kokos Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 siema paszczaki Jak mówiłem dzisiaj w pracy o tej lasce co była w manewrze to wszyscy się posikali ze smiechu. Kokos szkoda, że tego nie nagrałeś. jak bym nagral to wreszcie mialaby dziewczyna film ze soba w roli glownej :polew:
krzyniek Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 siema paszczaki Jak mówiłem dzisiaj w pracy o tej lasce co była w manewrze to wszyscy się posikali ze smiechu. Kokos szkoda, że tego nie nagrałeś. jak bym nagral to wreszcie mialaby dziewczyna film ze soba w roli glownej :polew: jaki dałbyś tytuł "M jak mdłości" czy M jak "mameła" :gwizdanie:
moskal Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Moskal.. daj się wypróżnić swojej skrzynce bo zapchana wykonane panie
krzyniek Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 http://www.allegro.pl/item844270860_audi_a4_s4_zderzak_przedni_z_spryskiwaczami_98.html
Kolkov Opublikowano 30 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2009 http://www.allegro.pl/item844270860_audi_a4_s4_zderzak_przedni_z_spryskiwaczami_98.html te listwy na zderzaku są za***iste chciałbym zobaczyć tą S4
moskal Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 http://www.allegro.pl/item844270860_audi_a4_s4_zderzak_przedni_z_spryskiwaczami_98.html te listwy na zderzaku są za***iste chciałbym zobaczyć tą S4 odboje :polew: :polew: :polew:
boseron Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Panowie wpadłem do Was na chwilke zyczyć Wam szczęsliwego nowego roku !!!
PIXI Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 siema paszczaki Jak mówiłem dzisiaj w pracy o tej lasce co była w manewrze to wszyscy się posikali ze smiechu. Kokos szkoda, że tego nie nagrałeś. jak bym nagral to wreszcie mialaby dziewczyna film ze soba w roli glownej :polew: jaki dałbyś tytuł "M jak mdłości" czy M jak "mameła" :gwizdanie: M jak manewr :polew:
Buba Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zielonemu dziekuje za kropka. Zawsze to dodatkowy prezent na swieta
.i.KALI.i. Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 mooordeeeczki, sprawa jest. kto idzie na piwo ? dzisiaj, zaraz.
Kolkov Opublikowano 30 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zielonemu dziekuje za kropka. Zawsze to dodatkowy prezent na swieta coś zmalował :?: mooordeeeczki, sprawa jest. kto idzie na piwo ? dzisiaj, zaraz. ehhh browarka bym przyjął, ale w robocie siedzę
moskal Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 W końcu moge pisać bez cenzury i od razu wyskakuje na forum :kox: :kox: kogo tu dojechać , a z kapelusznikiem rozlicze sie na zlocie , a w zasadzie rozliczymy sie z Poziomką , a jestesmy znani z pewnych rzeczy które robimy tylko we dwoje + jakaś kobieta , tym razem zrobimy wyjątek - to nie będzie kobieta :naughty: :naughty: :naughty:
Buba Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Nie wiem czy Poziek bedzie preferowal w meskich :gwizdanie:
mcm Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Nie wiem czy Poziek bedzie preferowal w meskich :gwizdanie: on tylko w takich, giejnia to jego życie
moskal Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Nie wiem czy Poziek bedzie preferowal w meskich :gwizdanie: jestem z nim po słowie , wszystko załatwione , założymy po 2 durexy giejnia to jego życie powiem ci że znam go dobrze z "tej" strony i złego słowa nie powiem na chłopaka no chyba ze prowadzi podwójne życie [br]Dopisany: 30 Grudzień 2009, 23:50_________________________________________________wszystko wraca do normy - Pan pierwszy witajcie dziewczęta
krzyniek Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 siema Syn: jak się wchodzi to się puka; Ojciec: jak się puka to się zamyka!
Rekomendowane odpowiedzi