawie z zarządem Moskal, coś Ty, ja chciałbym tylko kilka belek, tak do 300 000 zł EDIT: A jaki tam czas macie? 60 T na miesiąc mogę przerabiać.
moskal Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 EDIT: A jaki tam czas macie? 60 T na miesiąc mogę przerabiać. nie ma pojęcia , nie zagłębialem sie w ten temat. jak cosbede wiedział to dam ci znać
tomaszu Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 nie ma pojęcia , nie zagłębialem sie w ten temat. jak cosbede wiedział to dam ci znać Cały most pewnie będzie miał ze 2 km. Jakby tak jakeś barierke dla pieszych zaczął robić to już by było lux.
m@riucha Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Moskal czy w zarządzie jest jeszcze gen. K.? nie wiem. odkąd odszedłem z zarządu przestał mnie on interesować :gwizdanie: Pytam się bo to mój stary sąsiad i kumpel teścia, chyba do niego zadzwonię i zaproponuję usługi redukcji zatrudnienie zbędnych pracowników siedzących zbyt długo w internecie w godzinach pracy Przyznać się kogo B5 stoi u nich :mysli Moje stało w zeszlym tyg... Obiecal mi nowe przednie kolo... mam sie zglosic jutro to niebieski avant z klubową ramką z tyłu, rejestracja chyba WE co do tego koła to mówił ze ma jutro komuś kołem przyebać , w ogóle dzisiaj Filipowski miał taki humor że ściany więdły od przekleństw
moskal Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Pytam się bo to mój stary sąsiad i kumpel teścia, chyba do niego zadzwonię i zaproponuję usługi redukcji zatrudnienie zbędnych pracowników siedzących zbyt długo w internecie w godzinach pracy Dzwoń śmiało , mam szerokie plecy w "wierchuszce"
Flyer Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 To nie znajdzie sie nikt chetny zeby jutro mi i boberkowi odebrac paczke spod palmy u kokosa w pruszkowie?
Norbi Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Mogę odebrać, tylko daj cynę co i jak, bo nie czytałem.
kokos Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Pixi,dzieki ale Norbi ma rzut beretem, to odbierzesz Norbiasty?
Norbi Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Pixi,dzieki ale Norbi ma rzut beretem, to odbierzesz Norbiasty? Luz, jasne
kokos Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Pixi,dzieki ale Norbi ma rzut beretem, to odbierzesz Norbiasty? Luz, jasne P.W.[br]Dopisany: 02 Marzec 2009, 19:45_________________________________________________WITAM W NOWYM WCIELENIU ,z Norbim dogadane
Rekomendowane odpowiedzi