Reggi Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 sie wozi jakims mataszubiszi w dodatku na WUPEERACH Poprawna nazwa brzmi Mastrurbashi ( swap silnika z Nissana Micry )
poziek Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 od masturbajszi to jest ta koleżanka: http://www.tube8.com/hardcore/the-governess-french/104739/ no mega mi się podoba laska
kokos Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 od masturbajszi to jest ta koleżanka: http://www.tube8.com/hardcore/the-governess-french/104739/ no mega mi się podoba laska no d*pa fajna ale nie ma jak motorniczy na urlopie :polew:
Kolkov Opublikowano 26 Października 2009 Autor Opublikowano 26 Października 2009 siema gnojki spóźniłeś się do roboty
moskal Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 Pokażę Wam jak skończyła żywot raggaman-owa wiagra ;( http://picasaweb.google.pl/kontakt.event/Crash# Ja chce Carbony dobrze zapłace :kox: :naughty: Kurde..to teraz jest jednego moda mniej.. ja chce moda !! Od razu bym wjebał Moskalowi kropkę Moskal juz ma kropke :kox: To tak jakbyś powiedział, że Moskal jest kulturalny Właśnie , ja jestem baaardzo kulturalny spóźniłeś się do roboty z deka Poziek kto Cię tak rządził ???? :polew: :polew: :polew: :polew:
chudineze Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 Pokażę Wam jak skończyła żywot raggaman-owa wiagra ;( http://picasaweb.google.pl/kontakt.event/Crash# Ja chce Carbony dobrze zapłace :kox: :naughty: Kolkov dostał namiary na PW więc zgadajcie się i może coś z tego wyszarpiecie
moskal Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 Kolkov dostał namiary na PW więc zgadajcie się i może coś z tego wyszarpiecie jesteśmy już "po słowie"
Aydaho Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 Witam Poziu gratulacje ! kłaniam się nisko joke Idzie facio po lesie... deszcz zacina, wiatr duje, noc czarna... zmarzł cały, patrzy - stoi samochód. Podszedł, zagląda do środka - nikogo, drzwi otworzył, wsiadł na tylne siedzenie chroniąc się przed deszczem. Nagle samochód ruszył... facio zgłupiał.... samochód jedzie, on siedzi sam, za kierownicą nikogo... Nagle pojawia się owłosiona ręka, kręci kierownicą i znika... Facio w coraz większym strachu.... Patrzy wystraszony, pojawiają się pierwsze zabudowania,w końcu samochód zatrzymuje się przed zapuszczonym domem na skraju wsi. Drzwi się otwierają, zarośnięty mężczyzna zagląda do środka i widząc wkulonego ze strachu w najdalszy kąt facia pyta: - Co tu kur*a robisz!?! - Eeee... nic... jadę... - duka przestraszony pasażer. - No ku*wa można ochu ... jeć!!! Ja pcham a ten k*rwa sobie jedzie....
moskal Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 karwa dlaczego nie mam juz kropka ??? tydzień minął ??? :mysli:
moskal Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 zarobiłem wczoraj mandacik , otóż : Wjeżdżam do miejscowości Rypin i wlecze sie jakaś łajza przed mną 50 , to redukszyn , ogień , strąbiłem gościa i wyskakuje mi pies z lizakiem i piz*a Manewr wyprzedzania kończyłem na przejściu dla pieszych Podchodzi , pokazuje suszarke a tam 74 , to sie tłumacze ze gdy zaczynałem manewr to linia była przerywana a prędkość zwiększyłem w celu wyprzedzenia Pan policjant powiedział że owszem ale po wyprzedzaniu prędkość powinna wynosić 50 km/h i wyliczył mi 13 pkt z czego 9 za wyprzedzanie i 4 za prędkość Mówie mu ,że juz mam 13 pkt i bedzie piz*a jak mi wstawi kumulacje , no i ubłagałem go na samą prędkość 100pln i 4 pkt , ale ciepło było strasznie :kox: :kox: [br]Dopisany: 26 Październik 2009, 09:46_________________________________________________najlepsze było że pies mówi : "po co pan wyprzedzał , jeszcze pana strąbili" , ja mu na to, że to ja trąbiłem , on sie pyta : "dlaczego" , a ja mu : "bo jedzie taka piz*a z przodu i sie wlecze" , a on mi na to : ten pierwszy miał 54km/h :kox: :polew: :polew:
Al_Capone Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 nie wiem czy było... ale specjalny dowcip dla Piotrusia - Które zwierzę skacze najwyżej na świecie? - Boberek Jeleny Isinbajewej.
malik Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 od masturbajszi to jest ta koleżanka: http://www.tube8.com/hardcore/the-governess-french/104739/ no mega mi się podoba laska Tylko nie nabrudź
Al_Capone Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 - Które zwierzę skacze najwyżej na świecie? - Boberek Jeleny Isinbajewej. wizualizacja
MoorPH Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 Najnowszy model Audi najnowsze zdjęcia prosto z KUBY - wyspy jak wulkan gorącej..
Rekomendowane odpowiedzi