MRoger Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 Pewnie już widzieliście .... ale nawet jeśli tak to warto odświeżyć http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/ku***a ooo trzeba zamiast gwiazdek wypełnić k u r w a bo widzę że cenzura wycięła.
Aydaho Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 Ale za to wygodne i pakowne dupowozy jakbym chciał pakowny wóz to kupiłbym sobie Nyske lub Tarpana[br]Dopisany: 15 Wrzesień 2009, 12:17_________________________________________________mi sie pasek kojarzy z emerytem , nie wiem czemu taka prawda że A4 w Avant nadaje się do wożenia kija golfowego i rakiety tenisowej. Za opinie co do Passata serdecznie dziękuję ... są bezcenne
MoorPH Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 taka prawda że A4 w Avant nadaje się do wożenia kija golfowego i rakiety tenisowej. Za opinie co do Passata serdecznie dziękuję ... są bezcenne Coś w tym jest. Dlatego myśle o Omedze "C" wczoraj widzialem taka jedna ladna zieloniutką.. Smiała się do mnie.. I mówiła mi bierz mnie :gwizdanie: Jak zobaczylem ten kufer.. Hmm.. Wszyscy na spocie byśmy sie tam zmieścili..
moskal Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 Dlatego myśle o Omedze "C" OPEL ???
Aydaho Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 taka prawda że A4 w Avant nadaje się do wożenia kija golfowego i rakiety tenisowej. Za opinie co do Passata serdecznie dziękuję ... są bezcenne Coś w tym jest. Dlatego myśle o Omedze "C" wczoraj widzialem taka jedna ladna zieloniutką.. Smiała się do mnie.. I mówiła mi bierz mnie :gwizdanie: Jak zobaczylem ten kufer.. Hmm.. Wszyscy na spocie byśmy sie tam zmieścili.. tam to jest tunel nie bagażnik wrzucasz walizkę i możesz ją zgubić [br]Dopisany: 15 Wrzesień 2009, 12:59_________________________________________________ OPEL ??? bravo - Vectre produkuje Opel
Nosfer Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 taka prawda że A4 w Avant nadaje się do wożenia kija golfowego i rakiety tenisowej. Za opinie co do Passata serdecznie dziękuję ... są bezcenne Coś w tym jest. Dlatego myśle o Omedze "C" wczoraj widzialem taka jedna ladna zieloniutką.. Smiała się do mnie.. I mówiła mi bierz mnie :gwizdanie: Jak zobaczylem ten kufer.. Hmm.. Wszyscy na spocie byśmy sie tam zmieścili.. tam to jest tunel nie bagażnik wrzucasz walizkę i możesz ją zgubić [br]Dopisany: 15 Wrzesień 2009, 12:59_________________________________________________ OPEL ??? bravo - Vectre produkuje Opel bravo - Tym bardziej, że mowa o Omedze Ajdahoł kup sobie białego Golfa III kombi. będzie się ładnie prezentował do twoich wielkich barów i tanecznego kroku Tarcho-gangsta
Aydaho Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 bravo - Tym bardziej, że mowa o Omedze tak mnie tym Oplem Moskal ubawił że .............. faPa
MRoger Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 Najeździłem się omagami ... ale niestety każdy opel to paździerz
MoorPH Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 Dlatego myśle o Omedze "C" OPEL ??? Moskal czy mi sie wydaje czy sam któregos razu ujeżdzałeś opla? bodajrze vectre, jak strzelaliśmy sie w Kajetanach i bales sie wyjsc z samochodu?? :gwizdanie:
Aydaho Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 Najeździłem się omagami ... ale niestety każdy opel to paździerz za to Audi się nie psuje nikomu [br]Dopisany: 15 Wrzesień 2009, 13:09_________________________________________________ Dlatego myśle o Omedze "C" OPEL ??? Moskal czy mi sie wydaje czy sam któregos razu ujeżdzałeś opla? bodajrze vectre, jak strzelaliśmy sie w Kajetanach i bales sie wyjsc z samochodu?? :gwizdanie: :polew:
moskal Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 bravo - Tym bardziej, że mowa o Omedze tak mnie tym Oplem Moskal ubawił że .............. faPa nieładnie Adaś Moskal czy mi sie wydaje czy sam któregos razu ujeżdzałeś opla? bodajrze vectre, jak strzelaliśmy sie w Kajetanach i bales sie wyjsc z samochodu?? :gwizdanie: Taa , znajomego , raz wsiadłem i wiecej nie chce , mój strucel po wypadku lepiej by sie chyba prowadził niż to coś "w pełni sprawne"
Nosfer Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 za to Audi się nie psuje nikomu Audi się nie psuje. My po prostu w nie inwestujemy Polski kapitał !
AndyN Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 Chłopaki, skoro Adaho planuje zmienić auto to może pomóżmy mu zredagować ogłoszenie o sprzedaży A4?
Nosfer Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 Chłopaki, skoro Adaho planuje zmienić auto to może pomóżmy mu zredagować ogłoszenie o sprzedaży A4? Tylko tak, żeby na allegro było kilka tysięcy wyświetleń.. Między zdjęcia auta wkleimy zdjęcie gęby "Raggamanna" i rozejdzie się po wszystkich forach..
Aydaho Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 Taa , znajomego , raz wsiadłem i wiecej nie chce , mój strucel po wypadku lepiej by sie chyba prowadził niż to coś "w pełni sprawne" a ja miałem jakiś czas Omege 3,2 V6 ( kombii ) i przyznam że rewelacja - a autem sie nic nie działo ... niestety pił wiadrami, sound i V bardzo mi się podobały
MRoger Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 Nie mówię o psuciu .. psuje się każdy ... tyle że opel jako auto ekologiczne ulega biodegradacji poza tym omegi szcególnie trzy litrowe to fajne auta .. nawet kiedyś uturbiliśmy taką omegę ... fajnie jeździła .. dopóki się nie przełamała
MoorPH Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 tam to jest tunel nie bagażnik wrzucasz walizkę i możesz ją zgubić Oj.. tak.. Mógłbym zaryzykować stwierdzenie, że tam mogly by być 2 pary i spoko by sobie nie przeszkadzały..[br]Dopisany: 15 Wrzesień 2009, 13:20_________________________________________________ a ja miałem jakiś czas Omege 3,2 V6 ( kombii ) (...) niestety pił wiadrami Jakby to powiedział kali "jest impreza są koszta" Ta zieloniutka byla 2,5. Ale tez musi troche lyknąć.. To normalne przecież.. Duze ciężkie.. A i komfort z jazdy jest..
moskal Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 A i komfort z jazdy jest.. chu.jowy
Reggi Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 Dlatego myśle o Omedze "C" OPEL ??? Brzmi tak samo jak KIBEL tanecznego kroku Tarcho-gangsta :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Nosfer masz coś do chłopaków z Tarcho..? Dawno nóg w Wiśle nie moczyłeś Między zdjęcia auta wkleimy zdjęcie gęby "Raggamanna" i rozejdzie się po wszystkich forach.. Dodajcie mnie gratis pod warunkiem, że Piacha nabędzie blondy lubiąca ten sport z dużym jędrnym parapetem, dobrym pośladem i niezłą łydzią....jakby miała gruby portfel w dodatku to już całkiem miodzio :kox:
Norbi Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 Adaś, ale Ty tak na serio ??? serio serio - już szukam Paska z DSG Czym Cię Piachu tak podkuwrił, że chcesz go opylic ? Kłerwa ja też bym tego swojego papuńczyka sprzedał i kupił jakich pierścieni ze cztery, ale na razie coś się nie zanosi niczym - pracuje jak marzenie tyle, że jednak bagażnik za mały no i manual. Latam 95% po mieście + korki i mam serdecznie dosyć machania biegami a DSG bije na glowe multitronic'a Audi. [br]Dopisany: 15 Wrzesień 2009, 10:51_________________________________________________ "W dizlu"? of kors - najlepiej 170km Mam znajomka z Paskiem w takiej kombinacji 2006r 195 tysi nalatane i ostatnio wysrały się wtryski 2800złocisza w plecy, a dodam,że gorzej to lata niż 130PD w A4
Rekomendowane odpowiedzi