Kolkov Opublikowano 31 Października 2009 Autor Opublikowano 31 Października 2009 Raguś na wodza to ja muszę zasłużyć ... ale miło mi ..jakbyśmy tera pili kielicha to bym Ci powiedział tak " Nie pier**l Pixi " :polew: [br]Dopisany: 01 Listopad 2009, 00:25_________________________________________________wirtualnie to można pospacerować po Wawie na zumi.pl
PIXI Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 Raguś na wodza to ja muszę zasłużyć ... ale miło mi ..jakbyśmy tera pili kielicha to bym Ci powiedział tak " Nie pier**l Pixi " Panowie, ale wirtualnie też można ... przecież to XXI wiek no to na zdrowie Pawelec P.S. Bułkę przez bibułkę a chu.ja gołą ręką [br]Dopisany: 01 Listopad 2009, 00:27_________________________________________________ Panowie, ale wirtualnie też można ... przecież to XXI wiek Wirtualne to znaczy do d*py Czekoladowe oczko zawsze na czasie Raguś na wodza to ja muszę zasłużyć ... ale miło mi ..jakbyśmy tera pili kielicha to bym Ci powiedział tak " Nie pier**l Pixi " :polew: [br]Dopisany: 01 Listopad 2009, 00:25_________________________________________________wirtualnie to można pospacerować po Wawie na zumi.pl Gregory Nie czepiaj się [br]Dopisany: 01 Listopad 2009, 00:31_________________________________________________A co Wy Młodzieży jeszcze nie śpicie .... dzieciaki nie dają spać - karmienie ??? Dobra dobra wiem stary to się zna :gwizdanie: Ja nie śpie bo stara mi nie dała( akcja znicz czy co??? ) i muszę odreagować i z Kimś pogadać
Kolkov Opublikowano 31 Października 2009 Autor Opublikowano 31 Października 2009 Ja nie śpie bo stara mi nie dała( akcja znicz czy co??? ) "AKCJA ZNICZ" :laghing2: :laghing2: :laghing2:
PIXI Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 Ja nie śpię bo stara mi nie dała( akcja znicz czy co??? ) "AKCJA ZNICZ" :laghing2: :laghing2: :laghing2: To jak to nazwiesz 01.11.2009 r i nie ma Ciotki z Ameryki No i dzieciaki już dawno kimają , yyy znaczy się śpią :> NIE NIE NIE na stare lata nie będę jeździł na ręcznym nawet o tym nie myślcie - bez podtekstów :gwizdanie: Już wiem !!!! nic tak zębów nie wybiela ..... jak mineta co niedziela :: .... narka Pany idę przyatakować starą - przecież dziś niedziela Dobrej nocki Wszystkim
pawelc Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 Ja nie śpie bo stara mi nie dała( akcja znicz czy co??? ) "AKCJA ZNICZ" :laghing2: :laghing2: :laghing2: To jak to nazwiesz 01.11.2009 r i nie ma Ciotki z Ameryki No i dzieciaki już dawno kimają , yyy znaczy się śpią :> NIE NIE NIE na stare lata nie będę jeżdził na ręcznym nawet o tym nie myślcie - bez podtekstów :gwizdanie: Już wiem !!!! nic tak zębów nie wybiela ..... jak mineta co nieziela .... narka Pany idę przyatakować starą - przecież dziś niedziela Dobrej nocki Wszystkim pewno Ci już nie kocha
pawelc Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 Albo ma wibrator :polew: to wyciągnij jej baterie, znowu będziesz najlepszy :polew:
krzyniek Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 bry [br]Dopisany: 01 Listopad 2009, 12:18_________________________________________________ Albo ma wibrator :polew: to wyciągnij jej baterie, znowu będziesz najlepszy :polew: jechane :polew:
musti Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 Mordki potrzebuję pilnie jutro sprawdzić jeden numer VIN auta.Znacie kogoś kto ma taką możliwość jeśli tak to proszę o kontakt na PW lub GG
spetsnaz Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 http://www.a4-klub.pl/smf/dwa_bilety_na_mayday_2009-t101150.0.html jeżeli ktoś będzie zainteresowany to proszę o PW.
adamooo Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 http://www.a4-klub.pl/smf/dwa_bilety_na_mayday_2009-t101150.0.html jeżeli ktoś będzie zainteresowany to proszę o PW. za 4 zł brutto mogę wziąć
krzyniek Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 http://www.a4-klub.pl/smf/dwa_bilety_na_mayday_2009-t101150.0.html jeżeli ktoś będzie zainteresowany to proszę o PW. za 4 zł brutto mogę wziąć .uj niech stracę dam 6pln
krzyniek Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 a ja 8 euro no to nas przebiłeś :polew:
Rekomendowane odpowiedzi