poziek Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 Zmieniając tematykę: http://wiadomosci.onet.pl/1928690,69,item.html a jaka była wcześniejsza ? bo nie skojarzyłem może mi podpowiesz - mega rezaczu
PIXI Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 Zmieniając tematykę - prasówka http://wiadomosci.onet.pl/1928690,69,item.html AndyN mogę takie mandaty płacić zarabiając tyle miesięcznie Au nas zarabiasz 2,5-3,0 tyś zł to ci siekną 500 zł i 10 pkt.....
AndyN Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 Zmieniając tematykę: http://wiadomosci.onet.pl/1928690,69,item.html a jaka była wcześniejsza ? bo nie skojarzyłem może mi podpowiesz - mega rezaczu Yeeesss!! :decayed:Wanna fight? Problemy z pamięcią krótkotrwałą? "Starość nie radość" Jest sposób: preparaty z lecytyną .... Podpowiem: turbo, "katalizator na technicznym" [br]Dopisany: 05 Marzec 2009, 16:33_________________________________________________ AndyN mogę takie mandaty płacić zarabiając tyle miesięcznie Noooo, w penym sensie taki mandat to forma nobilitacji. I powód do dumy w niektórych kręgach
poziek Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 Podpowiem: turbo, "katalizator na technicznym" to mnie podpowiadasz? czy Alowi ? bo zanim zmieniłeś temat na mandaty mogłeś Ala przekierować do odpowiedniego tematu na technicznym - kto wie może Al ma 2 katalizatory i może będzie chciał zamontować sobie jeszcze jeden :polew:
AndyN Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 Nie znam się na technikaliach. Ty w porównaniu z moją skromną osobą jesteś "technicznym wymiataczem" więc mogłeś pokierować kolegę i podsunąć odpowiedni wątek
PIXI Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 Mam kumpla który wyjechał 1,5 roku temu na fiordy i kiedyś na pifku rozmawialiśmy że Finland to posrany kraj .. ale jak masz pracę - legal to zarobki 5 razy takie jak u nas
poziek Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 Nie znam się na technikaliach. to już wiemy - mój podpis nie wziął się z powietrza Ty w porównaniu z moją skromną osobą jesteś "technicznym wymiataczem" cóż...fakt...ale nie będę się nad tobą pastwił z tego powodu więc mogłeś pokierować kolegę i podsunąć odpowiedni wątek nie, nie, nie od tego jest funkcja tez mógłbyś się z nią zaznajomić abyś w przyszłości nie miał problemów z autem ewentualnie łącznością :naughty:
AndyN Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 Doobreee --- Więcej moich ripost (mniej lub bardziej) ciętych dziś nie będzie. qr**, niedobrze mi Co za dzień
poziek Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 Więcej moich ripost (mniej lub bardziej) ciętych dziś nie będzie. A to jakieś były do tej pory ? :polew:
AndyN Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 Więcej moich ripost (mniej lub bardziej) ciętych dziś nie będzie. A to jakieś były do tej pory ? :polew: Dobra, już mi lepiej Wiem, wiem. Do Ciebie docierają jedynie te związane z d****. I to gołymi jedynie . Inne tematy trafiają w próżnię Ale czy to czyjaś wina, że tak jest :?: Pozdro
poziek Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 Więcej moich ripost (mniej lub bardziej) ciętych dziś nie będzie. A to jakieś były do tej pory ? :polew: Dobra, już mi lepiej Wiem, wiem. Do Ciebie docierają jedynie te związane z d****. I to gołymi jedynie . Inne tematy trafiają w próżnię Ale czy to czyjaś wina, że tak jest :?: Pozdro widzisz, zrobiłeś z gęby cholewę bo miałeś już nie pisać ripost :decayed: :decayed:
AndyN Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 widzisz, zrobiłeś z gęby cholewę bo miałeś już nie pisać ripost :decayed: :decayed: Neee Błędne wnioskowanie Zjadłem batonik, poziom cukru wzrósł i już mi lepiej
adamooo Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 Podpowiem: turbo, "katalizator na technicznym" to mnie podpowiadasz? czy Alowi ? bo zanim zmieniłeś temat na mandaty mogłeś Ala przekierować do odpowiedniego tematu na technicznym - kto wie może Al ma 2 katalizatory i może będzie chciał zamontować sobie jeszcze jeden :polew: 180kkm nie ma tragedi..nie wymieniaj..pojeździsz na tym katalizatorze jeszcze drugie tyle.. ja mam 4 i wszystkie z przebiegiem powyżej 500kkm i jeszcze jeden montuje na dachu - od stara
poziek Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 Błędne wnioskowanie Nie baw się w Andrzeja Leppera. Pierdoły o błędnym wnioskowaniu możesz wciskać komu innemu. Tak żeby było przejrzyście pozwól, iż zacytuję Twoje słowa: Więcej moich ripost (mniej lub bardziej) ciętych dziś nie będzie. Wniosek potrafi wyciągnąć nawet średnio rozgarnięta: więc przykro mi, że tak źle oceniasz poziom inteligencji ludzi z naszego forum :gwizdanie:
Korzeń Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 Potrzebne jest 7 sekund żeby jedzenie z buzi przeszło do żołądka Ludzki włos wytrzymuje obciążenie 3 kg Długość męskiego penisa jest równa długości kciuka razy 3 Udo jest tak twarde jak cement Serce kobiety bije szybciej ni mężczyzny Na każdej stopie mamy ok. tysiąca miliardów bakterii Kobieta mruga dwa razy szybciej od mężczyzny Używamy 300 muskułów tylko żeby utrzymać balans jak stoimy Kobiety już dawno przeczytały ten tekst Mężczyźni w dalszym ciągu oglądają swój kciuk .
Norbi Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 siema Norbi - jak RS to tylko Avant Nie było sedana, tylko avant przyjacielu [br]Dopisany: 05 Marzec 2009, 17:49_________________________________________________ RS B5 top tylko Komby. Pieeekne. Choruje na to, ale ma jeden podstawowy minus wzgledem b6. A chodzi oczywiscie o roznice w ilosci zylindrow po co Ci dodatkowe dwa cylindry, jak osiągi dużo gorsze niż B5?
tomaszu Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 Potrzebne jest 7 sekund żeby jedzenie z buzi przeszło do żołądka Ludzki włos wytrzymuje obciążenie 3 kg Długość męskiego penisa jest równa długości kciuka razy 3 Udo jest tak twarde jak cement Serce kobiety bije szybciej ni mężczyzny Na każdej stopie mamy ok. tysiąca miliardów bakterii Kobieta mruga dwa razy szybciej od mężczyzny Używamy 300 muskułów tylko żeby utrzymać balans jak stoimy Kobiety już dawno przeczytały ten tekst Mężczyźni w dalszym ciągu oglądają swój kciuk . Dałem się złapać, a nawet miałem sięgać po jakąś linijkę.
spanky Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 po co Ci dodatkowe dwa cylindry, jak osiągi dużo gorsze niż B5? RS to turbo [w dodatku dwie] ... a nie tam jakis wolnossacy kibel ...
lukaszr Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 RS to turbo [w dodatku dwie] ... a nie tam jakis wolnossacy kibel ... Któż to do nas zawitał ... bałeś się wcześniej tu wchodzić ?
Rekomendowane odpowiedzi