Nosfer Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 Dzis byl dobry spot w Pruszkowie podeslij jakies foty,a swoja droga to jak do was zmierzalismy ostatnim razem to z mysla zeby was odwiezc i rano przywiezc zebyscie skonczyli dzisiaj :>,no ale nas zaskoczyliscie Nosfer chyba jeszcze spi O 9:20 już piłem kawę Kokos nie czaruj, bo uratowałem sytuację Ragga po dwóch godzinach tak zmarzł, że okrakiem siedział na FARELCE i w ogóle nie był już pomocny
Norbi Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 to właściciel średnio zadowolony ? :gwizdanie: Miał to generalnie w d... miałem jak to ujął "za***rdalać"
Kolkov Opublikowano 8 Marca 2009 Autor Opublikowano 8 Marca 2009 Ragga Nosfer Kokos D Z I Ę K I Gdyby nie Wy to zamiast rezania byłaby sraczka... Zenek świeci jak ta lala, ale trza go wyregulować
PIXI Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 Kokos wielkie dzięki :oklaski: za pomoc przy wymianie listew wew. w mojej Ragga,Kolkov,Nosfer miło było zobaczyć wasze facjaty - nie tylko na spocie .. Pzdr PIXI
Italiano Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 Muszę to zobaczyć. Ciekawe jak to spasowałeś.
kokos Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 loooooz zapraszam jak jeszcze bedzie potrzeba
Korzeń Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Nikt się nawet nie przywitał z rana Klubowicze głosują na kandydatów... :gwizdanie: Akcja alkomat na wylotówkach Co tam ciekawego Quattrowcy?
boberek Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 git ale odczułem ze mam 18 cali i zawieszenie s-line ale tragedii nie ma
poziek Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Co tam ciekawego Quattrowcy? szykujemy się na hiperszybką Esę Malika
Reggi Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Co tam ciekawego Quattrowcy? szykujemy się na hiperszybką Esę Malika Fpikę
poziek Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Mam nadzieję dzisiaj odebrać pierścienie do felg...nie chciałbym żeby któreś koło się oderwało (od nadmiaru prędkości) i żeby nie zarysować tego amerykańskiego cacka
Aydaho Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 git ale odczułem ze mam 18 cali i zawieszenie s-line ale tragedii nie ma karewa - musze to jutro "na żywo" zobaczyć ... chyba najładniejsze B6 w W-wa Zone ....zaraz po moim
poziek Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 chyba najładniejsze B6 w W-wa Zone weź Adahuuuooo przestań spamować :naughty:
Rekomendowane odpowiedzi