jawosz Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 no to teraz sie zebraliscie na odpowiedzi zobaczymy bede testowal dzisiaj na srodziemnomorskiej a nastepne na tych co wymieniliscie
MoorPH Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 było ustalone , że jak jest ciemno to się nie liczy Juz sie rozjaśniało u mnie [br]Dopisany: 28 Sierpień 2009, 10:15_________________________________________________ Ja jak zwykle OT bo wy z rana tylko gole baby Chce dzisiaj w ciagu dnia podjechac na myjnie. Moze mi polecicie jakaś dobrą ręczną myjnie. Piotr nie stresuj.. To w końcu Warszawskie :gwizdanie: Moskal, musiałeś mieć ostre nauczycielki w szkole skoro trauma z dzieciństwa ciągle się odzywa nie tylko nauczycielki.... jeszcze ciężkie zabawki i pod górkę do szkoły Ciekawe czy nikt nie wywrócił wózka z moskalem jak był mały..
moskal Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 no to teraz sie zebraliscie na odpowiedzi zobaczymy bede testowal dzisiaj na srodziemnomorskiej a nastepne na tych co wymieniliscie jakość myjni samochodowej uzależniona jest od tego ile hajsu w nią wrzucisz. jesli bedzie to 10 pln to bedzie chu.jowa , jeśli wrzucisz 35-40 pln to bedzie to naprawde dobra myjnia [br]Dopisany: 28 Sierpień 2009, 10:20_________________________________________________ Ciekawe czy nikt nie wywrócił wózka z moskalem jak był mały.. tego to nie wiem , ale wiem napewno ,że moskal może wyebać twój wózek :naughty: :naughty:[br]Dopisany: 28 Sierpień 2009, 10:21_________________________________________________razem z Tobą oczywiście :naughty: :naughty: :naughty:
Buba Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Z tych niewiast pierwsza to wyglada na stara ale jakos ja umalowali zeby sie 14-stolatkowie mogli masturbowac, druga to zawodowa obciagara i spermojad, trzecia dziewica ale kolezanki przyszly na pidzama-party i namowily ja do zdjecia dekoltu mowiac ze na naszej klasie bedzie fajne, czwarta soczyste usta dziala jak myjnia automatyczna - wrzucasz pieniazek, zamykaja sie drzwi, duzo piany, jakies jeki i wychodzi czysty, ostatnia ciazko stwierdzic ale patrzac oczyma chirurgow to jeszcze miesien zwieracz odbytu trzyma wiec niewielu tam parkowalo
pawelc Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Powitać Z tego co widze jak co rano te same tematy " laski " :drool:.. Ale fakt, z rana miło popatrzeć .
MoorPH Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 razem z Tobą oczywiście :naughty: :naughty: :naughty: A co Ty taki bojowy z samego rana?
moskal Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 razem z Tobą oczywiście :naughty: :naughty: :naughty: A co Ty taki bojowy z samego rana? ja tak zawsze
MoorPH Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Z tych niewiast pierwsza to wyglada na stara ale jakos ja umalowali zeby sie 14-stolatkowie mogli masturbowac, druga to zawodowa obciagara i spermojad, trzecia dziewica ale kolezanki przyszly na pidzama-party i namowily ja do zdjecia dekoltu mowiac ze na naszej klasie bedzie fajne, czwarta soczyste usta dziala jak myjnia automatyczna - wrzucasz pieniazek, zamykaja sie drzwi, duzo piany, jakies jeki i wychodzi czysty, ostatnia ciazko stwierdzic ale patrzac oczyma chirurgow to jeszcze miesien zwieracz odbytu trzyma wiec niewielu tam parkowalo Niezła analiza :> Powitać Z tego co widze jak co rano te same tematy " laski " :drool:.. Ale fakt, z rana miło popatrzeć . No widzisz.. Wchodzisz na forum i od samego rana mozesz skórą pobujać.. I nie musisz specjalnie szukać.. Bo wszystko jest na miejscu [br]Dopisany: 28 Sierpień 2009, 10:29_________________________________________________ razem z Tobą oczywiście :naughty: :naughty: :naughty: A co Ty taki bojowy z samego rana? ja tak zawsze Już Cię lubię.. (bez podtekstów proszę!! )
moskal Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 druga to zawodowa obciagara i spermojad :drool: :drool: :drool: :drool: :drool: :drool: :drool: :drool:[br]Dopisany: 28 Sierpień 2009, 10:30_________________________________________________ Już Cię lubię.. (bez podtekstów proszę!! ) nie masz wyjścia , mnie sie lubi albo sie nie żyje :naughty: :naughty: :naughty: [br]Dopisany: 28 Sierpień 2009, 10:32_________________________________________________musze zmienić avatar na stary , tamten jest bardziej poprawny politycznie [br]Dopisany: 28 Sierpień 2009, 10:33_________________________________________________a właśnie , komu on przeszkadza ??
MoorPH Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 nie masz wyjścia , mnie sie lubi albo sie nie żyje :naughty: :naughty: :naughty: [br]Dopisany: 28 Sierpień 2009, 10:32_________________________________________________musze zmienić avatar na stary , tamten jest bardziej poprawny politycznie Ja jestem jeszcze młody.. Przecież mam 13 lat (urodzilem sie 13 w piatek ) ja chce jeszcze żyć.. A co do avatara to zostaw - dobry jest..
MRoger Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Avatar przypomina o złych wspomnieniach ze szkoły MoorPH a która z nich to anal-iza to jestem pewny
pawelc Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 druga to zawodowa obciagara i spermojad nie przesadzaj, jak by klęknęła przed tobą to zapewne nie miał byś nic przeciwko Dopisany: 28 Sierpień 2009, 10:33[/size]_________________________________________________a właśnie , komu on przeszkadza ?? jak naj bardziej na miejscu .. każdy musi znać swoje miejsce
MoorPH Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Avatar przypomina o złych wspomnieniach ze szkoły MoorPH a która z nich to anal-iza to jestem pewny Jedno i drugie widać jak na dłoni.. [br]Dopisany: 28 Sierpień 2009, 10:43_________________________________________________ jak naj bardziej na miejscu .. każdy musi znać swoje miejsce Dlatego moskal siedzi w kącie
moskal Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Dlatego moskal siedzi w kącie conajwyżej "siedział" :naughty: :naughty: :naughty:
Al_Capone Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 http://wyborcza.pl/duzy_kadr/1,97904,6973461,Prezydent_slucha_Mozarta_na_dwoch_krzeslach.html
MoorPH Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Dlatego moskal siedzi w kącie conajwyżej "siedział" :naughty: :naughty: :naughty: Taa.. Jasne
pawelc Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Dlatego moskal siedzi w kącie conajwyżej "siedział" :naughty: :naughty: :naughty: co?... Przepuscili z litości
MoorPH Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 http://wyborcza.pl/duzy_kadr/1,97904,6973461,Prezydent_slucha_Mozarta_na_dwoch_krzeslach.html Może nie chciał być stronniczy.. Dlatego usiadł po środku..
pawelc Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 http://wyborcza.pl/duzy_kadr/1,97904,6973461,Prezydent_slucha_Mozarta_na_dwoch_krzeslach.html Pewnie zajął dla brata :polew:
Oskaro Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 myjnia reczna to na pory. Niedaleko srodziemnomorskiej a lepsza Obie są dobre - ale na Pory jest lepsza - pozniej mozesz wpasc na papieroska do mnie - mieszkam tuz za torem stegny. A tak przy okazji :hi:
Rekomendowane odpowiedzi