AndyN Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Oj.. Moskal to ja juz sie boje.. ile stron dziś podskoczy.. Nie podskoczy ... Jak sam będzie klepał to wszystko będzie trafiało do jednego posta
moskal Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 nie kryc się z tym, że jestesmy elitą :naughty: elitą jak elitą ,ale my Warszwiaki jesteśmy elytą Oj.. Moskal to ja juz sie boje.. ile stron dziś podskoczy.. Nie podskoczy ... Jak sam będzie klepał to wszystko będzie trafiało do jednego posta szukam kompana do poklikania , może być Wojtek - 13 lat
poziek Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Niech reszta włączy się w projekt "gonimy Poznań" dałeś się wciągnąć w te marną propagandę "króla megłajersa" vel milionera z ulicy ?
.i.KALI.i. Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 no tak ELYTA jak się patrzy CzEśĆ mOsKaL, jEsTeM mIcHaŁ mAm 12 LaTkUfF i BaRdZo LuBiE gRaĆ fF pIłKe Z mOiM bRaCiShKiEm. AlE nIe ZaWsZe MaMa Mi PoSsFfaLa. MoShE fIeSh JaK jĄ pShEkOnAć?
MoorPH Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 szukam kompana do poklikania , może być Wojtek - 13 lat Jestem Zosia - 14 lat..
moskal Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Niech reszta włączy się w projekt "gonimy Poznań" dałeś się wciągnąć w te marną propagandę "króla megłajersa" vel milionera z ulicy ? cóż , Andy jest podatny na sugestie wiec mamy to ,co mamy szukam kompana do poklikania , może być Wojtek - 13 lat Jestem Zosia - 14 lat.. siema , a ruchasz sie w dupinke ????
jawosz Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Sorki ze sie ftracam Ale fitam po urlopie
moskal Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Sorki ze sie ftracam Ale fitam po urlopie bez zdjęcia roznegliżowanej laski jest tu zakaz wstępu
Aydaho Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 coś nudno więc o kurrewcia ... ale fajny cyc
poziek Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 coś nudno więc o kurrewcia ... ale fajny cyc brałaby biegle z jajkami
boberek Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 hmmm... skromność - zupełnie niepotrzebna trzeba znac swoją wartość i nie kryc się z tym, że jestesmy elitą :naughty: na elite trzeba zasłużyć
moskal Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 hmmm... skromność - zupełnie niepotrzebna trzeba znac swoją wartość i nie kryc się z tym, że jestesmy elitą :naughty: na elite trzeba zasłużyć boberek pojawia sie raz na dzien ,ale jak już przyjebie to z gruuubej pedały :kox: :kox: :polew:
jawosz Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 bez zdjęcia roznegliżowanej laski jest tu zakaz wstępu Prosze macie do wyboru :
boberek Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 hmmm... skromność - zupełnie niepotrzebna trzeba znac swoją wartość i nie kryc się z tym, że jestesmy elitą :naughty: na elite trzeba zasłużyć boberek pojawia sie raz na dzien ,ale jak już przyjebie to z gruuubej pedały :kox: :kox: :polew: nie pedały tylko geje :kox: ciesz sie ze raz na dzień w zime będziesz miał mnie dość
moskal Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 ciesz sie ze raz na dzień w zime będziesz miał mnie dość jakoś sie dogadamy
boberek Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 no bo na spocie sie pojawiłem gościa nie znam gada za 4 zmieniam kierownice to tylko słysząłem go ze poduszka wystrzeli i poduszka wystrzeli i ze poduszka wystrzeli aha i poduszka wystrzeli jakby połknał wszytskie rozumy poporostu nie poznałem gościa ma 15 postów a zachowuje sie jakby nie wiadomo co no moze nie ogarniam nie jestem w temacie nie wiem kto to jest i mi tu z elytą wyskakuje
krzyniek Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Ta też niezła Wogóle fajny serwis nom jest tam z czego wybierać
Rekomendowane odpowiedzi