MoorPH Opublikowano 30 Marca 2010 Opublikowano 30 Marca 2010 Oczywiście dla naszego Adasia wszystkiego najlepszego.. No a już przedewszystkim.. jakiegoś wymarzonego RS'a
moskal Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 Siema bydlaki A dla naszego "jednotreningowegowojownika" wszystkiego naj naj najlepszego
moskal Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 Pany , czy ma ktoś znajomego/znajomą , która moze wystawić recepte na pewna popierdółke ????
kileeer Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 Mąż do żony: - Czemu Ty taka tępa jesteś? Nie mogę już tego znieść! Nawet suwakiem logarytmicznym nie umiesz się posługiwać! Albo się nauczysz, albo wy***rdalaj!!! Następnego dnia mąż wraca z pracy, a Żona wita go w korytarzu z suwakiem logarytmicznym w dłoni: - Twój członek ma 16 centymetrów długości. Moja pochwa ma 18 centymetrów głębokości. Jesteśmy małżeństwem od ośmiu lat, więc całkowita suma niedoruchania wynosi 42 kilometry i 345 metrów. Albo doruchasz, albo wy***rdalaj!!!
Reggi Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 Ajdahoł..wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. Zdrowia, szczęścia..stalowych zwieraczy na WR, R8 i dużo dużo dużo cycków ! :good:
Aydaho Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 DZIEKI Cycole moje kochane !!! Jestescie super ekipa - no normalnie sie rozczulilem :-)))
Kolkov Opublikowano 31 Marca 2010 Autor Opublikowano 31 Marca 2010 wczoraj w Arkadii była jakaś masakra, jebao niesamowicie
.i.KALI.i. Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 Zdrowych cycków i soczystej piczy Kali szczerze życzy Najlepszego Ajiidahooł
PIXI Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 wczoraj w Arkadii była jakaś masakra, jebao niesamowicie Sory wyrwało mi się
Rekomendowane odpowiedzi