krzyniek Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 ale żeście OT przyje***li sorrka Kali nie było mnie ale widzę że już sprawę wyjaśnili
.i.KALI.i. Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 juz wszystko jasne. Troche jestem w plecy niestety. Ale za niedokładność tez się płaci. SPRZEDAM N75 od 1.8 T BAM - 310 zł z wysyłką DHL
Reggi Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 Nie pier**lcie , że gadacie o motoryzacji
Kolkov Opublikowano 6 Listopada 2009 Autor Opublikowano 6 Listopada 2009 Nie pier**lcie , że gadacie o motoryzacji :polew: już myślałem, że otworzyłem nie ten wątek
Korzeń Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 Moskal to ta podkreślona na zielono ? Krzyniek czytasz a4 - club?
krzyniek Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 Krzyniek czytasz a4 - club? ale to nie ełu to stare forum a4cp.xt.pl LEGIA
letallec Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 Krzyniek czytasz a4 - club? wtf ? Masz na pasku w screenie z ETKI
krzyniek Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 Krzyniek czytasz a4 - club? wtf ? Masz na pasku w screenie z ETKI już wiem, wedytowałem posta wyżej
Korzeń Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 Krzyniek czytasz a4 - club? ale to nie ełu to stare forum a4cp.xt.pl LEGIA dobra dobra
Nosfer Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 Nie pier**lcie , że gadacie o motoryzacji W ogóle nie rozumiem o czymk Oni mówią..
malik Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 d*py byście jakieś powklejali a nie o turbawkach
hornet Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 gieje javascript:void(0);Mogę wjebutać jednu fotu ale dwie osoy pewnie już się nie pojawią na spocie :polew: [br]Dopisany: 06 Listopad 2009, 23:48_________________________________________________ to stare forum a4cp.xt.pl Czy tam wątki i wkleja tu błyszcząc inteligencją szpagatową :polew: [br]Dopisany: 06 Listopad 2009, 23:49
Reggi Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 Nie pier**lcie , że gadacie o motoryzacji :polew: już myślałem, że otworzyłem nie ten wątek No nie..dżumią gejowską gadką o zaworkach
musti Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 Hey Hello z rańca Wstawać do roboty A tak na marginesie , potrzebuję instrukcję obsługi B6 jeśli ma ktoś to niech podeśle linka czy cuś będę wdzięczny
krzyniek Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 Krzyniek czytasz a4 - club? ale to nie ełu to stare forum a4cp.xt.pl LEGIA dobra dobra no tak administrator tamtego forum jest z siedlec byłem tam moderatorem a potem on się dogadał z murzynem i połączył to stare forum z ełu, teraz wchodząc na stary link zostajesz przekierowany na ełu, użytkowników też chyba przenieśli już nie pamiętam....[br]Dopisany: 07 Listopad 2009, 08:41_________________________________________________ Czy tam wątki i wkleja tu błyszcząc inteligencją szpagatową :polew: panie nie da się tak ostatnio murzyn kazał gościowi worek sprawdzać przez klimę "Lecisz tak: Wybor sterownika (lewy górny róg) 08 - Klimatyzacja Odczyt bledów (zapisz ten blad zeby bylo wiadomo ktora poducha) Kasuj blad" ....więc sam rozumiesz
moskal Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 siema bydlaki [br]Dopisany: 07 Listopad 2009, 09:13_________________________________________________ mam komplet tych blaszek w garage Moskal to ta podkreślona na zielono ? dokladnie te kurde na technicznym to ty jesteś rzadkim gościem :kox: z taką wiedzą , non stop by z kropkiem śmigał :polew:
krzyniek Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 Moskal to ta podkreślona na zielono ? dokladnie te to nie ma ich numeru
moskal Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 Moskal to ta podkreślona na zielono ? dokladnie te to nie ma ich numeru troche dziwne , wezme od Poziomki
Rekomendowane odpowiedzi