Lukas Opublikowano 23 Marca 2007 Opublikowano 23 Marca 2007 nie mam ksenonów w drzwiach kierowcy ciekawe jakby to wygladalo w tym czerwonym swiatelku
Gość Murzyn Opublikowano 23 Marca 2007 Opublikowano 23 Marca 2007 na 3 tak mi daly po oczach ze musialem zwolnic heh, a powaznie to iedy pogarniasz temat? fmic juz zakupiony??
adamooo Opublikowano 23 Marca 2007 Opublikowano 23 Marca 2007 kupił ale jakiś badziewny IC i nie podpasi bo w zderzaku się nie mieści
poziek Opublikowano 23 Marca 2007 Opublikowano 23 Marca 2007 wszystko się zmieści jak się popieści spadam do szewczyka po moj nowy podłokietnik - narka dziewczynki
Lukas Opublikowano 23 Marca 2007 Opublikowano 23 Marca 2007 to pozdrow Lookiera i powiedz zeby sie odezwal
Al_Capone Opublikowano 23 Marca 2007 Opublikowano 23 Marca 2007 A tak na marginesie to ktos z wawy zamawia jeszcze ramki? Mozna by puscic jednym transportem. [ Dodano: 23-03-2007, 22:00 ] No i PKP (Pieknie k**wa Pieknie) Skrecalem sobie z warynskiego w lewo w spacerowa przede mna na oasie obok euszylo subaru ja kawalek za nim i nagle piz* z prawej z pulawskiej w subaryne na czerwonym przykurwil palio weekend. Gownarstwo jakies z 18 lat mieli. %ciu w wozie zaden nie mial pasow. Dobrze,z e poduszki byly w fiaciku. Dobrze, ze subaru okazalos sie szybsze :eek: Zdjecia do d*py bo robione komorka. W kazdym razie u mnie polamane zaczepy lampy, rozwalony zdezak, rozwalony kierynek, wgnieciony blotnik i mam nadzieje, ze maska OK bo jest jej slad na zdezaku fiata.
wit.s Opublikowano 24 Marca 2007 Opublikowano 24 Marca 2007 ale niefart al. szczerze wspolczuje. cos tu dzisiaj cicho. seksicie sie czy co? (al to wiem ze pije) ja nabylem palma z navi. fajny jak narazie chociaz na forum lekko ciulowo sie pisze tak mala klawiaturą hehehe
Norbi Opublikowano 24 Marca 2007 Opublikowano 24 Marca 2007 No prawdziwe szczeście, ze nie byles na miejscu Subaranki :confused:
poziek Opublikowano 24 Marca 2007 Opublikowano 24 Marca 2007 Subarynka za dwa miechy będzie na sprzedaż w stanie IGŁA, IDEALNYM :twisted:
Norbi Opublikowano 24 Marca 2007 Opublikowano 24 Marca 2007 Subarynka za dwa miechy będzie na sprzedaż w stanie IGŁA, IDEALNYMNie bita, a tylko przerysowana gwoździem przez wandala
ono Opublikowano 24 Marca 2007 Opublikowano 24 Marca 2007 No to pech niestety. Poź jak tam navi ? wszystko gicio ?
poziek Opublikowano 24 Marca 2007 Opublikowano 24 Marca 2007 W sumie to gicio -do Qryśki dojechalem, do Szewczyka też, na wydział też, tylko musze poczytać instrukscję bo np. moja ulica jest ale nie ma numeru i czy jest opcja żebym zaznaczył współrzędne dokładne, że to mój dom i żeby dokładnie prowadziła do domu?? Bo teraz gdzieś w pole mi każe jechać :twisted: i wogóle dzięki ci o święty mikołaju za tak zacny prezent w postaci mapy masz u mnie kręcenie suta za free
Al_Capone Opublikowano 24 Marca 2007 Opublikowano 24 Marca 2007 Słuchajcie nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Jade wlasnie na wycene z PZU i teraz jak by tu zakobinować, zeby miec soczewy a najlepiej xeny? Ma ktos jakies pomysły czy propozycje?
ono Opublikowano 24 Marca 2007 Opublikowano 24 Marca 2007 i czy jest opcja żebym zaznaczył współrzędne dokładne, że to mój dom i żeby dokładnie prowadziła do domu?? Tak, możesz sobie ustawić ulubione cele i będzie cie prowadziła pod garaż jak chcesz jeśli chcesz zaznaczyć takie miejsce to stajesz w tym miejscu przy mapie klikasz rolke pokazuje ci gdzie dokładnie jesteś potem rolką kręcisz na flage klik i tam masz set coś tam , wpisujesz nazwe np.dom , potem w miejscu gdzie wybierasz kraj ,miasto itd rolką w dół i masz liste ulubionych celów. Jak będziesz w wawie to dzwoń dam ci instrukcje
wit.s Opublikowano 24 Marca 2007 Opublikowano 24 Marca 2007 poź. a co zrobiles ze starym podłokietnikiem? może chciałbys sie go pozbyc? [ Dodano: 24-03-2007, 22:06 ] No,nie wierze dziewczynki, że tu taka cisza
poziek Opublikowano 25 Marca 2007 Opublikowano 25 Marca 2007 kupiłem samą nakładke na podłokietnik witku
ono Opublikowano 25 Marca 2007 Opublikowano 25 Marca 2007 A my wczoraj z Żółwiem po sąsiedzku wydoiliśmy dwie krówki hyhyhy , oj bania boli
Rekomendowane odpowiedzi