.i.KALI.i. Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 hornet pewnie ze przychodzą. Jak masz ochote to wpadaj a jak sie zakrecisz chwilke to nie wyjdziesz sam. gwarantuje :D JAk cos to tel do mnie 512 469 832. dzwon i lecimy sie zabawic :naughty:
hornet Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 hornet pewnie ze przychodzą. Jak masz ochote to wpadaj a jak sie zakrecisz chwilke to nie wyjdziesz sam. gwarantuje :D JAk cos to tel do mnie 512 469 832. dzwon i lecimy sie zabawic :naughty: człowieku przecież ja we Wrocławiu siedzę :polew: pamiętam tylko jak kiedyś go otwierali i małolatek było na pęczki :gwizdanie:
krzyniek Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 hornet pewnie ze przychodzą. Jak masz ochote to wpadaj a jak sie zakrecisz chwilke to nie wyjdziesz sam. gwarantuje :D JAk cos to tel do mnie 512 469 832. dzwon i lecimy sie zabawic :naughty: człowieku przecież ja we Wrocławiu siedzę :polew: pamiętam tylko jak kiedyś go otwierali i małolatek było na pęczki :gwizdanie: no ale chyba do kolegi zadzwonić możesz :polew:
Reggi Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 Hornet leć kurde bo czas ci w podpisie sp***dala :laghing2:
hornet Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 Hornet leć kurde bo czas ci w podpisie sp***dala \ :polew: :polew:jebłem pod blat :polew:[br]Dopisany: 30 Październik 2009, 23:00_________________________________________________ no ale chyba do kolegi zadzwonić możesz :polew: Już wiem do kogo będzie się dzwoniło o 3 nad ranem jak będzie się najebutanym hahaha zapisujcie numer macie moje pozwolenie na tel o 3 :polew: :polew: :gwizdanie:
poziek Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 Dla niektórych to już tego czasu zabrakło :gwizdanie: :kox: :polew:
krzyniek Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 Dla niektórych to już tego czasu zabrakło :gwizdanie: :kox: :polew: do raggamana pijesz :gwizdanie: :polew:
poziek Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 Dla niektórych to już tego czasu zabrakło :gwizdanie: :kox: :polew: do raggamana pijesz :gwizdanie: :polew: pije nawet do takich co obrączki nie mają a już są w gorszej sytuacji niż Horni
krzyniek Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 Dla niektórych to już tego czasu zabrakło :gwizdanie: :kox: :polew: do raggamana pijesz :gwizdanie: :polew: pije nawet do takich co obrączki nie mają a już są w gorszej sytuacji niż Horni wow
hornet Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 Dla niektórych to już tego czasu zabrakło :gwizdanie: :kox: :polew: do raggamana pijesz :gwizdanie: :polew: pije nawet do takich co obrączki nie mają a już są w gorszej sytuacji niż Horni Spokojnie ja w złej sytuacji nie jestem
Buba Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 Dla niektórych to już tego czasu zabrakło :gwizdanie: :kox: :polew: do raggamana pijesz :gwizdanie: :polew: pije nawet do takich co obrączki nie mają a już są w gorszej sytuacji niż Horni Spokojnie ja w złej sytuacji nie jestem Niewazne, dla Pozka i tak jestes stracony :gwizdanie:
hornet Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 Niewazne, dla Pozka i tak jestes stracony :gwizdanie: Nie do końca :gwizdanie:
Reggi Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 Dla niektórych to już tego czasu zabrakło :gwizdanie: :kox: :polew: do raggamana pijesz :gwizdanie: :polew: Turlaj dropsa matkojebco
hornet Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 Buhahaha Powiedział skazaniec
poziek Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 Buhahaha Powiedział skazaniec powiedziałbym, że łon to jest jak Neo z odzysku :kox:
hornet Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 Buhahaha Powiedział skazaniec powiedziałbym, że łon to jest jak Neo z odzysku :kox: Jego już nie da się odzyskać :polew:
wit.s Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 Buhahaha Powiedział skazaniec powiedziałbym, że łon to jest jak Neo z odzysku :kox: Jego już nie da się odzyskać :polew:
musti Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 Witajcie Małe pytanko sprawdziłbym mi ktoś dwa numery VIN ? dzięki za info
Rekomendowane odpowiedzi