.i.KALI.i. Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 czyli wychodzi 1 k na 1 minute. w tym tempie za dzien pracy miałbym: 60 x 8 = 480 tysi. Popracowałbym miesiąc i mial wyjebane do konca życia EDIT: dobra suka jest :slina: http://videos.streetfire.net/video/Ms-MagnaFlow-Jocelyn_718591.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 czyli wychodzi 1 k na 1 minute. w tym tempie za dzien pracy miałbym: 60 x 8 = 480 tysi. Popracowałbym miesiąc i mial wyjebane do konca życia EDIT: dobra suka jest :slina: http://videos.streetfire.net/video/Ms-MagnaFlow-Jocelyn_718591.htm tak tak , ale 3 tygodnie w gorsecie musiałem śmigać , chociaż tak naprawde śmigałem w nim z 5 godzin przez te 3 tygodnie :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Tu też nieźle wyszła <embed src="http://videos.streetfire.net/vidiac.swf?video=2eee1d64-dcc9-48aa-a205-9acc011ad440" width="428" height="352" allowFullScreen="true" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></embed> [url="http://videos.streetfire.net/video/Ms-MagnaFlow-Jocelyn_169153.htm"]Ms.+MagnaFlow+Jocelyn+Ireland[/url] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 ...i jak było? :naughty Był kozak trasa na lajcie myknęła dobre jaja były tam na miejscu no a Wujek Mr.Moskal nie nudził się chociaż i miał z kim pośpiewać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 12 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 ...i jak było? :naughty Był kozak trasa na lajcie myknęła dobre jaja były tam na miejscu no a Wujek Mr.Moskal nie nudził się chociaż i miał z kim pośpiewać wyobrażam Was sobie jak jedziecie i śpiewacie Budkę Suflera :polew: _________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Kolkov co to za chabeta ?? :polew: :polew: Śpiewaliśmy "deszcze niespokojne" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 12 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Kolkov co to za chabeta ?? :polew: :polew: zapomniałem że specjalnie dla Ciebie trza wklejać więcej mięska Śpiewaliśmy "deszcze niespokojne" całą drogę :?: biedny musti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Kolkov co to za chabeta ?? :polew: :polew: zapomniałem że specjalnie dla Ciebie trza wklejać więcej mięska Śpiewaliśmy "deszcze niespokojne" całą drogę :?: biedny musti Ha ha oj Kolkov nie było tak źle zmienialiśmy się z Moskalem on "Deszcze niespokojne" ja "Przeżyj to sam" "Budka suflera" też była ale w Vocalu a potem zmiana na dicho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 zapomniałem że specjalnie dla Ciebie trza wklejać więcej mięska nie az tyle , ale nie tak jak poprzedni ze jej żebra spadły na podłoge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 12 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Ha ha oj Kolkov nie było tak źle zmienialiśmy się z Moskalem on "Deszcze niespokojne" ja "Przeżyj to sam" "Budka suflera" też była ale w Vocalu a potem zmiana na dicho norrrrrrrrrrrmalnie wyje...bał bym się ze śmiechu :polew: _________________________________________________ booooobs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Ha ha oj Kolkov nie było tak źle zmienialiśmy się z Moskalem on "Deszcze niespokojne" ja "Przeżyj to sam" "Budka suflera" też była ale w Vocalu a potem zmiana na dicho norrrrrrrrrrrmalnie wyje...bał bym się ze śmiechu :polew: _________________________________________________ booooobs to wszystko jest ch..j , przez 600 km wyprzedził nas jeden samochód no i musti pierwszy raz w życiu zobaczył że auto może na 3 biegu jechać 160km/h :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 12 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 to wszystko jest ch..j , przez 600 km wyprzedził nas jeden samochód no i musti pierwszy raz w życiu zobaczył że auto może na 3 biegu jechać 160km/h :polew: ktoś miał odwagę łyknąć F1parówe :?: czy objechał Cie jak skręcałeś na stację :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 to wszystko jest ch..j , przez 600 km wyprzedził nas jeden samochód no i musti pierwszy raz w życiu zobaczył że auto może na 3 biegu jechać 160km/h :polew: ktoś miał odwagę łyknąć F1parówe :?: czy objechał Cie jak skręcałeś na stację :?: przed sierpcem na 50-tce octavia mnie łyknęła , nie chcialem ryzykować bo tam lubią stac a ja mam 17pkt na koncie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 norrrrrrrrrrrmalnie wyje...bał bym się ze śmiechu haha było troche śmiechu najlepsze było na miejscu :koleś przychodzi do recepcji mówiąć chciałem się zapisać do lekarza babka mówi dane poproszę szuka karty pacjenta i d*pa nie ma pyta zatem kiedy był ostatnio w przychodni facet mówi że w piątek ta szuka szuka szuka i nadal nic po chwili pyta faceta a Pan mi powie z kim pan był ostatnio u lekarza:Koleś odpowiada z sobą a wszyscy pompa myśleliśmy z Moskalem że tam polegniemy poprostu była mega akcja ale co najlepsze przyszła druga i karta sie znalazła.Kolkov stwierdziłem z Wujkiem Moskalem że częściej będziemy ruszać w takie trasy jaja jak fest dicho grało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Byłbym zapomniał i dla Raggusia - smołked Aj end Tajt boobies :naughty: Już myślałem, że o mnie zapomniałeś :kox: A ja wspomniałem Cię jak mówili w TV , że na Tarcho prondu nie ma :polew: Byłbym zapomniał i dla Raggusia - smołked Aj end Tajt boobies :naughty: obawiam sie, ze ragga zgubilby sie w tych lokach Szedłbym prosto..aż napotkałbym na ..wargi to go będziemy namiętnie szukać - w każdym zakamarku Ragguś ?? Ragguś ?? :naughty: Na poczcie byłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral.tz Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 koledzy załatwicie mi gdzieś ta część do zapalniczki :kox: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: proszę :cool1: może ma gdzieś ktoś jakiś szrot bądź ASO koło siebie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Mam deżavi Czy mi się wydaje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franio Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 no i musti pierwszy raz w życiu zobaczył że auto może na 3 biegu jechać 160km/h ale 170 też by poszła, na 4-ce 200 i jeszcze 5 zostaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aydaho Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Yo cycochy coś na humor przeczytajcie opis i uzasadnienie przebiegu http://otomoto.pl/audi-a4-avant-2-0-tdi-automat-C9578113.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi