poziek Opublikowano 22 Marca 2007 Opublikowano 22 Marca 2007 To kiedy Poziek ogladamy ten koncert osz ty kurde masz liścia za ten tekst :exclaim: :twisted: adapetry media będą za 4 dni a teraz oficjalna prezentacja proszę, że ja was :twisted: i jeszcze chciałem powiedzieć, że będę popitalał na moich aluminiowych 15" felach całe wakacje!! a na dokładke powiem, że właśnie wróciłem z garażu... wyjąłem gaz
Norbi Opublikowano 22 Marca 2007 Opublikowano 22 Marca 2007 i jeszcze chciałem powiedzieć, że będę popitalał na moich aluminiowych 15" felach całe wakacje!!15-tki to podstawa, też takie zakładam, tylko sie jeszcze jednego forumowego "fachowca" poradze jakie założyć
Lukas Opublikowano 22 Marca 2007 Opublikowano 22 Marca 2007 No Poz piknie to wydlada no ale myslalem ze nie bedzie pokazywalo w zegarach a tu zonk :eek: 15-tki to podstawa to co jednak sprzedajesz furaka tak jak mowiles :frown: no ale w sumie po co masz sie meczyc
Kunio Opublikowano 22 Marca 2007 Opublikowano 22 Marca 2007 15-tki to podstawa, też takie zakładam, tylko sie jeszcze jednego forumowego "fachowca" poradze jakie założyć no tak czemu tu sie dziwic, jak cale zycie max na 16" sie jezdzilo to nic dziwnego ze nie ma sie pojecia jak sie zakłada 18" A tak nawiasem to wez ty sie odp. koles ode mnie. Temat skonczony z mojej strony. Glupszym sie ustepuje... Idz zółtka rozcierac na karoserii, zeby chociaz dobrze wygladało
Al_Capone Opublikowano 22 Marca 2007 Opublikowano 22 Marca 2007 a tym wozem albo budowlaniec albo tenisista jezdzi Tyle cegly pod nogami
Gość Murzyn Opublikowano 22 Marca 2007 Opublikowano 22 Marca 2007 poziek, jestem pod wrazeniem :twisted:
poziek Opublikowano 22 Marca 2007 Opublikowano 22 Marca 2007 Murzyn, miałem do wyboru: felgi lub navi jako że lubie trzymać kiere jedną ręką a drugą trzymać panne za kolano padło na navi
Al_Capone Opublikowano 22 Marca 2007 Opublikowano 22 Marca 2007 jako że lubie trzymać kiere jedną ręką a drugą trzymać panne za kolano padło na navi Aaaa to navi z autopilotem
poziek Opublikowano 22 Marca 2007 Opublikowano 22 Marca 2007 pewnie, nawet nie będę musiał nic tam wstukiwać bo moja się już tym zajmie Wydało się... kupiłem navi dla panny
Al_Capone Opublikowano 22 Marca 2007 Opublikowano 22 Marca 2007 dobra dobra ja bym z ta technika uwazal troche bo jak ci navi zacznie lapac panne za kolano....
Lukas Opublikowano 22 Marca 2007 Opublikowano 22 Marca 2007 navi zacznie lapac panne za kolano to w takim razie ja swoja navi wywalam
Gość Murzyn Opublikowano 22 Marca 2007 Opublikowano 22 Marca 2007 Wydało się... kupiłem navi dla panny fele, mysle ze to sprawa 2 rzedna, masz przynajmniej niepozorne autko wieksza satysfakcja jak zloisz dupska tjuningowym wynalazkom :twisted:
Gość Murzyn Opublikowano 22 Marca 2007 Opublikowano 22 Marca 2007 cicho Murzynku.... szaa.. przeciez ja nic nie wiem
adamooo Opublikowano 22 Marca 2007 Opublikowano 22 Marca 2007 Poziek olej te cacka tuningowe i kup sobie telefon który będzie czasami włączony..albo weź kredyt na ładowarke..
wit.s Opublikowano 22 Marca 2007 Opublikowano 22 Marca 2007 adamooo masz zawsze zarąbiste awatary :biggrin:
Lukas Opublikowano 22 Marca 2007 Opublikowano 22 Marca 2007 adamooo masz zawsze zarąbiste awatary no ale ze mu Klaudia tak ladnie pozuje tylko pozazdroscic
Rekomendowane odpowiedzi