Kolkov Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2010 tarcze sie tocza moze wreszcie przestanie walic kierownica nieźle, mnie to moje audi zaczyna wkur... i chyba czas na zmianę, ale najpierw muszę kupić klapę
Buba Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 a co sie z twoja stalo [br]Dopisany: 09 Kwiecień 2010, 20:00_________________________________________________przypadkiem w telewizji natrafilem na transformersow i nie moge sie na jej dekolcik napatrzec ubrudzony w smarze i bioderka
Kolkov Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2010 magiel po regeneracji, a cieknie do środka i oddałem na gwarancji, poza tym wpada w dzikie wibracje i nawet mechanik nie mógł tego zdiagnozować, ale teraz jak wytargał magiel może dobrać się do dwumasa, który jest głównym podejrzanym generalnie ma obejrzeć półośki, przeguby i takie tam bo na drodze jest strasznie niestabilny dodatkowo wkur... mnie zawiasy drzwi, które znowu opadły no i ta jeb... klapa tylna, spod tablicy rej. wylazł taki bąbel 10x5cm
Góral.tz Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 i ta jeb... klapa tylna, spod tablicy rej. wylazł taki bąbel 10x5cm chłopie toż to Ips typographus (kornik drukarz) Ci się wdał
moskal Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 a co sie z twoja stalo [br]Dopisany: 09 Kwiecień 2010, 20:00_________________________________________________przypadkiem w telewizji natrafilem na transformersow i nie moge sie na jej dekolcik napatrzec ubrudzony w smarze i bioderka ogólnie to Megan cycki chyba w garderobie zostawiła :kox: mnie to moje audi zaczyna wkur... i chyba czas na zmianę, łącze sie z tobą w bólu , nigdy wiecej Audi , nastepne auto na bank japoniec EVO VI ?? :naughty:
Buba Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 idealnie rodzinne auto :gwizdanie:[br]Dopisany: 09 Kwiecień 2010, 22:50_________________________________________________tarcze zalozone, ciekawe czy jutro bedzie hamowac bo z latarka skadalem wszystko :gwizdanie:
PIXI Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Części Ci Buba nie zostały ....jak nie to będzie ok Masz zdrowie przy latarce
Buba Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Części Ci Buba nie zostały ....jak nie to będzie ok Masz zdrowie przy latarce czy ja wiem dales mi do myslenia, teraz nie bede spal przez noc. jutro rano sprawdze czy wszystkie klocki wsadzilem a tarcze cycus malina sie swieca jak psu jajca
PIXI Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Żartowałem ... wyluzuj - walnij browca i wszystko będzie ok przecież robiłeś dla Siebie , co może być nie tak .
Buba Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Żartowałem ... wyluzuj - walnij browca i wszystko będzie ok wiem nie cisnieniuj sie tak bo ty nie bedziesz spal przez to ze ja nie moge przez to ze mi tak powiedziales :gwizdanie:
PIXI Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Żartowałem ... wyluzuj - walnij browca i wszystko będzie ok wiem nie cisnieniuj sie tak bo ty nie bedziesz spal przez to ze ja nie moge przez to ze mi tak powiedziales :gwizdanie: Ale doyebałeś ...... :polew: Poszukam znieczulenia :gwizdanie: żebym mógł spokojnie w kimę uderzyć /
PIXI Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 a ja nie mam ;( To na stacje , albo nocnego zapitalaj i problem z głowy
PIXI Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 chyba ze otworze moje 7letnie wino Stare to wino , młode to dupki .... nie żałuj otwieraj
soolek Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 magiel po regeneracji, a cieknie do środka i oddałem na gwarancji, poza tym wpada w dzikie wibracje i nawet mechanik nie mógł tego zdiagnozować, ale teraz jak wytargał magiel może dobrać się do dwumasa, który jest głównym podejrzanym generalnie ma obejrzeć półośki, przeguby i takie tam bo na drodze jest strasznie niestabilny dodatkowo wkur... mnie zawiasy drzwi, które znowu opadły no i ta jeb... klapa tylna, spod tablicy rej. wylazł taki bąbel 10x5cm Ale pamiętasz, że najpierw swoje lampy musisz założyć u mnie Inaczej powiedzą, że walony też przodem
moskal Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 idealnie rodzinne auto :gwizdanie: rodzinne auto dla Pauliny to bedzie yaris http://moto.allegro.pl/item982734798_mitsubishi_lacer_evo_iv_320km_nie_subaru_impreza.html http://moto.allegro.pl/item987226482_lancer_evolution_iv_evo_4_1996_2_0t_110tkm_srebrny.html http://moto.allegro.pl/item987232028_lancer_evolution_iv_evo_4_1996_2_0t_119tkm_bialy.html :naughty: :naughty: [br]Dopisany: 10 Kwiecień 2010, 07:16_________________________________________________a trak wogóle to siema
Gość elvis80 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 http://www.a4-klub.pl/smf/b6_awa_moja_20_fsi_z_fotkamialu_17_str_nr_3-t113777.30.html - koledzy oceńcie moje 17"
Korzeń Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,7752573,Katastrofa_prezydenckiego_samolotu__RELACJA_.html
Rekomendowane odpowiedzi