moskal Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 LeleOlimpo - Il peggiore scherzo da fare al Bungee Jumping... :polew: :polew: sie musiał zesrać na rzadko :polew: :polew:
Flyer Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 http://englishrussia.com/?p=763&from=rss
moskal Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 http://englishrussia.com/?p=763&from=rss klokodyl ???
Korzeń Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 http://englishrussia.com/?p=763&from=rss klokodyl ??? nie kokos
MoorPH Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Bry http://aukcje.wosp.org.pl/show_item.php?item=317071
Reggi Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Siema Ragga .... a Ty nie możesz coś wkleić - pamiętam jeszcze niedawno temu coś tam zapodałeś i to całkiem dobrego Brak czasu Panie Pixi.. Kali to same jakieś takie półkurwia z twarzy wrzuca w Q to tylko jeden pedal jest potrzebny :tongue4 Centralny - sterujący ? pozatym ja piszę o prawdziwym 4X4 gdzie można się wp***dolić w głębszy śnieg niż 15 cm :decayed Coś kupił ?
Aydaho Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Brak czasu Panie Pixi.. nie brak czasu tylko Zooofia za plecami stoi :decayed: już Ty mi tu nie ściemniaj
Góral.tz Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 ośka to niekiepskie giejostwo bo w takim sniegu trzeba umiec sprzeglo i gaz wciskac :gwizdanie: w Q to tylko jeden pedal jest potrzebny dokładnie za kierownicą :polew: :polew: :polew: panowie siedzą banany na wordach mają bo Q myśli za nich, ja śmigam oską i 100% zadowolenia :kox: nawet zakopany ślask wczoraj nie był przeszkodą tak że proponuje zamienic quattro na tramwaj ten to dopiero sie trzyma :polew: kolkov widział jak ośka rozratrakowałem miejsce parkingowe :polew:
Reggi Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 nie brak czasu tylko Zooofia za plecami stoi :decayed: już Ty mi tu nie ściemniaj Nic z tych rzeczy Jakoś przez ostatnie dni nie mogę ogarnąć się na nic. To coś kupił za 4 x 4 ? :naughty:
Flyer Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 w Q to tylko jeden pedal jest potrzebny jak kogos jara tylko krecenie sie w kolko, to tak
Aydaho Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 nie brak czasu tylko Zooofia za plecami stoi :decayed: już Ty mi tu nie ściemniaj Nic z tych rzeczy Jakoś przez ostatnie dni nie mogę ogarnąć się na nic. To coś kupił za 4 x 4 ? :naughty: zamieniłem się na Pathfindera na kilka dni ... generalnie jest ok ...tylko spalanie 4-litrówki mnie rozwala
lukaszr Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 To ile Ci pali? 20? Tyle to na biegu jałowym
poziek Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 zamieniłem się na Pathfindera na kilka dni ... generalnie jest ok ...tylko spalanie 4-litrówki mnie rozwala kox jest co ?
Reggi Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 zamieniłem się na Pathfindera na kilka dni ... generalnie jest ok ...tylko spalanie 4-litrówki mnie rozwala To mówisz, że patrzysz na resztę trzody nieco z góry :kox:
Aydaho Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 To ile Ci pali? 20? jak stoi na jałowym to w 20 się mieszczę :polew: [br]Dopisany: 11 Styczeń 2010, 12:37_________________________________________________ zamieniłem się na Pathfindera na kilka dni ... generalnie jest ok ...tylko spalanie 4-litrówki mnie rozwala To mówisz, że patrzysz na resztę trzody nieco z góry :kox: piękna sprawa ... zmiana pasa nie wymaga żadnego stresu ...coś tam czasem trąbi ale specjalnie nie stresuję się tym [br]Dopisany: 11 Styczeń 2010, 12:39_________________________________________________ kox jest co ? przynajmniej się nie telepie jak te wszystkie niedorobione Waffen-traktoren
Reggi Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 przynajmniej się nie telepie jak te wszystkie niedorobione Waffen-traktoren Adasiu..a czy bagażnik jest duży ?
Aydaho Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 przynajmniej się nie telepie jak te wszystkie niedorobione Waffen-traktoren Adasiu..a czy bagażnik jest duży ? to napisałeś Ty czy Zofia dorwała się do kompa ??
Rekomendowane odpowiedzi