platiniumm Opublikowano 20 Marca 2007 Opublikowano 20 Marca 2007 norbi nie masz co sie martwic jak zobaczylem tydzien temu jaz zrywasz asfalt na torwarze to musi byc wszystko ok
Al_Capone Opublikowano 20 Marca 2007 Opublikowano 20 Marca 2007 bo norbi ma pod macha stunikowany silnik od melexa MegaWattEdition
Lukas Opublikowano 20 Marca 2007 Opublikowano 20 Marca 2007 jak zobaczylem tydzien temu jaz zrywasz asfalt na torwarze no jak zrywał jak go dopiero co kladli dla nas specjalnie zebysmy mogli jezdzic po rownym
poziek Opublikowano 20 Marca 2007 Opublikowano 20 Marca 2007 Siema kobietki moje - Lukas namiary :exclaim: pierdziele lans i zapierdzielam na 15" przez całe wakacje :exclaim: :exclaim: :twisted: :twisted: na quattroxenonie bo wsadze czwarty w lampy tyle na wstecznym
T-żółw Opublikowano 20 Marca 2007 Opublikowano 20 Marca 2007 wujku poziek sugeruje zenona np w gałce zmiany biegów :biggrin: ....coś jak Łukaszek miał "15 robia oko...nie zmieniaj..lans malinowy
ono Opublikowano 20 Marca 2007 Opublikowano 20 Marca 2007 bo wsadze czwarty w lampy tyle na wstecznym :rotfl: Ja myślałem o oświetleniu schowka Ale koks by był
T-żółw Opublikowano 20 Marca 2007 Opublikowano 20 Marca 2007 Ja myślałem o oświetleniu schowka nieżle ale...kolega zrobił zenon dla skuterka kilka lat temu :smile:
poziek Opublikowano 20 Marca 2007 Opublikowano 20 Marca 2007 do h*ja zrobie sobie cały pakiet oświetlenie w xenonie i nikt mi nie podskoczy :exclaim: a stosunek ceny do jakości będzie zachowany
Lukas Opublikowano 20 Marca 2007 Opublikowano 20 Marca 2007 to widze popłyneliscie z tym pakietem oswietlenie Poz juz wysylam namiary
poziek Opublikowano 20 Marca 2007 Opublikowano 20 Marca 2007 namiary dostałem - nawet blisko do miejsca gdzie będziemy rezać koks
spanky Opublikowano 21 Marca 2007 Opublikowano 21 Marca 2007 pierdziele lans i zapierdzielam na 15" przez całe wakacje pamietaj .. maja byc stalowe ..... :twisted: :twisted: :twisted:
MIKUZZ Opublikowano 21 Marca 2007 Opublikowano 21 Marca 2007 Panowie, co zazwyczaj porabiacie po spotkaniu się o 19:00 przy Torwarze? Ile czasu tam jesteście (stoicie)?? Wczoraj podjechałem "trochę" spóźniony (no, ale pez przesady...) a tu nikogo ani widu, ani słychu... (Za wyjątkiem zaparkowanego niebieskiego Avanta, ale może to przypadek...)
Hugo Opublikowano 21 Marca 2007 Opublikowano 21 Marca 2007 Panowie, co zazwyczaj porabiacie po spotkaniu się o 19:00 przy Torwarze? Ile czasu tam jesteście (stoicie)??Wczoraj podjechałem "trochę" spóźniony (no, ale pez przesady...) a tu nikogo ani widu, ani słychu... (Za wyjątkiem zaparkowanego niebieskiego Avanta, ale może to przypadek...) Bo wczoraj spocik był nie na Torwarze , tylko pod Realem na Połczyńskiej
Lukas Opublikowano 21 Marca 2007 Opublikowano 21 Marca 2007 Za wyjątkiem zaparkowanego niebieskiego Avanta, a ta rakieta to Zółwia :twisted: Wczoraj podjechałem "trochę" spóźniony w pierwszym poscie jest napisane ze jak ktos nie ma mojego numeru to Pw pisac latwiej sie w tym momencie znalesc Poź to sprawdzaj ten towar i jak bedzie ok to dawaj znac
Lukas Opublikowano 21 Marca 2007 Opublikowano 21 Marca 2007 tylko pamietaj o tej mojej navi sie popytac
poziek Opublikowano 21 Marca 2007 Opublikowano 21 Marca 2007 wyjazd na rezanko - narazie panienki moje rozwiązłe - koncert PCD czeka :exclaim:
Al_Capone Opublikowano 21 Marca 2007 Opublikowano 21 Marca 2007 No worcilem od VWSZ. od lookiera i... no co prawda sie spoznil :twisted: ale tak mi zalatwil na cacy, ze slowa nie dam na niego zlego powiedziec Moj stary pazdzioch znow jezdzi jak nowka
spanky Opublikowano 21 Marca 2007 Opublikowano 21 Marca 2007 No worcilem od VWSZ. od lookiera i... no co prawda sie spoznil :twisted: ale tak mi zalatwil na cacy, ze slowa nie dam na niego zlego powiedziec Moj stary pazdzioch znow jezdzi jak nowka a co Ci takiego zrobil ....
Rekomendowane odpowiedzi