AndyN Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 bry z zajebanej modlinskiej. Koledzy korkuje sie juz od obrazkowej, kominy i wiadkukty obstawione. A na jagiellońskiej pod kladka w kier starzyńskiego laser. koniec wakacji - no cóż, luz na Modlińskiej zobaczymy dopiero w lipcu 2010 To te wiadukty nad kanałkiem tak szybko mają zrobić? Wiadukty jeszcze, wiadukty Laser? Dobrze, że jadący przede mną jechali wolno i nie dało się ich wyprzedzić
Nosfer Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 AndyN - wyprzedziłeś mnie o 1 minutę _________________________________________________Boberek czy dobre mam informacje, że Prowadziłeś jakieś zabiega na swoich fotelach w A4 ? Bo mam tak samo c**jowy materiał teraz i chciałbym go zaimpregnowac czymś, bo brudzi się dość mocno..
boberek Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 cos tam robiłem ale czy to pomogło HGW
lukaszr Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Laser? Dobrze, że jadący przede mną jechali wolno i nie dało się ich wyprzedzić Jak trzeba będzie to zrobią pomiar jak będziesz jechał w sznureczku aut :naughty: Wiem coś o tym
AndyN Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Laser? Dobrze, że jadący przede mną jechali wolno i nie dało się ich wyprzedzić Jak trzeba będzie to zrobią pomiar jak będziesz jechał w sznureczku aut :naughty: Wiem coś o tym Takim ręcznym suszył Przede mną zderzak w zderzak jechali 50 km/h. Jakby się nie uparł nie miałby powodu do zatrzymania (przynajmniej za prędkość)
Nosfer Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 cos tam robiłem ale czy to pomogło HGW No jak nie wiesz czy pomogło ? Albo pomogło albo nie.. A czyściej jest ?
moskal Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 No jak nie wiesz czy pomogło ? Albo pomogło albo nie.. A czyściej jest ? kup sobie w NorAuto takie pokrowce/koszulki i problem z głowy
boberek Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 cos tam robiłem ale czy to pomogło HGW No jak nie wiesz czy pomogło ? Albo pomogło albo nie.. A czyściej jest ? no nie wiem bo ja siedzenia miałem wyprane spsikałem jakims preparatem i juz
AndyN Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Kto przyjeżdża na dzisiejszy spot :?:
poziek Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Kto przyjeżdża na dzisiejszy spot :?: Dzisiejszy Ogólnowarszawski spot odbędzie się na Torwarze przy pętli autobusowej pod drzewami co paskudzą lakier pokryty megagłajersem
moskal Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 :sick3: nie przesadzaj , mój ojciec ma takie w polonezie i nie narzeka , a nawet sobie chwali [br]Dopisany: 18 Sierpień 2009, 10:18_________________________________________________ Wklej mapkę.. i wieprzowinki
AndyN Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Poziek, gdybyś załatwił jakieś lachony, które topless myłyby auta to spot przeniósłby się momentalnie ====== Wybór termin koncertu w PL to nie był przypadek a zamierzone działanie: http://muzyka.onet.pl/0,2027220,newsy.html Każdy sposób dobry na sprzedanie produktu ....
pawelc Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Kto przyjeżdża na dzisiejszy spot :?: Dzisiejszy Ogólnowarszawski spot odbędzie się na Torwarze przy pętli autobusowej pod drzewami co paskudzą lakier pokryty megagłajersem Wygląda jak by już to przeżył
MoorPH Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 luz na Modlińskiej zobaczymy dopiero w lipcu 2010 Chyba 2110. Albo jak przesiądziemy się do samolotów..[br]Dopisany: 18 Sierpień 2009, 10:24_________________________________________________ Kto przyjeżdża na dzisiejszy spot :?: Ja. Wklej mapkę.. i wieprzowinki :gwizdanie:
boberek Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Kto przyjeżdża na dzisiejszy spot :?: Dzisiejszy Ogólnowarszawski spot odbędzie się na Torwarze przy pętli autobusowej pod drzewami co paskudzą lakier pokryty megagłajersem i znowu sam będziesz tam stał ??
poziek Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 i znowu sam będziesz tam stał ?? Podobno mają przejeżdżać obok jakieś zawody na rowerach górskich :gwizdanie: :gwizdanie:
boberek Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 i znowu sam będziesz tam stał ?? Podobno mają przejeżdżać obok jakieś zawody na rowerach górskich :gwizdanie: :gwizdanie: to przygotuj grilla i dużo wody napewno im sie przyda
Rekomendowane odpowiedzi