poziek Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 No na głowe pewnie :twisted: i inny podział bym was nie posądzał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Panowie.............. jaką krowe ?? :mrgreen: co prawda Łukasz już wytłumaczył ale to ono zapodał tekst z krową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Tak czy inaczej chętnie wydoje mućke z wami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartte Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Ja też się zgłaszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Musze troche sprostować tekst o krówce zeby nie wyszło ze parafia warszawska jest zamiast z klubu A4 to z AA "krówka to napój bezalkocholowy" :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark79 Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Musze troche sprostować tekst o krówce zeby nie wyszło ze parafia warszawska jest zamiast z klubu A4 to z AA "krówka to napój bezalkocholowy" :mrgreen: z lekkim posmakiem alkoholu :mrgreen: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Lukasz wszystko jasne:) możemy zmienić temat właśnie do mnie szwagier dzwonł, że na "W" stoi teraz ze 150 autek:) co powiecie na przyszły tydzień?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartte Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Ja jestem za jak najbardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 no ja panowie w poniedzialek wylatuje ciezkim sprzetem do hamburga a stamtad do kijowa i w wawie pojawie sie dopiero 24 kwietnia i wtedy napewno sie pojawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Bartek to jest nas dwóch szwgier mówi, że ludzie poczuli wiosne:) podobno jest wszystko: cichociemni, lanserzy, audiofani, neony, stroboskopy kurde ze jak w maju już jade :neutral: ja jutro będe miał nowy zaworek N75 i w końcu nie będzie mi odcinało doładowania powyżej 5200 RPM :twisted: :twisted: :twisted: Lukasz to rozumiem, że jeszcze można składać zamówienia na prezenty?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 właśnie do mnie szwagier dzwonł, że na "W" stoi teraz ze 150 autek:) to jak giełda na Żeraniu :mrgreen: :razz: co powiecie na przyszły tydzień?? chyba dopiero 25.04 sie pojawię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Poziek tak mozna do jutra do godziny 13 pozniej lece na zamosc i trace kontakt z wami no chyba ze telefonicznie :mrgreen: A tak pozatym to chcialbym pozdrowic tomboya bo se juz raczej nie pogadamy ani popijemy stary 3maj sie tam i nie daj sie no i pamietaj o klubowiczach z wawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomboy Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Poziek tak mozna do jutra do godziny 13 pozniej lece na zamosc i trace kontakt z wami no chyba ze telefonicznie :mrgreen: A tak pozatym to chcialbym pozdrowic tomboya bo se juz raczej nie pogadamy ani popijemy stary 3maj sie tam i nie daj sie no i pamietaj o klubowiczach z wawy hmm... miło ze az mi guupio......... przyjade i sobie odbijemy wszyscy...z Żółwiem, Adamoo, Ono, Pozkiem no i lukasem23 (oczywiscie) i ze wszystkimi - chyba farmy z krowami nie starczy:) PS. Miło było was poznac........ Pozdrawiam i zycze powodzenia!!! ja znikam z W-wy w piątek wieczorem...nie wiem czy uda mi sie miec tam net (palma - biorę....)ale czy mi skonfigurują net...nie wiem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Spoko tomboy na zawsze tam nie jedziesz a z tymi krówkami to spokojnie starczy skocze na ukraine i przywioze tira :mrgreen: Komunikat dla Wszystkich Klubowiczów :!: :!: :!: Wiosennych Świąt Wielkanocnych, smacznego jajka, bogatego zająca oraz mokrego Śmigusa Dyngusa życze ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Lukasz wyjechał i na fotum cisza:) Bartek czwartek aktualny?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartte Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Tak jak najbardziej Tylko umówmy się jakoś może? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 ja tyo najchętniej przodem wysłałbym szwagra na zwiady:) ale myśle, że okolo 21 mozna się umówić. No chyba, że chcesz wcześniej? a jak tam auto?? zrobili ci te pompe paliwa?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartte Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 No ja też myślę że przed 21 nie ma sensu , pompe mam ale wystrojenia nie i nadal mi nie schodzi z obrotów po zmianie biegu tak więc jutro Ty będziesz reprezentował potęgę a4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 A co wy tu kombinujecie? Moze wy pamietacie w jakim salonie Audi spotyka sie AKP bo byłem na przeglądzie w Auto Viva i kaszana pomyślałem ze tamten moze bedzie lepszy. Aaaaa i najlepsze , mam przejechane 30 tyś i dwu masowe koło zamachowe do wymiany szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 No to gadaj z Bartkiem Fidanzeea ze stadionu załatwia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi