moskal Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 kuwra jaka akcja, skończyła mi się waha i pchałem samochód przez skrzyżowanie Puławskiej z Poleczki nagrałeś filmik ta kur.wa nie miałem co robić... ręce miałeś zajęte - to wiadomo , ale fona mogłeś w zębach trzymać
krzyniek Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 kuwra jaka akcja, skończyła mi się waha i pchałem samochód przez skrzyżowanie Puławskiej z Poleczki nagrałeś filmik ta kur.wa nie miałem co robić... ręce miałeś zajęte - to wiadomo , ale fona mogłeś w zębach trzymać chyba nie za bardzo... przymarzł by mu
moskal Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 kuwra jaka akcja, skończyła mi się waha i pchałem samochód przez skrzyżowanie Puławskiej z Poleczki nagrałeś filmik ta kur.wa nie miałem co robić... ręce miałeś zajęte - to wiadomo , ale fona mogłeś w zębach trzymać chyba nie za bardzo... przymarzł by mu chłopie ,on miał tak gorący oddech ,że obawiałbym sie o zaparowanie obiektywu
Kolkov Opublikowano 3 Listopada 2009 Autor Opublikowano 3 Listopada 2009 mi też się zdarza jeździć na oparach ale jeszcze mi nie zgasł w zimie to nie schodzę na mniej jak pół zbiornika mi też się nie zdarzyło jeszcze, ale troszkę korka z rana i wieeesz wykańczyło się, stacja była tuż tuż i gdyby nie czerwone światło to bym dojechał... ręce miałeś zajęte - to wiadomo , ale fona mogłeś w zębach trzymać cycku ja przynajmniej nie muszę tankować co 200km
moskal Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 ja przynajmniej nie muszę tankować co 200km ja też , tankuje co 330 :polew: :polew: :polew:
Kolkov Opublikowano 3 Listopada 2009 Autor Opublikowano 3 Listopada 2009 ja przynajmniej nie muszę tankować co 200km ja też , tankuje co 330 :polew: :polew: :polew: sialoooooony
Flyer Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 kuwra jaka akcja, skończyła mi się waha i pchałem samochód przez skrzyżowanie Puławskiej z Poleczki Tyyyy... ale na tym skrzyzowaniu stacja przeciez jest, co za nieeefaaaart
Kolkov Opublikowano 3 Listopada 2009 Autor Opublikowano 3 Listopada 2009 kuwra jaka akcja, skończyła mi się waha i pchałem samochód przez skrzyżowanie Puławskiej z Poleczki Tyyyy... ale na tym skrzyzowaniu stacja przeciez jest, co za nieeefaaaart no pisałem 30m przed stacją
MoorPH Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 ma ktos naklejki klubowe w nadmiarze? wiem ze Nosfer ma znaczek na grilla albo tylko sie chwalil ze ma ,moja poleciala razem z lakierem z klapy Kokos ja zamówilem 10szt. ale mam je w Lwo a dzis mnie nie bedzie na spocie. WIec jakby co to bede pamietał o Tobie Tak wogole to SIEMA [br]Dopisany: 03 Listopad 2009, 09:32_________________________________________________ :slina: :slina: :slina:
MoorPH Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Al_Capone Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 "Jesteś mą podporą, razem tworzymy pare ja daje koło zapasowe ty kręcisz lewarek" :polew: :polew:
malik Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: E tam. Ich kawałek "Brudny Dres" był lepszy A tak wogóle to
krzyniek Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 miśki to na prawdę nikt nie ma starej tarczy ham 288mm ?
MoorPH Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 miśki to na prawdę nikt nie ma starej tarczy ham 288mm ? Po co Ci ona? Jedz na szrot moze tam bedą mieli...[br]Dopisany: 03 Listopad 2009, 10:07_________________________________________________http://www.tvnwarszawa.pl/-1,1626836,0,,tak_wlamalismy_sie_na_strone_uw,wiadomosc.html "Włamać się na stronę Uniwersytetu Warszawskiego może nawet dziecko - mówili hakerzy m0rph i b00y4k4, którzy byli gośćmi Miejskiego Reportera."
poziek Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 miśki to na prawdę nikt nie ma starej tarczy ham 288mm ? nie wiem czy nie mam....lokne dzisiaj w :trytytka garage" i dam ci znać
krzyniek Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 miśki to na prawdę nikt nie ma starej tarczy ham 288mm ? nie wiem czy nie mam....lokne dzisiaj w :trytytka garage" i dam ci znać dzięks
Al_Capone Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 miśki to na prawdę nikt nie ma starej tarczy ham 288mm ? Po co Ci ona? Jedz na szrot moze tam bedą mieli...[br]Dopisany: 03 Listopad 2009, 10:07_________________________________________________http://www.tvnwarszawa.pl/-1,1626836,0,,tak_wlamalismy_sie_na_strone_uw,wiadomosc.html "Włamać się na stronę Uniwersytetu Warszawskiego może nawet dziecko - mówili hakerzy m0rph i b00y4k4, którzy byli gośćmi Miejskiego Reportera." Na szybko sprawdziłem wyszukiwarke. Każdy idiota zhackuje ją w 10 sekund
MoorPH Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Na szybko sprawdziłem wyszukiwarke. Każdy idiota zhackuje ją w 10 sekund Ja tam sie na tym nie znam.. Juz nie mają co robić.. http://www.tvn24.pl/-1,1626916,0,1,naukowcy-wywolali-pierwszy-snieg-w-chinach,wiadomosc.html
Rekomendowane odpowiedzi