PARAF Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Za mną nieprzespana nocka DOBRANOC
moskal Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Pany , ma ktoś sprawdzony zestaw Hid-ów , po zamontowaniu których fis nie bedzie wywalał błedu spalonej żarówki ?????
Al_Capone Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Troche koleś poszalał z cena http://cgi.ebay.com/ebaymotors/BMW-6-Series-S38B36-Super-Modified-Updated-Shark-with-S38B36-M5-Motor-L-K_W0QQcmdZViewItemQQ_trkparmsZalgoQ3dLVIQ26ituQ3dUCIQ26otnQ3d2Q26psQ3d6QQ_trksidZp3286Q2em7QQcategoryZ6129QQihZ008QQitemZ180432049491
boberek Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Jeden dzień z życia Polaka*: Kiedy słońce stoi już wysoko nad horyzontem, mieszkający gdzieś w Polsce Kowalski obudzony sygnałem z koreańskiego, kupionego od Rosjan budzika, zapala kupionego na tym samym bazarku u ukraińskiego handlarza bezakcyzowego, przemyconego z Białorusi papierosa, włącza japońskie radio, z którego non-stop lecą angielskie piosenki, zakłada tureckie dżinsy, wietnamskipodkoszulek i chińskie adidasy, po czym z włoskiej lodówki wyciąga belgijski ser i greckie pomidory. Siada przed tajwańskim komputerem i przy pomocy karty kredytowej wystawionej przez amerykański bank kupuje coś on-line w internetowym sklepie w Irlandii. Kiedy coś przekąsi, wsiada do czeskiego samochodu żeby po zatankowaniu też bezakcyzowej, rosyjskiej albo białoruskiej benzyny, pojechać do francuskiego hipermarketu na zakupy. Po uzupełnieniu zapasów o hiszpańskie owoce, francuskie albo chilijskie wino, czeskie, niemieckie albo duńskie piwo wraca do domu, siada na holenderskiej kanapie, pogada parę minut przez fińską komórkę i... rozpoczyna szukać pracy,studiując ogłoszenia w polskiej gazecie, w której większościowy kapitał mają Niemcy. Kiedy stwierdza, że znowu nie ma godnych uwagi ofert, długo zastanawia się: DLACZEGO,K.... MAĆ W POLSCE NIE MA PRACY!!!
bajk Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Pany , ma ktoś sprawdzony zestaw Hid-ów , po zamontowaniu których fis nie bedzie wywalał błedu spalonej żarówki ????? w chwili obecnej też tak mam, że mi od czasu do czasu FIS powie, że lewy żarnik powiedział papa - zaczęło się gdy wymieniłem przetwornice, bo wcześniejsza padła.. wymieniłem jedną i okazało się, że nowa świeci inaczej niż stara i wsadzić musiałem dwie nowe.. więc mam jedną która nie wywala błędu na FIS - mogę Ci puścić za jakieś groszówki jeśli oczywiście będzie świecić ok z tym co masz - jest to standardowo 35W.
Korzeń Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 to daj na PW cene i zrobimy dil PW wszyscy czytają będzie licytacja
Al_Capone Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Czy ktos sie orientuje w projektorach? Chce kupić cos do domu tak do ok 2500. Coś godnego polecenia? Na co zwracać uwagę?
moro99 Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Wit.s kupil u mnie lapka jak chcesz kupic prodzektor to zapraszam na PW
Reggi Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Siema Cipkomordi Po założeniu zestawu HID barwy 8000K Szaaaalony o widzisz ??/ Ragga zna mnie dłużej i od razu sie poznał :kox: Jesteś prawie jak brat bliźniak. :polew: Tylko trochę brzydszy i urodzony 8 lat wcześniej Ja mam sprawdzony zestaw hidersów który nie wywala błędu
musti Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Cześć Blondynki Szaaaalony :decayed Ragga szalony to bym był gdybym 12000K sobie sprawił
Nosfer Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 moro99, ja szukam lapa - PW Ja sprzedaję jednego
moskal Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 i urodzony 8 lat wcześniej no i pamiętam jak sie zapaliłeś w kołysce i cie ojciec łopatą gasił pamiętam jeszcze że nikt nie chciał sie z Tobą bawić , to ci mama kawałek kiełbasy wieszała na szyi i z psami szalałeś po piaskownicy
bajk Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Cześć Blondynki Szaaaalony :decayed Ragga szalony to bym był gdybym 12000K sobie sprawił Moje 6000k bez soczewek daje po oczach ostro na szczęście w poniedziałek kończę akcję oślepianie. Może ktoś chce HID'y ?
musti Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Moje 6000k bez soczewek daje po oczach ostro na szczęście w poniedziałek kończę akcję oślepianie. Eee tam ja w swojej B5 miałem 8000K w seryjnej lampie i nikogo nie oślepiało Przetwornice jeśli już
Rekomendowane odpowiedzi