Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pewnie jo

żrą..[br]Dopisany: 31 Sierpień 2009, 15:46_________________________________________________audiq7byabtsportslinegm.jpg

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• poziek

5808

• Reggi

5029

• moskal

4900

• Flyer

3009

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

nie podchodzi mi za specjalnie :confused4:

Opublikowano

może przegryź lepiej i popij :gwizdanie:
Opublikowano

może przegryź lepiej i popij :gwizdanie:

nie pomaga :thumbdown:

Opublikowano

Ragga brał znowu ślub ???

Ta .. już 3 raz w tym miesiącu :decayed:

Great RAGGA come back :notworthy: Dawaj jakies d*py bo widzisz co sie dzieje

Widzę, że c**jovo wam idzie nabijanie tych postów.. :decayed:

Chciałem się pochwalic jedną kwestią..w ten weekend miałem wesele u znajomych..( 4 w te wakacje :evil: ).

Z urazem do wódki od mojego ....od pewnego czasu :decayed: postanowiłem, że nie będę pił juz tego pedalskiego wina..i złapałem kielicha.

Zawsze się dziwiłem jak mój znajomy ( policjant) może tyle wychlac..na moim weselu przelewał się na ostro..i tak juz 3 wesela pod rząd..jak go obserwuje. Postanowiłem jeśc to co on i pic to co on .. Żona pojaśniła mi jego patent jak pic wóde..

Wynik.. całe wesele przepiłem i się nie zezgonowałem..wyszliśmy prawie ostatni..teściu wymięk , szwagry też :decayed:

Poprawiny - wynik ..wyszliśmy już ostatni w 10 osobowej grupce.. wóda się skończyła i grany był bimber z wiejskiego stołu :kox: :kox:

Kac minimalny i bez zgona...bez rzygania .. jestem z siebie dumny :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Chciałem się pochwalic jedną kwestią..w ten weekend miałem wesele u znajomych..( 4 w te wakacje :evil: ).

Z urazem do wódki od mojego ....od pewnego czasu :decayed: postanowiłem, że nie będę pił juz tego pedalskiego wina..i złapałem kielicha.

Zawsze się dziwiłem jak mój znajomy ( policjant) może tyle wychlac..na moim weselu przelewał się na ostro..i tak juz 3 wesela pod rząd..jak go obserwuje. Postanowiłem jeśc to co on i pic to co on .. Żona pojaśniła mi jego patent jak pic wóde..

Wynik.. całe wesele przepiłem i się nie zezgonowałem..wyszliśmy prawie ostatni..teściu wymięk , szwagry też :decayed:

Poprawiny - wynik ..wyszliśmy już ostatni w 10 osobowej grupce.. wóda się skończyła i grany był bimber z wiejskiego stołu :kox: :kox:

Kac minimalny i bez zgona...bez rzygania .. jestem z siebie dumny :polew: :polew: :polew:

raggaman, mozesz zdradzić ten sekret? :decayed:.. Może się przyda :kox:

Opublikowano

Ragga nauczaj!!! :notworthy:

Lud słucha :D:shocked:

JaroD

Opublikowano

3415d1206596282-lavela-wet-t-shirt-contest-dsc07250-wet-sun.jpg

Mis mokrej łechtaczki :decayed:

77680636.zcAYp09T.jpg

525914.jpg

525909.jpg

525910.jpg[br]Dopisany: Sierpień 31, 2009, 06:10:13 _________________________________________________carmen_cam_sexy_boobs_tits_huge_holy_taco_bikini_sex_sexy_1.jpg[br]Dopisany: Sierpień 31, 2009, 06:12:34 _________________________________________________krystal_forscutt_boobs_naked_sexy_hot_1.jpg[br]Dopisany: Sierpień 31, 2009, 06:13:34 _________________________________________________ :evil: :evil: :evil::kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

sexyasspart3nj1.jpg[br]Dopisany: Sierpień 31, 2009, 06:14:54 _________________________________________________sexy-naked-blonde.jpg

2%20thalia%20shakira%20natalia%20oreiro%20nude%20naked%20sexy%20(57)[br]Dopisany: Sierpień 31, 2009, 06:16:54 _________________________________________________julia%2C%20schwester%20meiner%20ex%20freundin%20annabell%2C%20nackt%20privat%20amateur%20nude%20girlfriend%20rache%20pussy%20sexy%2004%20laska

julia%2C%20schwester%20meiner%20ex%20freundin%20annabell%2C%20nackt%20privat%20amateur%20nude%20girlfriend%20rache%20pussy%20sexy%2015%20laska

[br]Dopisany: Sierpień 31, 2009, 06:19:30 _________________________________________________luciana-salazar-fotos-de-infarto-de-la-bomba-sexy-argentina-oh-chicas-05.jpg[br]Dopisany: Sierpień 31, 2009, 06:23:23 _________________________________________________98_3_big.jpg

luciana-bianchi-01.jpg

0061321B.jpg

Opublikowano

Widze ze nikt na chemii nie uwazal w podstawowce :no: Ja nie ale to pamietam do tej pory. Mala podpowiedz. Co neutralizuje alkohol :wink4: Nie wiem czy ragga o tym samym mowi ale u mnie zawsze dziala. Zreszta na weselach to trzeba pic z glowa i jesc odpowiednie rzeczy i mozna przepic wszystkich :kox:

Opublikowano

tłuste rzeczy?

Opublikowano

Widze ze nikt na chemii nie uwazal w podstawowce :no: Ja nie ale to pamietam do tej pory. Mala podpowiedz. Co neutralizuje alkohol :wink4: Nie wiem czy ragga o tym samym mowi ale u mnie zawsze dziala. Zreszta na weselach to trzeba pic z glowa i jesc odpowiednie rzeczy i mozna przepic wszystkich :kox:

:decayed:

tłuste rzeczy?

:cool1:

Opublikowano

f6c1bff48474bcdd73aa291f937dba24,24,1.jpg

Co do tego loga, to super. Mnie się podoba. Jak wyjdzie jakaś fura z tym logiem to dopiero zobaczycie. Mi wygląda na bardziej przyszłościowy i w realu będzie na pewno jeszcze ładniejszy. :kox:

Opublikowano

Ragga ach te Twoje zdjęcia ( dobrze że zajrzałeś na forum ) ... podniosłś mi ... ciśnienie :polew: a w moim wieku - musisz więcej wklejać takie dupki :good:

Opublikowano

a w moim wieku

Pracuję nad kontrolą rodzicielską dla Ciebie :decayed:

Opublikowano

a w moim wieku

Pracuję nad kontrolą rodzicielską dla Ciebie :decayed:

Możesz pracować nad czym chcesz :tongue4: ale dupki zapodajesz zdrowe :slina:

Opublikowano

dzię dobry bydlaki :kox::hi:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew:

tego mi brakowalo - Raggson wracaj do stolicy bo jakas totalna nuda na spotach bez Ciebie

ps. wiadomo że do WD trzeba 'zakANszać' :decayed:

Opublikowano

:bry: madafaka men

1 września. Jak tam? Wszyscy wolne bo trzeba dzieciaczki do szkoły/przedszkola zaprowadzić?

Mieszkam blisko liceum i już rano widziałem pierwsze grupki(dupki) ubrane na biało-czarno :kox: