Reggi Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 w towarzystwie kobiet czy mezczyzn?? Osób starszych
Buba Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 w towarzystwie kobiet czy mezczyzn?? Osób starszych :gwizdanie:
PIXI Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Co się czepiacie osób starszych :polew:
Nosfer Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Co się czepiacie osób starszych :polew: Czepiają się starszych.. Starczych jeszcze nie.
.i.KALI.i. Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Poziek widze, że masz dzisiaj wybitnie rozbudowane dialogi Rozwój wsteczny...
Reggi Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Wytrzeźwiałem Czyżbyście wczoraj razem jeździli do Janka ? Kali najbany..dopiero wytrzeźwiał..a Cipuś zamknął się w sobie..który kierował?.. a który któremu trzymał rękę na jajkach ? :polew: Panowie ja Was w zupełności nie poznaje.. To już mało soczystych kobiecych d*p na tym świecie chadza, żebyśta se pchali ręce nawzajem do gaci ?? Kali to rozumiem..gej wyzwolony..zdeklarowany na maxa rzekł bym.. zoo..utopia..szturchanie w kiblu..ale Michał ????
poziek Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Wytrzeźwiałem Czyżbyście wczoraj razem jeździli do Janka ? Kali najbany..dopiero wytrzeźwiał..a Cipuś zamknął się w sobie..który kierował?.. a który któremu trzymał rękę na jajkach ? :polew: Panowie ja Was w zupełności nie poznaje.. To już mało soczystych kobiecych d*p na tym świecie chadza, żebyśta se pchali ręce nawzajem do gaci ?? Kali to rozumiem..gej wyzwolony..zdeklarowany na maxa rzekł bym.. zoo..utopia..szturchanie w kiblu..ale Michał ???? spokojnie Raguś...ja rozumiem, że mieszkanie w puszczy działa na psychikę ale my naprawdę sobie świetnie radzimy w stolicy i kobiecych d*p i cycków nie brakuje
Reggi Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Odezwał się :polew: ja rozumiem, że mieszkanie w puszczy działa na psychikę NOoooo jasne, że działa...spokój..cisza.. nikt Ci nie pier***i nad uchem...można się pociupciać na trawce z żoną..albo sąsiadką :D Ptaszki ćwierkają jest za***iście naprawdę sobie świetnie radzimy w stolicy i kobiecych d*p i cycków nie brakuje To powiedz mi jedno..... na c**j jeździta do Janka ? :polew: :polew: :polew:
poziek Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 na c**j jeździta do Janka ? :polew: :polew: :polew: złapiesz kiedyś bakcyla na winkle to zrozumiesz...ale to może za jakiś czas jak juz mała będzie robiła na sedesie :naughty: [br]Dopisany: 15 Styczeń 2010, 16:23_________________________________________________ można się pociupciać na trawce z żoną..albo sąsiadką :D no to szeeeeeroki wybór :polew: :polew:
Reggi Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 złapiesz kiedyś bakcyla na winkle to zrozumiesz... ale to może za jakiś czas jak juz mała będzie robiła na sedesie :naughty: Myślę..że to nastąpi szybciej..ale.. powiedzmy trochę wolniej niż Twoje szarpanie skórą przed snem :decayed: :naughty: no to szeeeeeroki wybór :polew: :polew: :decayed Karfa..człoowieku..ja mieszkam pośrodku wielkiego osiedla gdzie dookoła mam co najmniej 15 sąsiadek
lukaszr Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Karfa..człoowieku..ja mieszkam pośrodku wielkiego osiedla gdzie dookoła mam co najmniej 15 sąsiadek Ze średnią wieku >60 lat
ono Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Przynajmniej nie porysują bo bez zębów
Reggi Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Karfa..człoowieku..ja mieszkam pośrodku wielkiego osiedla gdzie dookoła mam co najmniej 15 sąsiadek Ze średnią wieku >60 lat Ze średnią wieku - niewyżyte 30stki :kox: Musiałbym mieszkać na Pradze, żebym dookoła widział 60 :tongue4: Przynajmniej nie porysują bo bez zębów TO się nazywa człowiek doświadczony przez życie
poziek Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 powiedzmy trochę wolniej niż Twoje szarpanie skórą przed snem :decayed: :naughty: zawsze wtedy myślę o twojej byłej :polew: :polew:
Reggi Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 powiedzmy trochę wolniej niż Twoje szarpanie skórą przed snem :decayed: :naughty: zawsze wtedy myślę o twojej byłej :polew: :polew: Ty też :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
poziek Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Musiałbym mieszkać na Pradze, żebym dookoła widział 60 :tongue4 chyba na Tarcho :naughty:
Rekomendowane odpowiedzi