lukaszr Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 I tu się mylisz..Jak widac nie używam ( ) bo nie mają moich super size potrójnie prążkowanych, poczwórnie nawilżonych i mega cienkich Raguś widać, że nie używasz - gdybyś takie, jak to opisujesz, wielkie wkładał gdzie trzeba, a nie na głowę to byś teraz nie marudził
Aydaho Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 koooorva bierz 16 i zamontujemy ci kołpaki 300KM na trytytki Poź - kimnij się jeszcze z godzinkę, ewidentnie wczesna pora Ci nie służy skąd wiesz, że dopiero się przebudziłem ?? twoja żonka do ciebie dzwoniła i ci powiedziała ?? :kox: :kox: :kox: tak dzwoniła i powiedziała że do zmywania podłogi Cię zagoniła bo pyrdek symboliczny, oddech nieswieży i masz drache w dresie
moskal Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 Moskal teraz udaje, że jeszcze bardziej się zna ja sie nie znam , pale głupa :kox: :kox: I tu się mylisz..Jak widac nie używam szkoda że Twoi rodzice mieli podobne podejście , teraz musimy sie tu z Tobą męczyć
Reggi Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 Raguś widać, że nie używasz Z gum to tylko Orbit wielkie wkładał gdzie trzeba, a nie na głowę to byś teraz nie marudził Wkładało się za czasów świetności I ja nie marudzę..mam fajną Żonkę..będę miał za 2 miesiące córeczkę ..Poziek będzie ojcem chrzęstnym , a Ty matką :polew:
poziek Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 i masz drache w dresie tego jedynie nie zrozumiałem :naughty: :naughty:
Reggi Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 szkoda że Twoi rodzice mieli podobne podejście , teraz musimy sie tu z Tobą męczyć Przewidzieli, że urodzi się taka pała serowa jak Moskal, którą trzeba będzie tłamsic
Aydaho Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 szkoda że Twoi rodzice mieli podobne podejście , teraz musimy sie tu z Tobą męczyć :decayed: kiedyś najebany żul wypalił do pyskującej mu w autobusie laski - " Twój stary to powinien się spuścić na patelnie - matka miałaby przynajmniej k.urva naleśnik" :polew: [br]Dopisany: 27 Październik 2009, 09:09_________________________________________________ tego jedynie nie zrozumiałem :naughty wyjasnie Ci na spocie bo na forum niewypada 'prać' brudów
lukaszr Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 Poziek będzie ojcem chrzęstnym , a Ty matką :polew: Bujaj wory
Nosfer Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 tak dzwoniła i powiedziała że do zmywania podłogi Cię zagoniła bo pyrdek symboliczny, oddech nieswieży i masz drache w dresie
Aydaho Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 dobra cyce - spierdzielam bo mam audytorów zaraz - możecie jechać po mnie teraz bez vendetty :decayed: narka
Reggi Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 Poziek będzie ojcem chrzęstnym , a Ty matką :polew: Bujaj wory Cho to mi pobujasz
lukaszr Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 Cho to mi pobujasz Chciałbyś
Reggi Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 Cho to mi pobujasz Chciałbyś Wolałbym piękną damską dłoń. . Twoja to taka owłosiona między palcyma
Nosfer Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 Cho to mi pobujasz Chciałbyś Wolałbym piękną damską dłoń. . Twoja to taka owłosiona między palcyma
Góral.tz Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 A powiecie mi może gdzie tu w warszawie można zakupić, izolacje jakieś kabelki konektory itp elektryczne rzeczy?? wolumen jeszcze istnieje??? może wiecie o jakimś dobrym tego typu sklepie??
lukaszr Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 Przy GUS'ie masz w podziemiach pełno sklepów z takimi rzeczami.
PARAF Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 dżentelmany Właśnie oglądam sobie TVN Warszawa - rozmowa wiodąca dotyczy kooltury na warszawskich drogach - i najlepsze jest to, że jakaś niewydymka spod Bydgoszczy powiedziała: "Ja bardzo lubię jeździc po Warszawie, ale niestety kierowcy na naumerach WPR są najgorsi." :polew:
Góral.tz Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 Przy GUS'ie masz w podziemiach pełno sklepów z takimi rzeczami. Dzięki :good:
Rekomendowane odpowiedzi