moskal Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 No to cos czuje ze sie hurtem do Ciebie kilka kierownic wyśle/przywiezie bedzie musiał gościne małą zrobić , bo my chcemy zrobić grupowy wyjazd , conajmniej na 2 dni :polew: :polew:
Flyer Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 Kowal pozamiatal zdjeciem... nie bylo lepszej panny na ostatnich kilku stronach Szkoda tylko, ze ktos jej wnetrznosci usunal w okolicach miednicy
Nosfer Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 O kur*wa! Wygląda jak dziewcze ode mnie z 4 piętra Tylko ma większe bańki :gwizdanie:
Kowal Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 Kowal pozamiatal zdjeciem... nie bylo lepszej panny na ostatnich kilku stronach Szkoda tylko, ze ktos jej wnetrznosci usunal w okolicach miednicy jak już to raz a dobrze [br]Dopisany: 20 Listopad 2009, 12:05_________________________________________________ Wygląda jak dziewcze ode mnie z 4 piętra Tylko ma większe bańki :gwizdanie: Nosfer to może ja jednak wcześniej przyjadę?
Aydaho Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 Yo cyce - szukam fabrycznego mikrofonu ( pod Bluetooth ) do naszych padlin - posiada ktoś może ?
MoorPH Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 Yo cyce - szukam fabrycznego mikrofonu ( pod Bluetooth ) do naszych padlin - posiada ktoś może ? Zagadaj do Andy'ego..
Nosfer Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 Do kokosa.. Szukalismy niedawno, jakiegos lepszego. Bo mu slabo zbiera w aucie.,. Moze znalazl wkoncu
moskal Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 Yo cyce - szukam fabrycznego mikrofonu ( pod Bluetooth ) do naszych padlin - posiada ktoś może ? Andy powinien mieć w zapasie jeden
AndyN Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 Yo cyce - szukam fabrycznego mikrofonu ( pod Bluetooth ) do naszych padlin - posiada ktoś może ? Zagadaj do Andy'ego.. Słuchaj gówniarzu Może w SZCZEGÓŁACH opiszesz co o sprawie wiesz i od kogo o niej usłyszałeś? Rzygam już tym tematem. Byle łach ma używanie
Korzeń Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 Byle łach Widziałem takiego pare stron temu, w gumakach na budowie :polew: :polew:
Aydaho Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 Yo cyce - szukam fabrycznego mikrofonu ( pod Bluetooth ) do naszych padlin - posiada ktoś może ? Zagadaj do Andy'ego.. poważnie pytam Yo cyce - szukam fabrycznego mikrofonu ( pod Bluetooth ) do naszych padlin - posiada ktoś może ? Andy powinien mieć w zapasie jeden nie róbcie dymu - czyli nikt nie ma, szkoda jak to do ch.uja jest że jak czegoś szukam to nigdy nie ma - jak nie potrzebuje wala się pod nogami a jak tylko COŚ to prawdopodobieństwo zakupu jest analogiczne do puszki Coca-Coli w latach 80 w PL f*ck !
Flyer Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 Słuchaj gówniarzu Może w SZCZEGÓŁACH opiszesz co o sprawie wiesz i od kogo o niej usłyszałeś? Nie czepiaj sie Andrew... slyszal zapewne z opowiesci o pradawnych spotach i chcial blysnac
AndyN Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 Mam tego pierd***** serdecznie dość. EOT
poziek Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 Słuchaj gówniarzu Yeah wiedziałem, że w końcu wyjdzie, iż jesteś normalny ja też bym nie zniósł tego ciągłego nabijania się jak ja piany dostaje na każdy pojazd Nosfera a co dopiero wszystkich innych PS to umawiamy się tak, że tylko ja mogę się nabijać z akcji Andyego z BT :kox:
moskal Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 Mam tego pierd***** serdecznie dość. EOT tylko ,że akurat w tym wypadku mówiłem poważnie
MoorPH Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 Yo cyce - szukam fabrycznego mikrofonu ( pod Bluetooth ) do naszych padlin - posiada ktoś może ? Zagadaj do Andy'ego.. Słuchaj gówniarzu Może w SZCZEGÓŁACH opiszesz co o sprawie wiesz i od kogo o niej usłyszałeś? Rzygam już tym tematem. Byle łach ma używanie Rozpuść włosy.. Niestresuj sie tak AndyN bo zmarszczek jeszcze dostaniesz..
Nosfer Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 nie róbcie dymu - czyli nikt nie ma, szkoda jak to do ch.uja jest że jak czegoś szukam to nigdy nie ma - jak nie potrzebuje wala się pod nogami a jak tylko COŚ to prawdopodobieństwo zakupu jest analogiczne do puszki Coca-Coli w latach 80 w PL f*ck ! Pisałem.. gadaj z Kokosem :> A chcesz założyć czy wymienić ? Słuchaj gówniarzu Yeah wiedziałem, że w końcu wyjdzie, iż jesteś normalny ja też bym nie zniósł tego ciągłego nabijania się jak ja piany dostaje na każdy pojazd Nosfera a co dopiero wszystkich innych No co Ty Michał, nie bądź strucel. To takie żarty tylko _________________________________________________ Moorph, jestes graficzym beztalenciem :D
.i.KALI.i. Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 :polew: Poziek do twarzy Ci w różowym
Flyer Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 Poziek w subim koks, ale tekstu pod tym nie czuje.
Rekomendowane odpowiedzi