poziek Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 tylko trzeba miec dostep wredna bestia kolejny cffffaniaczek :naughty: :naughty: :tongue4:
.i.KALI.i. Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 Poziek ja tylko stwierdzam fakty. Do klubowicza się nie śpiesze, jak przyjdzie na mnie kolej to myśle, że szanowne grono mnie o tym powiadomi a na razie ciesze się, że się już wkupiłem w łaski i czuje sie jak swój a nie obcy Jade zaraz do ASO po zaworki. We wtorek zmieniamy swiece i zaworki. Poziek wpadnij z chęcią pomocy
poziek Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 i czuje sie jak swój a nie obcy AndyN tez tak myślał [br]Dopisany: 12 Listopad 2009, 13:44_________________________________________________ We wtorek zmieniamy swiece i zaworki. Poziek wpadnij z chęcią pomocy :decayed Zagadaj z Tosikiem on ma monopol na usługi mechaniczne na spocie :kox:
AndyN Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 i czuje sie jak swój a nie obcy AndyN tez tak myślał ... a od tej pory ma w d.u.p.i.e udzielanie się w działach technicznych. Skutecznie zdemotywowano.
lukaszr Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 ... a od tej pory ma w d.u.p.i.e udzielanie się w działach technicznych. Skutecznie zdemotywowano. Pokazujesz tym samym, że decyzja odrzucenia była jednak poprawna.
poziek Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 i czuje sie jak swój a nie obcy AndyN tez tak myślał ... a od tej pory ma w d.u.p.i.e udzielanie się w działach technicznych. Skutecznie zdemotywowano. :decayed: :naughty: Andy może to i lepiej, tym samym ludzie zaoszczędzą trochę kasy i nie kupią drugiego modułu BT :tongue4:
Flyer Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 ... a od tej pory ma w d.u.p.i.e udzielanie się w działach technicznych. Skutecznie zdemotywowano. hm... jesli mam byc szczery to nie rozumiem takiego podejscia. Kiedys na AKP krzyczales, ze forum powinno byc miejscem, gdzie wymienia sie wiedze i doswiadczenie bezinteresownie, a teraz pokazales, ze jednak tak nie jest...
AndyN Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 ... a od tej pory ma w d.u.p.i.e udzielanie się w działach technicznych. Skutecznie zdemotywowano. Pokazujesz tym samym, że decyzja odrzucenia była jednak poprawna. Poprawcie to: http://www.a4-klub.pl/smf/jak_zostac_klubowiczem-t28150.0.html Bo teoria sobie a praktyka sobie. EOT ===== Flyer, znasz moje GG, możesz wysłać PW. Zapraszam.
lukaszr Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 Bo teoria sobie a praktyka sobie. Jak to w życiu.
Aydaho Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 Oskaro lubisz taki bufet co :naughty: Pozioma mała czarna na wiatrak second-wave inflow for Moskal Łukaszek wiem że lubisz 'czarnym' jeździć a tu coś dla mnie - stoisko z kołpakami
poziek Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 Ale moja najładniejsza Dzięki Adasiu Miałem się jeszcze zapytać o wydech na spocie ale jak włączył się alarm w jakimś aucie to już chyba nie ma potrzeby :naughty:
lukaszr Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 Łukaszek wiem że lubisz 'czarnym' jeździć Tą POziomową też bym nie pogardził :naughty:
poziek Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 Łukaszek wiem że lubisz 'czarnym' jeździć Tą POziomową też bym nie pogardził :naughty: wal się :tongue4: masz swoje No chyba, że chcesz ją "na moskala" to spoko :kox:
Flyer Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 moskal, ale kurfa ropuche dostales :polew: Najfaniejsza Oskarowa Reszta jakas taka sztuczna... szczegolnie poziomkowa, wyglada jak Surogatka
poziek Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 Reszta jakas taka sztuczna... szczegolnie poziomkowa, wyglada jak Surogatka Jesteś zazdrosna bo tobie nie dał i teraz mi wytykasz, ty psie ogrodnika :tongue4: :tongue4:
lukaszr Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 wal się :tongue4: masz swoje No chyba, że chcesz ją "na moskala" to spoko :kox: Nie chce "na moskala" - jak to ostatnio usłyszałem od naszego przyjaciela Klubowicza: tłok powinien pracować w cylindrze, a nie w wydechu moskal, ale kurfa ropuche dostales :polew: To przerobiony facet
Aydaho Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 moskal[/b], ale kurfa ropuche dostales On lubi przypierdolić więc kierowałem się po kat.wagowej [br]Dopisany: 12 Listopad 2009, 14:18_________________________________________________ Miałem się jeszcze zapytać o wydech na spocie ale jak włączył się alarm w jakimś aucie to już chyba nie ma potrzeby :naughty: było spoko - kolesiowi z Hondy aż klucze wypadły :polew:
Flyer Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 Dla mnie ta... mamy wspolne zainteresowania :decayed: http://assjatka.wrzuta.pl/film/3WUPLmxkDDg/65579_1
Aydaho Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 Byłbym zapomniał i dla Raggusia - smołked Aj end Tajt boobies :naughty:
poziek Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 Dla mnie ta... mamy wspolne zainteresowania :decayed: http://assjatka.wrzuta.pl/film/3WUPLmxkDDg/65579_1 widzisz, nie będę jak ty i pogratuluję ci dziewczyny, fajna sunia
Rekomendowane odpowiedzi