MoorPH Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 [br]Dopisany: 18 Listopad 2009, 10:57_________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aydaho Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Nadal na 6 do roboty pociskasz ? :decayed Ragguś - jakie na 6 ?? na 7 ...przecież kurva nie śpię w samochodzie, że po przebudzeniu odrazu odpalam silnik i jade trzeba TVN24 pooglądać, prysznic, śniadanko i dopiero 6:15 do fury -> 6:35 jestem zwykle na miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.i.KALI.i. Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 włochaty rowie i tu byś sie pomylił :gwizdanie: Nie widziałem ale zdaje się tu w pełni na Twoje doświadczenie Paweł widze, że w końcu wklejasz konkretne wieprzowinki. Jak znajdziesz jakąś czarnowłosą suke to wklejaj nawet i 10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Nie widziałem ale zdaje się tu w pełni na Twoje doświadczenie chyba normalne ze ja tez nie widziałem słyszałem tu i ówdzie :gwizdanie: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aydaho Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 co to za ...... są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al_Capone Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Niezłe giejparty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 (...) i dopiero 6:15 do fury -> 6:35 jestem zwykle na miejscu qr** Ile km masz praca-dom? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Siema patałachy Siurdaku prawiczy włochaty rowie Żylaku odbytniczy [br]Dopisany: 18 Listopad 2009, 10:57_________________________________________________ :kox: :kox: Jak znajdziesz jakąś czarnowłosą suke :polew: :polew: [br]Dopisany: Listopad 18, 2009, 11:23:54 _________________________________________________ Nadal na 6 do roboty pociskasz ? :decayed Ragguś - jakie na 6 ?? na 7 ...przecież kurva nie śpię w samochodzie, że po przebudzeniu odrazu odpalam silnik i jade trzeba TVN24 pooglądać, prysznic, śniadanko i dopiero 6:15 do fury -> 6:35 jestem zwykle na miejscu Aaaaa no tak Ten to się potrafi ustawic ..wcześnie wstaje..z roboty wychodzi też wcześnie...a dorobiłeś się juz sekretarki ? :kox: :kox: :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.i.KALI.i. Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Jak znajdziesz jakąś czarnowłosą suke :polew: :polew: Dobra jest... i to kórewskie spojrzenie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al_Capone Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Żylaku odbytniczy Uwaga.. Autentyczna historia.. Siedzę w barze pije piwo ze znajomymi, z jednym przyszła jakaś dziewczyna.. Łoję Lecha, Ona siedzi obok patrzy się na to moje piwo i po 15 minutach wypala: - Ale bym się napiła browarka, albo jakiegoś Drina… - [Na to ja myślę (za chu*ja Ci nie kupię nawet wody)] Mowię: heh.. No to weź sobie co tam chcesz.. - Ona: hehe.. nie, nie.. nie o to chodzi.. Ja nie mogę pić alkoholu, bo mam żylaki odbytu i biorę leki, a jakbym wypiła to mogę dostać krwotoku.. - moja mina: Acha.. Autentyk.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.i.KALI.i. Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Uwaga.. Autentyczna historia.. Siedzę w barze pije piwo ze znajomymi, z jednym przyszła jakaś dziewczyna.. Łoję Lecha, Ona siedzi obok patrzy się na to moje piwo i po 15 minutach wypala: - Ale bym się napiła browarka, albo jakiegoś Drina… - [Na to ja myślę (za chu*ja Ci nie kupię nawet wody)] Mowię: heh.. No to weź sobie co tam chcesz.. - Ona: hehe.. nie, nie.. nie o to chodzi.. Ja nie mogę pić alkoholu, bo mam żylaki odbytu i biorę leki, a jakbym wypiła to mogę dostać krwotoku.. - moja mina: Acha.. Autentyk.. Padłbym jakbym to usłyszał na żywo. Widać za dużo anala szkodzi :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aydaho Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 (...) i dopiero 6:15 do fury -> 6:35 jestem zwykle na miejscu q***wa Ile km masz praca-dom? ja wiem - ok 20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Żylaku odbytniczy Uwaga.. Autentyczna historia.. Siedzę w barze pije piwo ze znajomymi, z jednym przyszła jakaś dziewczyna.. Łoję Lecha, Ona siedzi obok patrzy się na to moje piwo i po 15 minutach wypala: - Ale bym się napiła browarka, albo jakiegoś Drina… - [Na to ja myślę (za chu*ja Ci nie kupię nawet wody)] Mowię: heh.. No to weź sobie co tam chcesz.. - Ona: hehe.. nie, nie.. nie o to chodzi.. Ja nie mogę pić alkoholu, bo mam żylaki odbytu i biorę leki, a jakbym wypiła to mogę dostać krwotoku.. - moja mina: Acha.. Autentyk.. Ja bym zgłębił ten temat podczas rozmowy :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 SZOK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Żylaku odbytniczy Uwaga.. Autentyczna historia.. Siedzę w barze pije piwo ze znajomymi, z jednym przyszła jakaś dziewczyna.. Łoję Lecha, Ona siedzi obok patrzy się na to moje piwo i po 15 minutach wypala: - Ale bym się napiła browarka, albo jakiegoś Drina… - [Na to ja myślę (za chu*ja Ci nie kupię nawet wody)] Mowię: heh.. No to weź sobie co tam chcesz.. - Ona: hehe.. nie, nie.. nie o to chodzi.. Ja nie mogę pić alkoholu, bo mam żylaki odbytu i biorę leki, a jakbym wypiła to mogę dostać krwotoku.. - moja mina: Acha.. Autentyk.. Ja bym zgłębił ten temat podczas rozmowy :polew: :polew: dokładnie z demonstarcją ???? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 z demonstarcją ???? :gwizdanie Zabawa w pękające żylaki ? :polew:[br]Dopisany: Listopad 18, 2009, 11:58:13 _________________________________________________[br]Dopisany: Listopad 18, 2009, 12:01:28 _________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 z demonstarcją ???? :gwizdanie Zabawa w pękające żylaki ? :polew: egzakli BTW , jedzie laweta po strucla zielonego , w końcu sie go pozbyłem. ufff Nosfer nic juz z niej nie wyciągniemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aydaho Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Żylaku odbytniczy Uwaga.. Autentyczna historia.. Siedzę w barze pije piwo ze znajomymi, z jednym przyszła jakaś dziewczyna.. Łoję Lecha, Ona siedzi obok patrzy się na to moje piwo i po 15 minutach wypala: - Ale bym się napiła browarka, albo jakiegoś Drina… - [Na to ja myślę (za chu*ja Ci nie kupię nawet wody)] Mowię: heh.. No to weź sobie co tam chcesz.. - Ona: hehe.. nie, nie.. nie o to chodzi.. Ja nie mogę pić alkoholu, bo mam żylaki odbytu i biorę leki, a jakbym wypiła to mogę dostać krwotoku.. - moja mina: Acha.. Autentyk.. trzeba było głośno oznajmić " Taaa masz hemoroidy - POKA POKA " :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 BTW , jedzie laweta po strucla zielonego , w końcu sie go pozbyłem. ufff Nosfer nic juz z niej nie wyciągniemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi