platiniumm Opublikowano 9 Lutego 2007 Opublikowano 9 Lutego 2007 a my z adamooo za klocuszki dzis sie wzielismy i okazalo sie ze za male klocuszki pani w sklepie mu dala nie wiem czy do fiata cc nie za male by byly. no ale chociaz pocwiczylismy zdejmowanie kola :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:
Lukas Opublikowano 9 Lutego 2007 Opublikowano 9 Lutego 2007 ale dzwonil juz ze ma dobre i bedziecie drugi raz cwiczyc zdejmowanie kola
platiniumm Opublikowano 9 Lutego 2007 Opublikowano 9 Lutego 2007 bedziecie drugi raz cwiczyc zdejmowanie kola i dokrecanie srob z odpowiednim mometem
wit.s Opublikowano 9 Lutego 2007 Opublikowano 9 Lutego 2007 a my z adamooo za klocuszki dzis sie wzielismy i okazalo sie ze za male klocuszki pani w sklepie mu dala nie wiem czy do fiata cc nie za male by byly. no ale chociaz pocwiczylismy zdejmowanie kola :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: Cholercia, a ja miałem się dołączyć i przykombinowałem. No cóż. Mam nadzieję, ze następnym razem bardziej się zepnę i ja też będę mógł zawitać w Twoim garażu LUKAS! DO NAUKI! :biggrin:
Lukas Opublikowano 9 Lutego 2007 Opublikowano 9 Lutego 2007 a myslisz co ja robie od 3 tyg ale jeszcze tylko 2 dni jak dobrze pojdzie a jak nie to sam
wit.s Opublikowano 9 Lutego 2007 Opublikowano 9 Lutego 2007 Zobaczcie co znalazłem dla coponiektórych wielbicieli różu z grupy warszawskiej :biggrin:
platiniumm Opublikowano 10 Lutego 2007 Opublikowano 10 Lutego 2007 Mam nadzieję, ze następnym razem bardziej się zepnę i ja też będę mógł zawitać w Twoim garażu nie ma problemu z kuniem bedziemy grzebac przy jego jakos niedlugo to moge odrazu za jednym ubrudzeniem moich laszkow z wyporzyczalni do garazu zrobic twojego i adamooo
Norbi Opublikowano 10 Lutego 2007 Opublikowano 10 Lutego 2007 Rozdziewiczyłem hamownie 4x4 u Mastersa Obrazek Ty dziadu miałeś dać znać !!!
Lukas Opublikowano 10 Lutego 2007 Opublikowano 10 Lutego 2007 Dziku dawaj znac ile taki romans bo tez sie wybiore pewnie :twisted:
Norbi Opublikowano 10 Lutego 2007 Opublikowano 10 Lutego 2007 Dziku dawaj znac ile taki romans bo tez sie wybiore pewnie :twisted:To paskudnik przebrzydły nie ?
Lukas Opublikowano 10 Lutego 2007 Opublikowano 10 Lutego 2007 no widzisz nawet nie zadzwonil ze sie wybiera :twisted: ono mam nadzieje ze masters juz dal Ci ta zlota karte wstepu
spanky Opublikowano 10 Lutego 2007 Opublikowano 10 Lutego 2007 Rozdziewiczyłem hamownie 4x4 u Mastersa Obrazek nice ..... :twisted: zmien podpis ....
ono Opublikowano 10 Lutego 2007 Opublikowano 10 Lutego 2007 Byłem u Alana pobawić sie vagiem i tak przy okazji mnie sprawdzili Dokładna kwota nie jest jeszcze znana, chyba najlepiej sie samemu pytać.
wit.s Opublikowano 10 Lutego 2007 Opublikowano 10 Lutego 2007 No pozazdrościć. A ja wku*wiony na maksa, bo dzisiaj po wyjeździe z myjni okazało się, ze wspaniale zbierające, nowe, płaskie wycieraczki porysowały mi prawie całą szybę. No ja pie*dolę, ku*wa!!! Jak się jeszcze okaże, że nie da się tego nijak spolerować, to &%@#%%@&^%#@! i )&@^%%$@!!!)(@@ mać.
Lukas Opublikowano 10 Lutego 2007 Opublikowano 10 Lutego 2007 Dokładna kwota nie jest jeszcze znana, chyba najlepiej sie samemu pytać no to sie spytaj przeciez ty tez pojedziesz :biggrin: A ja wku*wiony na maksa a rano byles taki spokojny
wit.s Opublikowano 10 Lutego 2007 Opublikowano 10 Lutego 2007 a rano byles taki spokojny Rano szyby były jeszcze brudne i nie widziałem zniszczeń. Idę zrobić zarąbiście mocnego drina, a potem napisze jakieś ostrzeżenie na forum. A tak a propos jeża. Byłem coś załatwiać w okolicach Ostrobramskiej i wpadłem do MM gadać z kierownikiem sklepu coby się nie przypiep*ali do naszych spotów, ale nie było capo di tutti capi. Mam dzwonic w poniedziałek.
ono Opublikowano 10 Lutego 2007 Opublikowano 10 Lutego 2007 W końcu Alan (ctv) uratował mnie przed okropnym piskiem nie zapiętych pasów , uffff .Kurva rok sie męczyłem W serwisie Audi powiedzili że : Co ???? No co pan tego sie nie da A jednak . Dobrze że mamy takiego kolege w klubie Pleban widze ma wieczne problemy z wycieraczkami ,jak nie za***rdolą to porysują ..........hyhyhy , ja mam ori Audi może chcesz przymierzyć sprawdzić ? może coś nie tak zakładasz bo mi nic nie rysują .
wit.s Opublikowano 11 Lutego 2007 Opublikowano 11 Lutego 2007 W końcu Alan (ctv) uratował mnie przed okropnym piskiem nie zapiętych pasów No ja pikole. Tobie to jeszcze tylko niezapiętych pasów podczas jazdy potrzeba :twisted: :twisted: :twisted: Niezły hardkor. Pleban widze ma wieczne problemy z wycieraczkami GRRRRRRRRR!!! Nie wku*wiaj lwa jak sra. Wycieraczki to na razie drażliwy temat. Z rana udam się do sklepu, każę sobnie zapodać jakieś przewartościowane g*wno. A to co mam wywalę dośmietnika. Jak z nowymi będzie jakikolwiek najmniejszy problem, to zabiję sprzedawcę, jego żonę i dzieci do siódmego pokolenia, a dziadek sprzedawcy dostanie kopa w d*pę.
Rekomendowane odpowiedzi