bajk Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Pany ... czy mógłby mi ktoś siedzący w temacie ebaya oszacować ile by mnie to wyszło w całości ?? http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=390119617909&ih=026&category=46413&ssPageName=STORE:PROMOBOX:NEWLIST dodaj 50 USD na przesyłkę.. pytanie tylko czy Ci nie oclą
Reggi Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 dodaj 50 USD na przesyłkę.. pytanie tylko czy Ci nie oclą No dobra..ale jak się to odbywa? W jaki sposób ?
bajk Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 dodaj 50 USD na przesyłkę.. pytanie tylko czy Ci nie oclą No dobra..ale jak się to odbywa? W jaki sposób ? tzn co? płacisz paypal'em powiedzmy i paczka leci..
AndyN Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 dodaj 50 USD na przesyłkę.. pytanie tylko czy Ci nie oclą No dobra..ale jak się to odbywa? W jaki sposób ? tzn co? płacisz paypal'em powiedzmy i paczka leci.. A jak masz pecha i celnik zwróci uwagę na paczkę .....
Reggi Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 A jak masz pecha i celnik zwróci uwagę na paczkę ..... :naughty No właśnie o to pytałem.. często zwracają uwagę na takie paczki ? A jeśli to prezent ??? Przecież do chu ja prezentu nie oclą ?
bajk Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 http://podatki.gazetaprawna.pl/artykuly/100275,paczki_z_zagranicy_do_150_euro_bez_cla.html raz clą, raz nie.. jedna wielka niewiadoma ogólnie..
Reggi Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Jest sposób :gwizdanie: Nawijaj na PW Gift ?
Korzeń Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 znowu powie, że ech do czego to doszło, takim piz*euszom pomagać :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: a tak naprawde trzeba wysłać paczkę z domu do domu
lukaszr Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 A jeśli to prezent ??? Przecież do chu ja prezentu nie oclą ? Zdziwiłbyś się. Jest sposób :gwizdanie: Tak, nie wysyłać na Twój adres
Reggi Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Zdziwiłbyś się. Łukasz..aleś Ty rozgadany ostatnio ..mmmh
lukaszr Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Łukasz..aleś Ty rozgadany ostatnio ..mmmh Oj tam oj tam
moskal Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 o to nawet mu pasuje taka ksywka ŚLEDZIK on jest wiochy nadmorskiej więc pasi z tego co wiem , jest Tyfusem :gwizdanie: Moskal[/b] - podmieniłeś DVkę ? jeszcze nie bo mam wkurwa
lukaszr Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 z tego co wiem , jest Tyfusem :gwizdanie: Przydupasek Ojca Dyrektora
moskal Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 z tego co wiem , jest Tyfusem :gwizdanie: Przydupasek Ojca Dyrektora prawda w oczy kole ?? :gwizdanie:
lukaszr Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 prawda w oczy kole ?? :gwizdanie: O to samo pytam
moskal Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 O to samo pytam mnie ??? nie ma o co , bo nie moja wina ze c**j przyszedł i sie osiedlił. no a w Twoim przypadku pochodzenia nie mozna zmienić :gwizdanie: :polew: :polew:
lukaszr Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 no a w Twoim przypadku pochodzenia nie mozna zmienić :gwizdanie: :polew: :polew: bydlaku :kox:
Rekomendowane odpowiedzi