MoorPH Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 pewnie jo żrą..[br]Dopisany: 31 Sierpień 2009, 15:46_________________________________________________
krzyniek Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 nie podchodzi mi za specjalnie może przegryź lepiej i popij :gwizdanie:
moskal Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 nie podchodzi mi za specjalnie może przegryź lepiej i popij :gwizdanie: nie pomaga
Reggi Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Ragga brał znowu ślub ??? Ta .. już 3 raz w tym miesiącu Great RAGGA come back Dawaj jakies d*py bo widzisz co sie dzieje Widzę, że c**jovo wam idzie nabijanie tych postów.. Chciałem się pochwalic jedną kwestią..w ten weekend miałem wesele u znajomych..( 4 w te wakacje ). Z urazem do wódki od mojego ....od pewnego czasu postanowiłem, że nie będę pił juz tego pedalskiego wina..i złapałem kielicha. Zawsze się dziwiłem jak mój znajomy ( policjant) może tyle wychlac..na moim weselu przelewał się na ostro..i tak juz 3 wesela pod rząd..jak go obserwuje. Postanowiłem jeśc to co on i pic to co on .. Żona pojaśniła mi jego patent jak pic wóde.. Wynik.. całe wesele przepiłem i się nie zezgonowałem..wyszliśmy prawie ostatni..teściu wymięk , szwagry też Poprawiny - wynik ..wyszliśmy już ostatni w 10 osobowej grupce.. wóda się skończyła i grany był bimber z wiejskiego stołu :kox: Kac minimalny i bez zgona...bez rzygania .. jestem z siebie dumny :polew:
pawelc Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Ragga brał znowu ślub ??? Ta .. już 3 raz w tym miesiącu Great RAGGA come back Dawaj jakies d*py bo widzisz co sie dzieje Widzę, że c**jovo wam idzie nabijanie tych postów.. Chciałem się pochwalic jedną kwestią..w ten weekend miałem wesele u znajomych..( 4 w te wakacje ). Z urazem do wódki od mojego ....od pewnego czasu postanowiłem, że nie będę pił juz tego pedalskiego wina..i złapałem kielicha. Zawsze się dziwiłem jak mój znajomy ( policjant) może tyle wychlac..na moim weselu przelewał się na ostro..i tak juz 3 wesela pod rząd..jak go obserwuje. Postanowiłem jeśc to co on i pic to co on .. Żona pojaśniła mi jego patent jak pic wóde.. Wynik.. całe wesele przepiłem i się nie zezgonowałem..wyszliśmy prawie ostatni..teściu wymięk , szwagry też Poprawiny - wynik ..wyszliśmy już ostatni w 10 osobowej grupce.. wóda się skończyła i grany był bimber z wiejskiego stołu :kox: Kac minimalny i bez zgona...bez rzygania .. jestem z siebie dumny :polew: raggaman, mozesz zdradzić ten sekret? .. Może się przyda
Weekendowy Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Chciałem się pochwalic jedną kwestią..w ten weekend miałem wesele u znajomych..( 4 w te wakacje ). Wynik.. całe wesele przepiłem i się nie zezgonowałem..wyszliśmy prawie ostatni..teściu wymięk , szwagry też Poprawiny - wynik ..wyszliśmy już ostatni w 10 osobowej grupce.. wóda się skończyła i grany był bimber z wiejskiego stołu :kox: Kac minimalny i bez zgona...bez rzygania .. jestem z siebie dumny :polew: Ragga nauczaj!!! Lud słucha JaroD
Reggi Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Mis mokrej łechtaczki [br]Dopisany: Sierpień 31, 2009, 06:10:13 _________________________________________________[br]Dopisany: Sierpień 31, 2009, 06:12:34 _________________________________________________[br]Dopisany: Sierpień 31, 2009, 06:13:34 _________________________________________________ :evil: :kox: :kox: :kox: [br]Dopisany: Sierpień 31, 2009, 06:14:54 _________________________________________________ [br]Dopisany: Sierpień 31, 2009, 06:16:54 _________________________________________________ [br]Dopisany: Sierpień 31, 2009, 06:19:30 _________________________________________________[br]Dopisany: Sierpień 31, 2009, 06:23:23 _________________________________________________
Buba Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Widze ze nikt na chemii nie uwazal w podstawowce Ja nie ale to pamietam do tej pory. Mala podpowiedz. Co neutralizuje alkohol Nie wiem czy ragga o tym samym mowi ale u mnie zawsze dziala. Zreszta na weselach to trzeba pic z glowa i jesc odpowiednie rzeczy i mozna przepic wszystkich
Reggi Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Widze ze nikt na chemii nie uwazal w podstawowce Ja nie ale to pamietam do tej pory. Mala podpowiedz. Co neutralizuje alkohol Nie wiem czy ragga o tym samym mowi ale u mnie zawsze dziala. Zreszta na weselach to trzeba pic z glowa i jesc odpowiednie rzeczy i mozna przepic wszystkich tłuste rzeczy?
Italiano Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Co do tego loga, to super. Mnie się podoba. Jak wyjdzie jakaś fura z tym logiem to dopiero zobaczycie. Mi wygląda na bardziej przyszłościowy i w realu będzie na pewno jeszcze ładniejszy.
PIXI Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Ragga ach te Twoje zdjęcia ( dobrze że zajrzałeś na forum ) ... podniosłś mi ... ciśnienie a w moim wieku - musisz więcej wklejać takie dupki
Buba Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 http://forumsamochodowe.com/nieoznakowane.php http://www.antyradary.phi.pl/mapa_fotoradarow/ http://www.nieoznakowane.info/ warto zerknac jak ktos duzo jezdzi
Reggi Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 a w moim wieku Pracuję nad kontrolą rodzicielską dla Ciebie
PIXI Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 a w moim wieku Pracuję nad kontrolą rodzicielską dla Ciebie Możesz pracować nad czym chcesz ale dupki zapodajesz zdrowe
Aydaho Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 Ragga brał znowu ślub ??? Ta .. już 3 raz w tym miesiącu Great RAGGA come back Dawaj jakies d*py bo widzisz co sie dzieje Widzę, że c**jovo wam idzie nabijanie tych postów.. Chciałem się pochwalic jedną kwestią..w ten weekend miałem wesele u znajomych..( 4 w te wakacje ). Z urazem do wódki od mojego ....od pewnego czasu postanowiłem, że nie będę pił juz tego pedalskiego wina..i złapałem kielicha. Zawsze się dziwiłem jak mój znajomy ( policjant) może tyle wychlac..na moim weselu przelewał się na ostro..i tak juz 3 wesela pod rząd..jak go obserwuje. Postanowiłem jeśc to co on i pic to co on .. Żona pojaśniła mi jego patent jak pic wóde.. Wynik.. całe wesele przepiłem i się nie zezgonowałem..wyszliśmy prawie ostatni..teściu wymięk , szwagry też Poprawiny - wynik ..wyszliśmy już ostatni w 10 osobowej grupce.. wóda się skończyła i grany był bimber z wiejskiego stołu :kox: Kac minimalny i bez zgona...bez rzygania .. jestem z siebie dumny :polew: :polew: :polew: tego mi brakowalo - Raggson wracaj do stolicy bo jakas totalna nuda na spotach bez Ciebie ps. wiadomo że do WD trzeba 'zakANszać'
Korzeń Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 madafaka men 1 września. Jak tam? Wszyscy wolne bo trzeba dzieciaczki do szkoły/przedszkola zaprowadzić? Mieszkam blisko liceum i już rano widziałem pierwsze grupki(dupki) ubrane na biało-czarno
Rekomendowane odpowiedzi