Aydaho Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 bardziej kierowałbym się w stronę Adamooo - on takie bardziej lubi ode mnie :naughty mówisz, że Adaś takie fotki preferuje ? ciekawe hobby
Oskaro Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Musiałaby bardzo uwazac przy wsiadaniu do Adamooo bo moglaby mu porysowac obcasami progi Którego to z was dziewczyna ??????? myślałem, że to Poziek jakby co to ja nic nie napisałem :gwizdanie: bardziej kierowałbym się w stronę Adamooo - on takie bardziej lubi ode mnie :polew:
krzyniek Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 mam nadzieję że nie było http://dilidou.com/2009/02/19/un_peu_de_relaxation_pour_les_yeux_des_hommes_1_7_mo.html
Oskaro Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 mam nadzieję że nie było http://dilidou.com/2009/02/19/un_peu_de_relaxation_pour_les_yeux_des_hommes_1_7_mo.html Ja nie widziałem - podoba mi sie
Aydaho Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Wizyta pacjenta u psychoterapeuty: - Mam ostatnimi czasy, panie doktorze, problemy z postrzeganiem świata. Doktor wyciąga z szuflady reprodukcje obrazu "Trzej bohaterowie" i pyta: - Co Pan tu widzi? - Widze trzech pedałów. - Dlaczego ? - No jak to dlaczego ? Stoi trzech mężczyzn, żadnej kobiety, nie może być inaczej - to pedały. Z drugiej szuflady doktor wyciąga obraz lecącego klucza żurawi. - A co teraz Pan widzi ? - pyta. - Klucz lecących pedałów. - Dlaczego ? - No jak to dlaczego ? Lecą a każdy każdemu w dupe zagląda... Doktor zafrasowany chowa obrazki i pyta: - A jak mnie Pan postrzega ? - Według mnie, Pan tez pedał ! - Dlaczego ? - No jak to dlaczego ? Siedzi sobie Pan tutaj, obrazki pedałów ogląda...
Oskaro Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Wizyta pacjenta u psychoterapeuty: - Mam ostatnimi czasy, panie doktorze, problemy z postrzeganiem świata. Doktor wyciąga z szuflady reprodukcje obrazu "Trzej bohaterowie" i pyta: - Co Pan tu widzi? - Widze trzech pedałów. - Dlaczego ? - No jak to dlaczego ? Stoi trzech mężczyzn, żadnej kobiety, nie może być inaczej - to pedały. Z drugiej szuflady doktor wyciąga obraz lecącego klucza żurawi. - A co teraz Pan widzi ? - pyta. - Klucz lecących pedałów. - Dlaczego ? - No jak to dlaczego ? Lecą a każdy każdemu w dupe zagląda... Doktor zafrasowany chowa obrazki i pyta: - A jak mnie Pan postrzega ? - Według mnie, Pan tez pedał ! - Dlaczego ? - No jak to dlaczego ? Siedzi sobie Pan tutaj, obrazki pedałów ogląda... :polew:
MoorPH Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Którego to z was dziewczyna ??????? Napewno nie moja.. Wstydziłbym się z nią wyjść na ulicę. mam nadzieję że nie było http://dilidou.com/2009/02/19/un_peu_de_relaxation_pour_les_yeux_des_hommes_1_7_mo.html Hmm... Pograłbym z nią.. Wizyta pacjenta u psychoterapeuty: - Mam ostatnimi czasy, panie doktorze, problemy z postrzeganiem świata. Doktor wyciąga z szuflady reprodukcje obrazu "Trzej bohaterowie" i pyta: - Co Pan tu widzi? - Widze trzech pedałów. - Dlaczego ? - No jak to dlaczego ? Stoi trzech mężczyzn, żadnej kobiety, nie może być inaczej - to pedały. Z drugiej szuflady doktor wyciąga obraz lecącego klucza żurawi. - A co teraz Pan widzi ? - pyta. - Klucz lecących pedałów. - Dlaczego ? - No jak to dlaczego ? Lecą a każdy każdemu w dupe zagląda... Doktor zafrasowany chowa obrazki i pyta: - A jak mnie Pan postrzega ? - Według mnie, Pan tez pedał ! - Dlaczego ? - No jak to dlaczego ? Siedzi sobie Pan tutaj, obrazki pedałów ogląda... Kur** dobre..
moskal Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 panowie nie wklejajcie wiecej cycków bo bede musiał iść stulejką bujnąć
poziek Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 panowie nie wklejajcie wiecej cycków bo bede musiał iść stulejką bujnąć DAJ Z SIEBIE WSZYSTKO
MoorPH Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 panowie nie wklejajcie wiecej cycków bo bede musiał iść stulejką bujnąć Użyj mocy Luke. (moskal) ;D
poziek Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Trzymamy Kciuki mocno zaciśnięte !!! I to oba!!!!! Tak robią prawdziwi mężczyźni :kox: :kox: :kox:
krzyniek Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Moskal może Ci się przyda http://dilidou.com/img/img2/20090116/machine_00.jpg chodź to chyba bardziej wersja kobieca :gwizdanie:
MoorPH Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 [br]Dopisany: 04 Czerwiec 2009, 15:43_________________________________________________a moskala nie ma.. zaginał.. [br]Dopisany: 04 Czerwiec 2009, 15:44_________________________________________________ LAto :) :> :>
MoorPH Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Oskaro.. Nie wrzuca sie byle czego.. ) :>
Buba Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Sezon sie chyba zaczal albo odblokowali strony z cyckami bo dzisiaj wyjatkowo duzo zajefajnych foteczek
krzyniek Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 zajefajnych foteczek bo na warszawskich to tylko takie dają się wklejać
Rekomendowane odpowiedzi