Oskaro Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 Siema dzikusy, jak tam PENTHOUSE się czuję? Mnie całe plecy i brzuch do tej pory jeszcze boli ze śmiechu. Ja może nie PENTHOUSE , ale podobnie do Ciebie wszystkie mięśnie mnie bolą i brzuch ze śmiechu też. Dzięki za sobotnią noc :naughty: Wszystko co złe to wina Oniaka Dla nas jesteś już w PENTHOUSE TEAM :kox:
Suli Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 http://www.popsex.pl/11286/pomyleniec/ Suli, musisz koniecznie to obejrzeć Zajebioza :kox: Zobaczcie 1:37 - tak się kończą skoki w mieście :polew: :polew: Siema dzikusy, jak tam PENTHOUSE się czuję? Mnie całe plecy i brzuch do tej pory jeszcze boli ze śmiechu. Ja może nie PENTHOUSE , ale podobnie do Ciebie wszystkie mięśnie mnie bolą i brzuch ze śmiechu też. Dzięki za sobotnią noc :naughty: Wszystko co złe to wina Oniaka Taa On jest temu winien Saturday night fever połączone z pool party Ja powolutku dochodzę do siebie :> Jak dobrze, że wziąłem sobie urlop Idę zrobić sobie poranną kawę :>
Aydaho Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 Wszystko co złe to wina Oniaka chyba Wojtka - straszny to nerwus
Kaśka Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 Wszystko co złe to wina Oniaka chyba Wojtka - straszny to nerwus Wszystko przez teściową, że go nie powstrzymała
Oskaro Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 Wszystko co złe to wina Oniaka chyba Wojtka - straszny to nerwus Wszystko przez teściową, że go nie powstrzymała Tesciowa wygladala na grozna - gdyby nie zona Wojtka to Oniak by dostal od niej wp***dol A swoja drogą - ktoś powinien nagrać te akcje
Aydaho Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 Wszystko co złe to wina Oniaka chyba Wojtka - straszny to nerwus Wszystko przez teściową, że go nie powstrzymała bała się że Wojtas ją potem ukaże ... w p......upke
Suli Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 Wszystko co złe to wina Oniaka chyba Wojtka - straszny to nerwus Wszystko przez teściową, że go nie powstrzymała bała się że Wojtas ją potem ukaże ... w p......upke :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Jebłem :kox:
Oskaro Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 Wszystko co złe to wina Oniaka chyba Wojtka - straszny to nerwus Wszystko przez teściową, że go nie powstrzymała bała się że Wojtas ją potem ukaże ... w p......upke Ale tylko paluszkiem
Flyer Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 oskar i adaś, dajcie mi ta fote ze srednia predkoscia z autobahna
Oskaro Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 oskar i adaś, dajcie mi ta fote ze srednia predkoscia z autobahna Jest na Adasia telefonie
Aydaho Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 oskar i adaś, dajcie mi ta fote ze srednia predkoscia z autobahna Proszu
Oskaro Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 Z takimi srednimi porusza się nasz P-TEAM
Aydaho Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 oskar i adaś, dajcie mi ta fote ze srednia predkoscia z autobahna Proszu Z takimi srednimi porusza się nasz P-TEAM a ta żółta ikona powyżej informuje, że jeszcze nie gotowi na Karaoke :polew:
Flyer Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 A tak naprawde to byla srednia Strykow - pierwsze bramki. Pozniej nam spadla mocno przez dlugi postoj na orlenie i bramki. ...ale od bramek do bramek bylo caly czas ~200
Flyer Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 oskar, adas, adrian... ale z Was buraki :polew:
Oskaro Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 oskar, adas, adrian... ale z Was buraki :polew: No coz - FAKT
Kaśka Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 Jak wszyscy mają PENTHOUSE TEAM w podpisie to ja też
Rekomendowane odpowiedzi