Aydaho Opublikowano 16 Września 2009 Opublikowano 16 Września 2009 Pany powiedzcie mi ktoredy teraz najlepiej do gdanska jechac? 1. Plonsk, mlawa, ostroda, elblag 2. plonsk, grudziadz, starogard 3. jakies inne opcje? nie ma co kombinować - wal 7-ką -> Płońsk -Mława- McOstróda-Gdańsk
moskal Opublikowano 16 Września 2009 Opublikowano 16 Września 2009 ponieważ film uznaje za niesmaczny i uwłaczający osobie kolegi towarzysza Moskala - delete ale ja sie nie zgadzam !!!! tak na marginesie to koleś niezłą faze wychaczył , ciekawe po czym można by było spróbować :naughty: :naughty:
.i.KALI.i. Opublikowano 16 Września 2009 Opublikowano 16 Września 2009 wolałbym Mercedesa Vito/V jasne ze sa ladniejsze ale sypia sie podobno strasznie. a T4 nie do zajechania sa.
Aydaho Opublikowano 16 Września 2009 Opublikowano 16 Września 2009 można by było spróbować :naughty: :naughty: dam Ci przepis na coś lepszego - nazywa się "kometa" ale będziesz potrzebował kumpla do pomocy zaraz wrzuce filmik zgodnie z życzeniem
moskal Opublikowano 16 Września 2009 Opublikowano 16 Września 2009 wolałbym Mercedesa Vito/V jasne ze sa ladniejsze ale sypia sie podobno strasznie. a T4 nie do zajechania sa. u nas w firmie było kiedyś 30 sztuk Vito , to kazdy je tak dojeżdzał , że prezes stwierdził jak ma wyebać tyle hajsu na mercedesy to za te pieniadze kupi 3 razy tyle Lublinów. Ale Mercedesy strasznie awaryjne były , nie wiem czy ze względu na upalanie czy po prostu tak od siebie dam Ci przepis na coś lepszego - nazywa się "kometa" ale będziesz potrzebował kumpla do pomocy dawaj , dobrej fazy nigdy za wiele :polew: :polew:
Aydaho Opublikowano 16 Września 2009 Opublikowano 16 Września 2009 coś totalnie pojechanego http://www.youtube.com/watch?v=Chh85U4FsK0 [br]Dopisany: 16 Wrzesień 2009, 12:31_________________________________________________ fajny przebieg tylko ciut słabo z mocą http://moto.allegro.pl/item740637837_subaru_impreza_wrx_2006.html
AndyN Opublikowano 16 Września 2009 Opublikowano 16 Września 2009 fajny przebieg tylko ciut słabo z mocą http://moto.allegro.pl/item740637837_subaru_impreza_wrx_2006.html Po dizlu 1,9l benzynowy 2,5l bokser subaru. To z garażu będziesz wyciągał raz w tygodniu żeby rodzinę do kościoła zawieźć - "bo pali za dużo" Se poczyta o silnikach 2,5l ....
moskal Opublikowano 16 Września 2009 Opublikowano 16 Września 2009 Se poczyta o silnikach 2,5l .... po co , on woli szukać po internecie paszkwili na moją osobe
AndyN Opublikowano 16 Września 2009 Opublikowano 16 Września 2009 Se poczyta o silnikach 2,5l .... po co , on woli szukać po internecie paszkwili na moją osobe Masz rację, żenada ....
moskal Opublikowano 16 Września 2009 Opublikowano 16 Września 2009 Se poczyta o silnikach 2,5l .... po co , on woli szukać po internecie paszkwili na moją osobe Masz rację, żenada .... Rozpakoowałeś moją paczke ????? jakiej firmy są śiwecidełka ??? :naughty: :naughty:
AndyN Opublikowano 16 Września 2009 Opublikowano 16 Września 2009 Rozpakoowałeś moją paczke ????? jakiej firmy są śiwecidełka ??? :naughty: :naughty: Paczka nie moja, nie rozdziewiczałem Jest naklejka "Depo". Pudło wielkie jakby tam pół silnika się mieściło
lukaszr Opublikowano 16 Września 2009 Opublikowano 16 Września 2009 Rano, w pracy, przy kawie rozmawiają dwie koleżanki: - Jak tam Twój wczorajszy sex ? - Beznadzieja ... mąż przyszedł do domu, w 3 minuty zjadł obiad, potem 4 minuty bzykania i po dwóch minutach spał ... A u Ciebie ? - No u mnie rewelacja mąż przyszedł do domu, zabrał mnie na przepyszna romantyczną kolację, potem przez godzinę wracaliśmy do domu spacerkiem przez miasto, potem świece i godzina zajebistej gry wstępnej, potem godzina zajebistego sexu a na koniec wyobraź sobie, ze godzinę rozmawialiśmy bajka po prostu !! W tym samym czasie rozmawia ze sobą dwóch kolegów... - Jak tam Twój wczorajszy sex ? - Nie no - za***iście ! przychodzę do domu, obiad na stole; zjadłem, wybzykałem, zasnąłem ! A u Ciebie ? - ku***a, u mnie beznadzieja ... Przychodzę - nie ma prądu, bo zapomniałem zapłacić za rachunek, zabrałem wiec gdzieś starą na kolację, żarcie beznadziejne, było ku***a tak drogo, że nie starczyło mi na taksówkę powrotną i musiałem zapier.dalać do domu na piechotę. Przychodzimy - ku***a przecież nie ma prądu, więc znowu te cholerne świece !! Byłem tak wkurzony, że najpierw przez godzinę nie mógł mi stanąć a potem ku***a przez godzinę nie mogłem się spuścić. na to wszystko tak sie wkurwiłem, że przez godzinę jeszcze usnąć nie mogłem
Aydaho Opublikowano 16 Września 2009 Opublikowano 16 Września 2009 Masz rację, żenada .... AndyN ..skoro się prosisz ... jedź do domciu, zjedz obiadek potem ściągnij spodnie i to co tam zobaczysz to jest właśnie - żenada :decayed:
moskal Opublikowano 16 Września 2009 Opublikowano 16 Września 2009 Rozpakoowałeś moją paczke ????? jakiej firmy są śiwecidełka ??? :naughty: :naughty: Paczka nie moja, nie rozdziewiczałem Jest naklejka "Depo". Pudło wielkie jakby tam pół silnika się mieściło ja tam bym sie zesrał z ciekawości oprócz lamp jest jeszcze GTRS LukaszR - za***isty :polew: :polew: :polew:
AndyN Opublikowano 16 Września 2009 Opublikowano 16 Września 2009 Masz rację, żenada .... AndyN ..skoro się prosisz ... jedź do domciu, zjedz obiadek potem ściągnij spodnie i to co tam zobaczysz to jest właśnie - żenada :decayed: Skąd możesz wiedzieć? Nie przypominam sobie żebyś oglądał
Aydaho Opublikowano 16 Września 2009 Opublikowano 16 Września 2009 ja tam bym sie zesrał z ciekawości nie podpowiadaj
moskal Opublikowano 16 Września 2009 Opublikowano 16 Września 2009 Nie przypominam sobie żebyś oglądał może byłeś pijany , on nie był "w tym" zbyt dobry i dlatego nie pamiętasz :polew: :polew: :polew:
Aydaho Opublikowano 16 Września 2009 Opublikowano 16 Września 2009 Moskal, AndyN - widzę że macie się ku sobie ... taaacy mili dla siebie - fiu fiu ..na spoty wychodzicie z domu ale nie dojeżdzacie rozumiem numer z "kometą" wciąga :polew:
AndyN Opublikowano 16 Września 2009 Opublikowano 16 Września 2009 ja tam bym sie zesrał z ciekawości nie podpowiadaj Sugerujesz, żeby w to pudło? Hmmm Nie wiem czy Moskal nie miałby obiekcji ... [br]Dopisany: 16 Wrzesień 2009, 13:34_________________________________________________ Moskal, AndyN - widzę że macie się ku sobie ... taaacy mili dla siebie - fiu fiu ..na spoty wychodzicie z domu ale nie dojeżdzacie rozumiem numer z "kometą" wciąga :polew: Miałeś filmik o komecie wrzucić a nie ściemniasz
Aydaho Opublikowano 16 Września 2009 Opublikowano 16 Września 2009 może byłeś pijany , on nie był "w tym" zbyt dobry i dlatego nie pamiętasz :polew: :polew: :polew: BTW: coś Ty mi za bardzo orbitujesz wokół pedałów, laski etc ... zrealizuj wkońcu marzenia
Rekomendowane odpowiedzi