Nosfer Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 http://otopraca.pl/praca/Tester-prezerwatyw-605455427?utm_source=refferal%2B&utm_medium=advert&utm_campaign=wykop2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al_Capone Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Ale tu cisza... Aż się Natasza zdziwiła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 chyba bede miał w parówie kawałek ragowej viagry tylko sie boje zeby nie yebało lubelszczyzną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Ale tu cisza... Aż się Natasza zdziwiła W końcu naturalne cycki Fajnie się takie miętoli :gwizdanie: to chyba E Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 W końcu naturalne cycki Fajnie się takie miętoli :gwizdanie: to chyba E ojciec ty widziałes kiedyś "E" ??? to jest max "C" z delikatnym haczykiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Poziomka co sie stao ??? masz kropki częściej ode mnie pracuję nad uciszeniem 21 wakacji stary toż to mega kox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Kilka fotek z mixera :naughty: Pozostałe to lachonarium: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 21 wakacji stary toż to mega kox mógłbys załozyć drugie konto i obczajać co na ciebie piszą :polew: :polew:[br]Dopisany: 08 Grudzień 2009, 11:00_________________________________________________ Kilka fotek z mixera :naughty: Pozostałe to lachonarium: ach te dziubki :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 W końcu naturalne cycki Fajnie się takie miętoli :gwizdanie: to chyba E tobie już od tych twoich cycków się pojebało w głowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 W końcu naturalne cycki Fajnie się takie miętoli :gwizdanie: to chyba E ojciec ty widziałes kiedyś "E" ??? to jest max "C" z delikatnym haczykiem Chłopcze ja E mam w domu Więc wiem lepiej na 10000000000000% Nie słuchaj opowieści POziomki bo on mało wie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Chłopcze ja E mam w domu A czy one nie są czasem takie z gumy/latexu ? :naughty: Czy po prostu kolekcjonujesz literki alfabetu jak w przedszkolu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Chłopcze ja E mam w domu ale to sie chwalisz czy żalisz , bo nie wiem ... to na pewno nie jest E i c**j A czy one nie są czasem takie z gumy/latexu ? :naughty: i gumową c*pe gratis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 http://otopraca.pl/praca/Tester-prezerwatyw-605455427?utm_source=refferal%2B&utm_medium=advert&utm_campaign=wykop2 :kox: chyba bede miał w parówie kawałek ragowej viagry tylko sie boje zeby nie yebało lubelszczyzną Porysuje Ci to gwoździem toruński pierniku lukaszr Wybrałem te fajniejsze :kox: :kox: :good: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 W końcu naturalne cycki Fajnie się takie miętoli :gwizdanie: to chyba E tobie już od tych twoich cycków się pojebało w głowie :polew: :polew:[br]Dopisany: 08 Grudzień 2009, 11:21_________________________________________________ Chłopcze ja E mam w domu A czy one nie są czasem takie z gumy/latexu ? :naughty: Czy po prostu kolekcjonujesz literki alfabetu jak w przedszkolu ? ni c**joza 100% naturalne. Możecie oglądać dalej na fotach i ganiać skórę po pokojach :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 z innej beczki Facet miał problem z przedwczesnym wytryskiem wiec poszedł do lekarza. Zapytał co ma zrobić, żeby problemu nie było. Lekarz mu poradził: - Jak już będziesz dochodził, to spróbuj się jakoś wystraszyć. Więc facet tego samego dnia poszedł do sklepu i kupił sobie pistolet startowy (starter), który robi dużo huku i potrafi nastraszyć jak cholera. Podniecony myślą wypróbowania nowego sposobu poleciał szybko do domu. W domu zastał żonę czekająca nago w łóżku. Zaczęli od pozycji 69 i facet momentalnie poczuł że zaraz dojdzie, wiec wystrzelił żeby się przestraszyć. Następnego dnia znów wybrał się do lekarza. Lekarz pyta: - No i jak było? Facet na to: - Niezbyt fajnie. Kiedy wystrzeliłem, to żona zesrała mi się na twarz, odgryzła mi 5 cm penisa, a z szafy wyszedł sąsiad z rękami w górze.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 ni c**joza 100% naturalne. Możecie oglądać dalej na fotach i ganiać skórę po pokojach :polew: Chyba naczytałeś się za dużo tych marketingowych opisów i naoglądałeś gazetek - od kiedy gumowa lala ma coś naturalnego ? :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoorPH Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Facet miał problem z przedwczesnym wytryskiem wiec poszedł do lekarza. Zapytał co ma zrobić, żeby problemu nie było. Lekarz mu poradził: - Jak już będziesz dochodził, to spróbuj się jakoś wystraszyć. Więc facet tego samego dnia poszedł do sklepu i kupił sobie pistolet startowy (starter), który robi dużo huku i potrafi nastraszyć jak cholera. Podniecony myślą wypróbowania nowego sposobu poleciał szybko do domu. W domu zastał żonę czekająca nago w łóżku. Zaczęli od pozycji 69 i facet momentalnie poczuł że zaraz dojdzie, wiec wystrzelił żeby się przestraszyć. Następnego dnia znów wybrał się do lekarza. Lekarz pyta: - No i jak było? Facet na to: - Niezbyt fajnie. Kiedy wystrzeliłem, to żona zesrała mi się na twarz, odgryzła mi 5 cm penisa, a z szafy wyszedł sąsiad z rękami w górze.. bylo.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 ni c**joza 100% naturalne. Możecie oglądać dalej na fotach i ganiać skórę po pokojach :polew: Chyba naczytałeś się za dużo tych marketingowych opisów i naoglądałeś gazetek - od kiedy gumowa lala ma coś naturalnego ? :naughty: Ja nie mam gumowej lali. Więc luzuj poślada tylko nie za bardzo żebyś nie jebnął przyziemnego grafa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 bylo.. upsss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoorPH Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Chłopcze ja E mam w domu to na pewno nie jest E i c**j Chciał nie chciał muszę się zgodzić z Moskalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi