Norbi Opublikowano 22 Marca 2007 Opublikowano 22 Marca 2007 Jestem od dawna pod wrażeniem Poźkowego zapału, dzik
T-żółw Opublikowano 22 Marca 2007 Opublikowano 22 Marca 2007 malinka wujku poźku :exclaim: wit.s napisał/a:adamooo masz zawsze zarąbiste awatary no ale ze mu Klaudia tak ladnie pozuje tylko pozazdroscic jak widac ...siostra daje radę :biggrin:
wit.s Opublikowano 23 Marca 2007 Opublikowano 23 Marca 2007 rrrrrrrrrwa. Nic nie widzę. Coś chyba firma mi blokuje. Fcuk. Też chciałbym pokomentować.
poziek Opublikowano 23 Marca 2007 Opublikowano 23 Marca 2007 ale co fotek nie widzisz?? Czy pośladków siostry??
wit.s Opublikowano 23 Marca 2007 Opublikowano 23 Marca 2007 hehehe damskie pośladki, to ja widzę nawet jak nie widać :twisted: ale foty wyświetlają mi się tak
poziek Opublikowano 23 Marca 2007 Opublikowano 23 Marca 2007 http://i86.photobucket.com/albums/k115/poziek/DSCN2857.jpg http://i86.photobucket.com/albums/k115/poziek/DSCN2859.jpg http://i86.photobucket.com/albums/k115/poziek/DSCN2862.jpg proszę Wiciu:)
bienio Opublikowano 23 Marca 2007 Opublikowano 23 Marca 2007 poziu gratuluje wspanialego dolaczenia do grupy audi navigation plus 6.5'' w koncu az milo sie wsiada do twoje wnetrza :biggrin: zauwazyles moze jak wczoraj wracales do domu zwiekszona ilosc policji na ulicach
poziek Opublikowano 23 Marca 2007 Opublikowano 23 Marca 2007 stary chyba z 7 radiowozów widziałem... niedługo nie będzie gdzie się streetować a propo panowie wczoraj jechaliśmy z bieniem z rolowanego i jechał prawie tak jak bryczka Murzyna więc pełen respect :twisted: :twisted:
Lukas Opublikowano 23 Marca 2007 Opublikowano 23 Marca 2007 Poziu bo ty masz dziury wszedzie to nic dziwnego ze nie jedzie
spanky Opublikowano 23 Marca 2007 Opublikowano 23 Marca 2007 a propo panowie wczoraj jechaliśmy z bieniem z rolowanego i jechał prawie tak jak bryczka Murzyna więc pełen respect :twisted: :twisted: tzn ze TDI Murzyna lepiej gniecie ...
poziek Opublikowano 23 Marca 2007 Opublikowano 23 Marca 2007 daje rade ale wiesz te moje dziury w układzie wszystko wypaczają bo normalnie to bym ich oślepiał odblaskiem od moich tłumików :twisted:
Lukas Opublikowano 23 Marca 2007 Opublikowano 23 Marca 2007 oślepiał odblaskiem od moich tłumików tym bardziej jak bede swiecil swoim trixenonem Ci po tylku
wit.s Opublikowano 23 Marca 2007 Opublikowano 23 Marca 2007 proszę Wiciu:) A dziekuję Ci bardzo-mimo wszystko musiałem skorzystać z pewnej kombinacji-firma mi sie bierze za politykę bezpieczeństwa - niedługo gołych bab na służbowym sprzęcie nie pooglądam (wytną mi nawet podgląd na awatary adamooo osły) Ale, ale navi miodzio. Aż sie trochę wkurzyłem, bo to znaczyłoby, że u mnie też by podeszło pewnie. Aaaaale Ci zazdroszczę, ale mimo iż żal mi d*pę ściska nie dam tyle kasy-już zakupiłem palma z gps. :twisted: Masz zarąbisty dresik :twisted:
Lukas Opublikowano 23 Marca 2007 Opublikowano 23 Marca 2007 Masz zarąbisty dresik Tomboy mu zalatwial po znajomosci z Klubu BMW gdzie polary opychal
poziek Opublikowano 23 Marca 2007 Opublikowano 23 Marca 2007 Masz zarąbisty dresik wpadne kiedyś na spocik w nim
wit.s Opublikowano 23 Marca 2007 Opublikowano 23 Marca 2007 wpadne kiedyś na spocik w nim Alleluja! Natchnąłeś mnie. Panowie. Na następny spot poginamy w spodniach od dresu :exclaim: (oczywiście każdy w swoich :biggrin: )
Lukas Opublikowano 23 Marca 2007 Opublikowano 23 Marca 2007 Na następny spot poginamy w spodniach od dresu (oczywiście każdy w swoich ) to moze na nastepnej imprezie znajac wasze popedy to bedziecie naginac w jednych wszyscy razem cytat czyj to "ja was Kocham ale do łozka z wami nie pojde "
wit.s Opublikowano 23 Marca 2007 Opublikowano 23 Marca 2007 "ja was Kocham ale do łozka z wami nie pojde " Czy mnie się wydaje, czy Ty patrzysz w moim kierunku :eek:
Gość Murzyn Opublikowano 23 Marca 2007 Opublikowano 23 Marca 2007 tzn ze TDI Murzyna lepiej gniecie ... a ma wyjscie?? daje rade ale wiesz te moje dziury w układzie wszystko wypaczają bo normalnie to bym ich oślepiał odblaskiem od moich tłumików lep te dziury, bo narazie to xenonami oslepiales
poziek Opublikowano 23 Marca 2007 Opublikowano 23 Marca 2007 Ciebie?? :twisted: nie mam ksenonów w drzwiach kierowcy
Rekomendowane odpowiedzi