MoorPH Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 No juz nie dużo zostało.. W pon powinnismy przeskoczyć 3000 :>
soolek Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 A może by ktoś jakieś d... przed snem podrzucił ... ?
MoorPH Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 chyba ktos do mnie pije..[br]Dopisany: 05 Wrzesień 2009, 00:18_________________________________________________
m@riucha Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 prosił, prosił i uprosił :> chcę być tą po prawo :
soolek Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 NO. I to mi się podoba Teraz spokojnie można iść spać. Nabrać sił! Jutro ciężki dzień. Trzeba duuużo wypić
danii1987- Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 To i ja swoja cegiełkę dorzucę zaczynamy: peryskopowa przerost treści nad formą, ale... i najs ass
krzyniek Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 bry m@riucha widzę że stronka się spodobała
Oskaro Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 Witam bywalców warszawskiego spota. Czy ktoś z Was byłby w stanie podczepić mi VAG'on we wtorek, aby sczytać logi? Problem z jakim borykam się już prawie 2lata jest wałkowany w tym wątku: http://www.a4-klub.pl/smf/b7_brd_utrata_mocy_i_kompetencji_w_aso-t93401.0.html Wpadaj na luzaku. Na pewno będzie któryś ze specjalistów - oniak albo oskaro. Zawsze mają VAGa ze sobą. Zrobią Ci chiptuning od razu na pińcet kuniów Heja Ja - specjalista Chetnie bym pomogl ale moj interfejs nie działa z B7 - poza tym od jutra jestem za oceanem :>
MoorPH Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 moskala nie ma to można sie wyspać nikt nie spamuje z samego rana Bry [br]Dopisany: 05 Wrzesień 2009, 10:20_________________________________________________ Heja Ja - specjalista Chetnie bym pomogl ale moj interfejs nie działa z B7 - poza tym od jutra jestem za oceanem :> Oskar kiedy wracasz? Bierzesz Maguaiersa? Co bedzie dziś na Oragne WMF?
Oskaro Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 Wracam w czwartek - i trzeba bedzie w nast. tyg. pomyslec nad rozpracowaniem kilku flaszek Bierem Meguiars Dzis jest WMF - duzo fajniejsze zespoly niz wczoraj ale za to pogoda do d*py Start o 17:00 koniec ok 01:00 Jak bedziesz to dzwon to powiem Ci gdzie stoi woz transmisyjny.
MoorPH Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 Jestem za . Co do maguaiersa pamietaj o mnie (ten do szyb). Jakie zespoły dziś mają być? [br]Dopisany: 05 Wrzesień 2009, 10:46_________________________________________________Pytam, bo niewiem co dziś robić.. Obok mnie na Ząbkowskiej jest dziś Tattoo Fest, a wieczorkiem poza OWMF jest w LEgionowie koncert SEXBOMBY (zespół z Lwo) i IRY.. Kto chętny? :gwizdanie:
Mrozial Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 Moorph gdzie dokladnie ten koncert bo zumi nie pokazuje zabkowskiej w legionowie
AndyN Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 Moorph gdzie dokladnie ten koncert bo zumi nie pokazuje zabkowskiej w legionowie Poszukaj tej w W-wie. To się odbywa na Ząbkowskiej w W-wie
MoorPH Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 Moorph gdzie dokladnie ten koncert bo zumi nie pokazuje zabkowskiej w legionowie Poszukaj tej w W-wie. To się odbywa na Ząbkowskiej w W-wie Wróć!! Na Ząbkowskiej w koneserze jest Tattoo Fest. Koncert IRY i Sexbomby jest w LEgionowie pod Wawą.. [br]Dopisany: 05 Wrzesień 2009, 14:53_________________________________________________Konkrety: http://www.legionowo.pl/index.php?cmd=wydarzenia&opt=pokaz&id=1235[br]Dopisany: 05 Wrzesień 2009, 14:55_________________________________________________Bang Bang to taki punc rock. Goście w obicłych czerwonych spodniach ;p
Mrozial Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 heh to nie dla mnie, nie lubie takiej muzy a sex bomba to chyba do nich nie pasuje pozdrawiam btw. postaram sie byc na zlocie we wtorek o 19 w garazu promenady
malik Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 Dajemy, dajemy! Jeszcze 2 stronki zapełniamy i mamy 3 tysiące!
MoorPH Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 Dajemy, dajemy! Jeszcze 2 stronki zapełniamy i mamy 3 tysiące! Dziś juz strzeli 3 tysie
Rekomendowane odpowiedzi