Lukas Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 jakby było z 6 chłopa to by to pchnęli i nie trzeba subaryny. Ale filmik robi kariere w sieci
Flyer Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 dziala dziala, pewnie Ci zablokowali w robocie
lukaszr Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 działa Wam jutub ? A nie pomyliło Ci się z rettubem :naughty:
Aydaho Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 działa Wam jutub ? A nie pomyliło Ci się z rettubem :naughty: a może rattubem
.i.KALI.i. Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 tez juz mam. A rattube zawsze działa a w robocie mnie nie ma bo symuluje chorobe i mam wolne ten tydzien :naughty:
boberek Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 k**wa gdzie ten spot dziś !!!!!!!!!!!!
Flyer Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 No jo bede, po dluuuuuuuugiej przerwie
Nosfer Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Może jakiś zieleniec usunąć Ankietę z Pruszkowskich ? Już nudzi..
PIXI Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 siema elo NIe marudzcie ze Janki tak daleko. Po co Wam auta? żeby stały pod domem a najdalsza podróż to max 3 km w miescie? Pod M1 nie ma sensu jechać bo warunki kiepskie a Janki naprawde rewelacja stare dziady jestescie stare dziady jestescie :decayed Tu byłbym ostrożny..bo z jedna osoba może wziąć to do siebie :naughty: O karwa znów gadają o mnie ??? [br]Dopisany: 05 Styczeń 2010, 16:18_________________________________________________ stare dziady jestescie :decayed Tu byłbym ostrożny..bo z jedna osoba może wziąć to do siebie :naughty: A czekaj czekaj, jak to było? ZBoWiDowiec o tego członka akurat się nie martwie :oklaski: KALI [br]Dopisany: 05 Styczeń 2010, 16:20_________________________________________________ bo z jedna osoba może wziąć to do siebie :naughty: na bank PIXI Moskal mój Panie dzięki
Reggi Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 znów gadają o mnie ??? :notworthy Akurat mówiłem o starym partyzancie Witku.S :kox:, ale jak chcesz to może być i do Ciebie :tongue4:
PIXI Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Widzisz Pixi jaki slawny jestes Widzisz co robi kropek znów gadają o mnie ??? :notworthy Akurat mówiłem o starym partyzancie Witku.S :kox:, ale jak chcesz to może być i do Ciebie :tongue4: Nie przeszkadza wójek Moskal nazwał mnie zbowid-owiec i mój wiek to razem wzięte swoje robi [br]Dopisany: 05 Styczeń 2010, 16:27_________________________________________________Ragga kiedy ruszacie w przybliżeniu z obszywaniem kierownic itp. rzeczy jeśli wiesz ( pytałem wcześniej ale nie odpowiedziałeś )
Reggi Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 PIXI ..soooon A co chcesz obszyć ? Uprzedzam pytanie Moskala ...kurtek z frędzlami nie robimy
PIXI Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 PIXI ..soooon A co chcesz obszyć ? Uprzedzam pytanie Moskala ...kurtek z frędzlami nie robimy Kiere ,drążek i ręczny w pikowanej skórze i jeśli można to wkleić znaczek s-line na kiere
Rekomendowane odpowiedzi