AndyN Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 :gwizdanie: kongratulejszyn Doczekałeś się Możesz w ramach testów pierd***** kropka Moskalowi?
poziek Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Każdy przyzwoity moduś a Nosferuś w szczególności powinien przypierdolić kropką Moje sugestie: wejdź na profil mmcv, HiRide, devastation i poszukaj po ostatnich postach co pisali :naughty:
moskal Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 moskala strach oblecial... buhahahaaaa ty myslisz że mi zależy Możesz w ramach testów pierd***** kropka Moskalowi? w ramach testów to ja ci moge przypir.dolić w ryja , chcesz ?? :naughty: :naughty:
Flyer Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Nietypowe pytanie... ma ktos moze cos z tego? The Mighty Bop - Lady The Mighty Bop - Voyage Jade - Silly Girl Fever Ray Air - Sexy boy Royskopp - So Easy Etikal Lab - The Most Beautiful Thing RJD2 - Clean living Ever - 21 heartz Mogwai - Acid Food I Monster - Hey Mrs. Bjork - Joga Sneaker Pimps - Bloodsport Lifelike - Adventure Royskopp - Happy Up Here Peter Bjorn & John - It don't move me Peter Bjorn & John - Let's call it off Kings of Leon - The Bucket (CSS Remix) Mary Onettes - Puzzles Wallpaper - I Got Soul, I'm So Wasted Daftpunk - Something about us Passsion Pit - Sleepyhead (wallpaper dio rmx) Phenomenal Handclap Band - 15 to 20 (radio version) Delorean - Deli Metronomy - A Thing for Me Ting Tings - Shut up and let me go Groove Armada - Drop The Tough (The Twelves RMX) Ledge - Make me older We Have Band - Oh! Ra Ra Riot - Ghost Under Rocks Royskopp - The Girl And The Robot CSS - Music is my hot, hot sex Blow - Hock It Dntel - The dream of evan and chan
Flyer Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 za***iste... do pracy. To playlista utworzona z 2 miesiecy sluchania Somy.[br]Dopisany: 08 Styczeń 2010, 11:05_________________________________________________
.i.KALI.i. Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 siema cipeczki i Witam Szanownego Pana Nosfera :polew: Szczerze współczuje :gwizdanie:
moskal Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Szczerze współczuje :gwizdanie: to sie dopiero bedzie rozkręcać :polew: :polew: :polew: Pamiętasz co było u Ciebie , a jeszcze wtedy był różowy :kox: :polew: :polew:
Nosfer Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Staliście w kątach.. I co z tego Kali specjalnie psuł czasówki na OS-ach, żeby nie miec lepszych ode mnie I teraz ma fory..
moskal Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Staliście w kątach.. :polew: :polew: :polew: :polew: se nie przypominam :gwizdanie:[br]Dopisany: 08 Styczeń 2010, 12:44_________________________________________________Ale ni c**ja nie pasuje ci ten zielony [br]Dopisany: 08 Styczeń 2010, 12:46_________________________________________________ale barwy masz CKM-u :naughty: :naughty:
poziek Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Nosfer jeszcze nie wie jakie obowiązki go czekają :gwizdanie: Nie wspomnę tu o obowiązkach wypicia z każdym klubowiczem kielicha na Zlocie Ogólnopolskim :kox: :naughty: Ja Nosfi będę twoim sekundantem i będę nosił za tobą flaszkę(flaszki) i dwa kieliszki i liste osób Jak wszystkich odhaczymy to sam zapodasz skok w zaspę :naughty: :naughty:
moskal Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Jak wszystkich odhaczymy to sam zapodasz skok w zaspę :naughty: :naughty: a jak nie da rady to mu pomożemy :kox:
Nosfer Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Nosfer jeszcze nie wie jakie obowiązki go czekają :gwizdanie: Nie wspomnę tu o obowiązkach wypicia z każdym klubowiczem kielicha na Zlocie Ogólnopolskim :kox: :naughty: Ja Nosfi będę twoim sekundantem i będę nosił za tobą flaszkę(flaszki) i dwa kieliszki i liste osób Jak wszystkich odhaczymy to sam zapodasz skok w zaspę :naughty: :naughty: :polew: :polew: :polew:
poziek Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 a jak nie da rady to mu pomożemy :kox: nie inaczej :naughty: :naughty:
Flyer Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Wsadzimy Nosferka w szafe i zrobimy mu wycieczke w kosmos przez okno :gwizdanie: :kox: Taki maly chrzest zielonego
moskal Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 a jak nie da rady to mu pomożemy :kox: nie inaczej :naughty: :naughty: mysle ,ze nie bedziemy czekac aż Nosfer sie upije tylko urządzimy ten skok jako atrakcje gdzieś pomiędzy udźcem z grilla a fajerwerkami :kox:
Rekomendowane odpowiedzi