filip1001 Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 , pomyślcie nad jakimś wątkiem nt. wspólnego wyjazdu z Mazowsza do Bukowiny, jakieś propozycje miejsca gdzie mozna się spotkać i wyruszyć, bo może bym się do Was dołączył. Jakbyście pozwolili rzecz jasna
AndyN Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 siema , ale sie najebałem Jeśli szukasz pomocy to wal na forum tam: http://www.parp.gov.pl/index/main/
Kolkov Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Opublikowano 21 Lutego 2010 siema , ale sie najebałem ja też mało pamiętam, ale wiem że było dużo i miało różne kolory
Buba Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 A ja grzmociłem wczoraj [br]Dopisany: 21 Luty 2010, 17:34_________________________________________________Nie ma to jak obiadek u babci... 13 golonek, kurczak, tatarek, śledzik, rybka pod kołderką... masakra...
bienio Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 siema starszy przyjaciele warszawskich spotow A4:)odzywam sie po latach.widze,ze ekipa sie powiekszyla-i b dobrze.w najblizszym czasie planuje wpasc na zlot wiec mam nadziej ,ze trafie na dobry wtorek:)wybieracie sie wieksza grupa na ogolnopolski zlot?
poziek Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 siema starszy przyjaciele warszawskich spotow A4:)odzywam sie po latach.widze,ze ekipa sie powiekszyla-i b dobrze.w najblizszym czasie planuje wpasc na zlot wiec mam nadziej ,ze trafie na dobry wtorek:)wybieracie sie wieksza grupa na ogolnopolski zlot? gdzieś ty kurfa się podziewał ? :shocked:
bienio Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 stary sam nie wiem w sumie:)ale pomysle nad odpowiedzia i powiem ci co sie dzialo jak sie spotkamy na zlocie:)
Reggi Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C11566645 Fajna sztuka...szkoda, że silnik dupny i te lampy na przodzie
hornet Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 A ja grzmociłem wczoraj Raz do roku to i Tobie wolno :polew:
poziek Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 A ja grzmociłem wczoraj Raz do roku to i Tobie wolno :polew: ale ja mówię o spirytusie
hornet Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 A ja grzmociłem wczoraj Raz do roku to i Tobie wolno :polew: ale ja mówię o spirytusie Kto Ci go sprzedał ? Powinni tą osobę zamknąć
Rekomendowane odpowiedzi