.i.KALI.i. Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Octavia Scout została na placu boju - tył zaczął jakoś bokiem jeździć po zaliczeniu krawężnika. to auto kolegi. Zaliczył bokiem krawężnik i koło prawie bokiem stanęło. Troszke przecholował... Dzisiaj w Jankach ludzi całkiem sporo ale ciasno nie było. Ja czekając na chłopaków postanowiłem zakręcić kilka bączków wokół 2-uch samochodów stojących prawie na środku parkingu. Koleś wyleciał z lizakiem i chcial mnie zatrzymać bo jak się okazało były to tajniaki i spisywali jakąś celice czy coś takiego. Także niewiedząc zrobiłem szydere z miśków. Potem troche polataliśmy i do domu. Jutro znowu jedziemy. Uwielbiam zime! :naughty:
poziek Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 No dzisiaj przez psiarnię to nie było frajdy... :gwizdanie: Jakiemuś pajacowi z lizakiem wyskakującemu z cywilnej fury obryzgałbym tego lizaka śniegiem...
spetsnaz Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 ale Valeo ma coś w zastępstwie za dwumasa :gwizdanie: Z tego co ogarniam temat to nie do 2.5TDI. Nawet jeżeli chciałbyś założyć ten komplet przykładowo do AFN`a, to lepiej kupić sprzęgło do 1Z`ta za 400 zł i dokupić do niego koło zamachowe. Taki zamiennik Valeo kosztuje 1400zł.
Reggi Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Dziś pierwszą noc się nie wyspałem :decayed: Córką in da hałs :kox:
AndyN Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Dziś pierwszą noc się nie wyspałem :decayed: Córką in da hałs :kox: Get used to it
Flyer Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 ale Valeo ma coś w zastępstwie za dwumasa :gwizdanie: Z tego co ogarniam temat to nie do 2.5TDI. Nawet jeżeli chciałbyś założyć ten komplet przykładowo do AFN`a, to lepiej kupić sprzęgło do 1Z`ta za 400 zł i dokupić do niego koło zamachowe. Taki zamiennik Valeo kosztuje 1400zł. Wszystko prawda Bylem dzis na przasnyskiej, dr Grzybek potwierdzil diagnoze... wiec w poniedzialek wymiana kompletu.
poziek Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 dr Grzybek potwierdzil diagnoze bo to dobry chłopak jest
AndyN Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 dr Grzybek potwierdzil diagnoze bo to dobry chłopak jest Nawet mi kiedyś przyjechał do domu i coś za free w aucie zrobił (w ogóle uruchomił/zreanimował )
ono Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Tyle już tych dwumasów rozjebałem ale takich efektów jak u ciebie nigdy nie miałem, jak już to wyciągnie to zapytaj co dokładnie sie stało.
Flyer Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Tyle już tych dwumasów rozjebałem ale takich efektów jak u ciebie nigdy nie miałem, jak już to wyciągnie to zapytaj co dokładnie sie stało. zobaczymy, powiedzial, ze dwumas przeskoczyl, zaklinowal sie i nie obraca sie co 8 obrotow, czy jakos tak..
poziek Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Jak rozbiorą to porób fotki i wrzuć na forum
ono Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Pierdolnij dobrze ze sprzęgła to przeskoczy i się naprawi
Nosfer Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Jak rozbiorą to porób fotki i wrzuć na forum Ja mam fotę:
AndyN Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Pierdolnij dobrze ze sprzęgła to przeskoczy i się naprawi Daj Oniakowi, naprawi na bank
Flyer Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Jeneralnie... mam zakaz upalania na sniegu [br]Dopisany: 07 Styczeń 2010, 10:39_________________________________________________ahahahahahahahahaha... kumpel mi napisal, ze dostali lapa do naprawy - od jakiejs laski - z filmem jak ciagnie druta swojemu chlopakowi :polew:
AndyN Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Jeneralnie... mam zakaz upalania na sniegu Dr Grzybek zabronił?
Rekomendowane odpowiedzi