Al_Capone Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 to oczywiste bo żaden nie był kupiony w salonie O wypraszam to sobie! Ja mój kupiłem >>TU<< Ech aż łezkę uroniłem ;(
Flyer Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Klasyk http://www.youtube.com/watch?v=J78ZonLjT-s
poziek Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 musi byc Poziek i Szaman lachony i bez tego walą drzwiami i oknami Poziek na okładce - jako klubowe CIACHO :decayed Ale tylko nieogolony łomatkooooooooooooooooooo, sprzedaż osiągnie Zenit, ja się pisze na dyrektora handlowego tego projektu- sukces murowany Ty dostaniesz fotki z sesji eksluziw Z wydepilowanym torsem na wierzchu A ja wczoraj byłem na Torwarze i było 40 sztuk A4 i też było za***iście
Italiano Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 A ja wczoraj byłem na Torwarze i było 40 sztuk A4 i też było za***iście Był mecz?
poziek Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Był mecz? Tak w siatkówkę plażową kobiet topless :gwizdanie:
Reggi Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 lachony i bez tego walą drzwiami i oknami :decayed Udokumentuj to Foty...filmy
poziek Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 lachony i bez tego walą drzwiami i oknami :decayed Udokumentuj to Foty...filmy mówiłem TORWAR... ale nie jak to ktos napisał, że populi wybrało promkę to teraz się nie domagać fotek :gwizdanie: :tongue4:
malik Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 lachony i bez tego walą drzwiami i oknami :decayed Udokumentuj to Foty...filmy mówiłem TORWAR... ale nie jak to ktos napisał, że populi wybrało promkę to teraz się nie domagać fotek :gwizdanie: :tongue4: Spoko, siedź sobie na tym Torwarze z grillem. Będziemy wysyłac do Ciebie kurierów po kiełbache
lukaszr Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 lachony i bez tego walą drzwiami i oknami Nie możemy się już odpędzić ... na mnie lecą na "Magiczną Pałkę Szamana", a na poźka na nieogolone jajka ze śmigłem Ty dostaniesz fotki z sesji eksluziw Z wydepilowanym torsem na wierzchu Wyślesz jej fotki swoje z serii ekskluziw ? Chcesz żeby się zakochała i wytapetowała nimi nowy dom :polew: A ja wczoraj byłem na Torwarze i było 40 sztuk A4 i też było za***iście Chyba jak porozklejałeś fotki naszych aut na tamtejszych drzewach
Korzeń Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Chyba jak porozklejałeś fotki naszych aut na tamtejszych drzewach Albo rozsypał 40 kalendarzyków z 2008 roku
poziek Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Spoko, siedź sobie na tym Torwarze z grillem. Będziemy wysyłac do Ciebie kurierów po kiełbache :decayed ale pamiętaj, że Ty masz przydzieloną przez dietetyka jedną porcję kiełbasy w tygodniu także pilnuj się "Magiczną Pałkę Szamana" [br]Dopisany: 08 Kwiecień 2009, 10:55_________________________________________________ Wyślesz jej fotki swoje z serii ekskluziw ? Chcesz żeby się zakochała i wytapetowała nimi nowy dom :polew: w sumie masz rację, jeszcze się dziewczyna zabuja i będę miał kolejny problem :gwizdanie: [br]Dopisany: 08 Kwiecień 2009, 10:56_________________________________________________ Chyba jak porozklejałeś fotki naszych aut na tamtejszych drzewach :tongue4 tych lepszych mógłbym ale twoja seria to nawet na zdjęcia się nie powinna załapać
Carlos Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Siema wszystkim, Poziek ktoś wczoraj odpalił muze u Ciebie w aucie i kurcze teraz to nie daje mi spokoju. Co to był za hiszpański folklor Gdzieś już to słyszałem, co to był za numer, albo chociaż co to za squad?
poziek Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Siema wszystkim, Poziek ktoś wczoraj odpalił muze u Ciebie w aucie i kurcze teraz to nie daje mi spokoju. Co to był za hiszpański folklor Gdzieś już to słyszałem, co to był za numer, albo chociaż co to za squad? http://www.youtube.com/watch?v=Jaw5sMTx1Bs&translated=1
malik Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Siema wszystkim, Poziek ktoś wczoraj odpalił muze u Ciebie w aucie i kurcze teraz to nie daje mi spokoju. Co to był za hiszpański folklor Gdzieś już to słyszałem, co to był za numer, albo chociaż co to za squad? http://www.youtube.com/watch?v=gZ-8Fg7qUYA
Carlos Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 THX i o to chodziło teraz będzie lansik
poziek Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 THX i o to chodziło teraz będzie lansik uwazaj na lachony bo ostro lecą na taką muzę
Flyer Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Potrzebuje jakiejs dobrej miejscowki do zalozenia opon na Zoliborzu/Bielanach/Chomiczowce. Zna ktos?
Reggi Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 THX i o to chodziło teraz będzie lansik uwazaj na lachony bo ostro lecą na taką muzę Lachony lecą na wszystko co pachnie kapustą.. zobacz sobie jakie lachony śmigają z paździerzami w subarynach , bmw , evkach ..w biuście to byś się chyba utopił
poziek Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 evkach :naughty no dobrze, że dodałeś :naughty: tylko kolejność powinna być inna
lukaszr Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 tych lepszych mógłbym ale twoja seria to nawet na zdjęcia się nie powinna załapać Przeprosisz za te słowa po następnym zaklęciu
Rekomendowane odpowiedzi