Buba Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 dzisiaj wielka noc... slizgania :gwizdanie:
Kolkov Opublikowano 10 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2010 kurfa jak te psiutki na drogach mi działają na nerwy, które po czarnym asfalcie jadą 30km/h i co 10sek wciska hebel sprawdzając czy już jest ślisko czy jeszcze może przycisnąć do 35km/h
Buba Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 kurfa jak te psiutki na drogach mi działają na nerwy, które po czarnym asfalcie jadą 30km/h i co 10sek wciska hebel sprawdzając czy już jest ślisko czy jeszcze może przycisnąć do 35km/h wjezdzaj przed niego i zaciagaj reczny :gwizdanie:
Kolkov Opublikowano 10 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2010 weeeeeeeeeeeeeź kurw... wczoraj mi koleś nawrzucał na CB w sMarkach, że ja pirat jestem, że slalomem jedę, że komuś krzywdę zrobię, a ja po prostu jechałem 70 i go cmykłem prawaczkiem, bo zamulał na lewym swoją Feliszją
boberek Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Boberek licytuj !! https://ssl.aukcje.wosp.org.pl/show_item.php?item=321372 :naughty: ..ale niektórzy to mają tupet .. https://ssl.aukcje.wosp.org.pl/show_item.php?item=327285 eee tam mam juz taki
moskal Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 eee tam mam juz taki ze z ałtografem mai ???
Reggi Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 weeeeeeeeeeeeeź kurw... wczoraj mi koleś nawrzucał na CB w sMarkach, że ja pirat jestem, że slalomem jedę, że komuś krzywdę zrobię, a ja po prostu jechałem 70 i go cmykłem prawaczkiem, bo zamulał na lewym swoją Feliszją Ktoś Ci kiedyś wp***dol spuści :laghing2:
moskal Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 weeeeeeeeeeeeeź kurw... wczoraj mi koleś nawrzucał na CB w sMarkach, że ja pirat jestem, że slalomem jedę, że komuś krzywdę zrobię, a ja po prostu jechałem 70 i go cmykłem prawaczkiem, bo zamulał na lewym swoją Feliszją jechałeś spalony czy na trzeźwo ?????
Reggi Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 jechałeś spalony czy na trzeźwo ????? Gregor odpala swoją magiczną szkatułkę tylko wieczorami
Buba Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 weeeeeeeeeeeeeź kurw... wczoraj mi koleś nawrzucał na CB w sMarkach, że ja pirat jestem, że slalomem jedę, że komuś krzywdę zrobię, a ja po prostu jechałem 70 i go cmykłem prawaczkiem, bo zamulał na lewym swoją Feliszją dziadzia jakis?? [br]Dopisany: 10 Styczeń 2010, 16:12_________________________________________________kufa nie mam kropka ;(
AndyN Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 kurfa jak te psiutki na drogach mi działają na nerwy, które po czarnym asfalcie jadą 30km/h i co 10sek wciska hebel sprawdzając czy już jest ślisko czy jeszcze może przycisnąć do 35km/h Sobota rano wyjazd S8 na wschód. Po drodze nikt mnie nie wyprzedził Powrót dzisiaj w porównaniu z warunkami z wczoraj to był jakiś relax i zielona trawka
Kolkov Opublikowano 10 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2010 Ktoś Ci kiedyś wp***dol spuści :laghing2: o ile mnie dogoni jechałeś spalony czy na trzeźwo ????? nie palę w samochodzie zabieg był później dziadzia jakis?? Felijszia drajver - i wszystko jasne [br]Dopisany: 10 Styczeń 2010, 16:33_________________________________________________ Gregor odpala swoją magiczną szkatułkę tylko wieczorami taaaak tylko po zmroku gdy wszystkie dziewice śpią
kokos Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 kurfa jak te psiutki na drogach mi działają na nerwy, które po czarnym asfalcie jadą 30km/h i co 10sek wciska hebel sprawdzając czy już jest ślisko czy jeszcze może przycisnąć do 35km/h Sobota rano wyjazd S8 na wschód. Po drodze nikt mnie nie wyprzedził Powrót dzisiaj w porównaniu z warunkami z wczoraj to był jakiś relax i zielona trawka karwa ide garaz odsniezac
Reggi Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 o ile mnie dogoni " cfaniaczek wyszkowiaczek " Właśnie skrobałem auto po 2 dniach bezczynności..wczoraj padał deszcz..na furze mam 0,5 cm warstwy lodu Nie wposminając, że śniegu jest po kolana..a na mojej ulicy zero puga i piaskary I stajla...biały dach i maskę
Buba Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 kurfa jak te psiutki na drogach mi działają na nerwy, które po czarnym asfalcie jadą 30km/h i co 10sek wciska hebel sprawdzając czy już jest ślisko czy jeszcze może przycisnąć do 35km/h Sobota rano wyjazd S8 na wschód. Po drodze nikt mnie nie wyprzedził Powrót dzisiaj w porównaniu z warunkami z wczoraj to był jakiś relax i zielona trawka karwa ide garaz odsniezac takiemu to dobrze. ja zaraz ide odkopac przynajmniej troche auto bo jak zwykle mnie zasypaly plugi
ono Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Boże jak mi was szkoda przednionapędowcy ,
Nosfer Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Boże jak mi was szkoda przednionapędowcy ,
Buba Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Boże jak mi was szkoda przednionapędowcy , very funny...
moskal Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 zabieg był później bo juz myślałem ze zmądrzaleś a ja własnie pakuje sie w czinkłaczento 700cm3 na letnich i jade do Piaseczna ale kórwa bedzie jazda :kox: :kox:[br]Dopisany: 10 Styczeń 2010, 16:46_________________________________________________ Boże jak mi was szkoda przednionapędowcy , gdzies juz pisałem że Q jest dla lamerów którzy braki w umiejętności kierowania pojazdem zastępują nowoczesną techniką
Kolkov Opublikowano 10 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2010 zabieg był później bo juz myślałem ze zmądrzaleś a ja własnie pakuje sie w czinkłaczento 700cm3 na letnich i jade do Piaseczna ale kórwa bedzie jazda :kox: :kox: nooo szczególnie że za oknem śnieżek prószy
Rekomendowane odpowiedzi