Reggi Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 Już drugi dzień całkowicie nie pale Tabax rządzi Zobaczysz jak dlugo bedzie rzadzil :gwizdanie: Mam motywacje
pawelc Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 Już drugi dzień całkowicie nie pale Tabax rządzi Zobaczysz jak dlugo bedzie rzadzil :gwizdanie: Mam motywacje jaką że tak skutkuje :gwizdanie:
Reggi Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 jaką że tak skutkuje :gwizdanie: Nie chce by moja córeczka czuła smród petów ode mnie http://sport.wp.pl/kat,1878,title,Zona-Goloty-Adamek-wykorzystal-Andrzeja,wid,11626951,wiadomosc.html Żenua jak c**j :polew: Mariola :kox:
pawelc Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 raggaman, ten powód jest na miejscu .... Ale ta Mariola musi go kochac ...
MoorPH Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 Już drugi dzień całkowicie nie pale Tabax rządzi Chyba Tabex :gwizdanie:[br]Dopisany: 25 Październik 2009, 15:39_________________________________________________ http://www.youtube.com/watch?v=Ys5JWO-nCxc&feature=response_watch :polew:
poziek Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 słyszeliście coś że w wtorek na Torwarze jakiś ekstra spot ja tylko wiem tyle ze Poziek coś szykuje :gwizdanie: lepiej :kox:
Reggi Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 Choojowo Ci w fiolecie Kto dostał moda? Dajcie mnie !
Korzeń Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 Choojowo Ci w fiolecie Kto dostał moda? Dajcie mnie ! Degradacja :polew:
poziek Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 Choojowo Ci w fiolecie Kto dostał moda? Dajcie mnie ! Degradacja :polew: za rasizm
Reggi Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 Choojowo Ci w fiolecie Kto dostał moda? Dajcie mnie ! Degradacja :polew: za rasizm Chyba seksizm
poziek Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 Chyba seksizm znaczy, żeby d*p nie było w klubie ??
Madas Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 Choojowo Ci w fiolecie totalnie się zgadzam .... ni chuujca nie pasuje
pawelc Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 Choojowo Ci w fiolecie Kto dostał moda? Dajcie mnie ! Degradacja :polew: ale bije po oczach
Reggi Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 Chyba seksizm znaczy, żeby d*p nie było w klubie ?? No nie do końca totalnie się zgadzam .... ni chuujca nie pasuje No nie Michał przeszedł na emeryturę.. prawie jak WIT
poziek Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 spójrzcie na to z tej strony: teraz mogę napisać że czarnuchy są tylko do rapu i koszykówki, laski na forach motoryzacyjnych szukają tylko chętnych do jebanka i że z radumia są dziwni jacyś
Reggi Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 spójrzcie na to z tej strony: teraz mogę napisać że czarnuchy są tylko do rapu i koszykówki, laski na forach motoryzacyjnych szukają tylko chętnych do jebanka i że z radumia są dziwni jacyś :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
krzyniek Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 Choojowo Ci w fiolecie totalnie się zgadzam .... ni chuujca nie pasuje Tobie też ale bałem się głośno mówić
Korzeń Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 Choojowo Ci w fiolecie totalnie się zgadzam .... ni chuujca nie pasuje Tobie też ale bałem się głośno mówić :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Zbigniew_Majkowski Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 Wieczór!! Panowie ma ktoś zamiar się pojawić we wtorek w Stolicy na spocie?? Vag mile widziany przeze mnie... pozdr...
poziek Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 Wieczór!! Panowie ma ktoś zamiar się pojawić we wtorek w Stolicy na spocie?? Vag mile widziany przeze mnie... pozdr... No pewnie Na Torwarze będzie klubowicz Adecneo i będzie miał VAGa i będzie gotowy do vaginowania :naughty: :naughty:
Rekomendowane odpowiedzi