Nosfer Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 :doh1: Siema ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Siema Moje padło ożyło Kolkov mam dla Ciebie polerke..dzwoń to się ustawimy Pytanie. jakie magiczne właściwości ujawni short shifter zaraz po zamontowaniu? Czym się będzie różnił taki z no-name z ebaya a taki powiedzmy Fidanza ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 28 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 :doh1: już się poprawiam Moje padło ożyło Kolkov mam dla Ciebie polerke..dzwoń to się ustawimy yeeeeah fpadnij do mnie, poupalamy tą Twoją kosiarkę na modlińskiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Ragga pokaż się we wtorek, zbiorę Ci ten subwoofer.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Italiano Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Podwójna cewka z wentylacją. Może ostro kopać. Ile ma mocy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoorPH Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Dobry Podwójna cewka z wentylacją. Może ostro kopać. Ile ma mocy? Jak na moj gust to bedzie 6000W ;D Filmik przedstawiający działanie http://patrz.pl/filmy/jackhammer-subwoofer-6000-watt-worlds-biggest-creation Specyfikacja http://www.woofersetc.com/p3343/T992244--MTX-Audio-22%22-6000-Watt-JackHammer-Subwoofer.htm A i jeszcze ta jakże skromna cena.. Baa.. Tylko niecale 7'000$ Chyba sobie kupie malucha i ten woofer i bede sie lansowal po wawce skaczącym malarem ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Ragga pokaż się we wtorek, zbiorę Ci ten subwoofer.. Zerwie mu dach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Podwójna cewka z wentylacją. Może ostro kopać. Ile ma mocy? Podwójna cewka z wentylacją. Może ostro kopać. Ile ma mocy? Jak na moj gust to bedzie 6000W ;D 6000 Watów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 yeeeeah fpadnij do mnie, poupalamy tą Twoją kosiarkę na modlińskiej Widnym wieczorem To se przy okazji poodkurzam parcha na słoniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aydaho Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 yeeeeah fpadnij do mnie, poupalamy tą Twoją kosiarkę na modlińskiej Widnym wieczorem To se przy okazji poodkurzam parcha na słoniu dzisiaj ? to może dołacze na Słoń-Spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 dzisiaj ? to może dołacze na Słoń-Spota Niech przyjedzie..zapalimy faja pokoju..pogadamy o tym jakie to nasze żony niedobre :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 28 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 dzisiaj ? to może dołacze na Słoń-Spota Niech przyjedzie..zapalimy faja pokoju..pogadamy o tym jakie to nasze żony niedobre :polew: :polew: słoń to gówno, możemy skoczyć na BP przy urzędzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 (..) pogadamy o tym jakie to nasze żony niedobre :polew: Kiedy i gdzie?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 28 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 AndyN stawiasz czasem furę przy Marynarskiej i Taśmowej :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoorPH Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 słoń to gówno, możemy skoczyć na BP przy urzędzie Białołeka RLZ ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 (..) pogadamy o tym jakie to nasze żony niedobre :polew: Kiedy i gdzie?! Okropne są _________________________________________________ AndyN pracujesz gdzieś w pobliżu marynarskiej/suwak ? Często widzę tutaj twój szary magnes na ci..i :gwizdanie: AndyN stawiasz czasem furę przy Marynarskiej i Taśmowej :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 AndyN stawiasz czasem furę prz Marynarskiej i Ta Yhy ... "Marynarska Business Park" ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Italiano Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 (..) pogadamy o tym jakie to nasze żony niedobre :polew: Kiedy i gdzie?! To może i ja dołączę? Tyle że będę przeciwieństwem dla was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 (..) pogadamy o tym jakie to nasze żony niedobre :polew: Kiedy i gdzie?! To może i ja dołączę? Tyle że będę przeciwieństwem dla was qr**, szczęściarz ... BP przy ratuszu Białołęka? Od której? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 (..) pogadamy o tym jakie to nasze żony niedobre :polew: Kiedy i gdzie?! To może i ja dołączę? Tyle że będę przeciwieństwem dla was Co boisz się, że czyta :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi