PIXI Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Moja kobieta sie ucieszyla ze do promenady bede jezdzil... nie wiem czemu Pewnie będzie chciała żebyś ją zabrał na spota .... a potem dał jej portfel i cheja na zakupy ...moja zrobiła to samo rok temu
Buba Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Moja kobieta sie ucieszyla ze do promenady bede jezdzil... nie wiem czemu Pewnie będzie chciała żebyś ją zabrał na spota .... a potem dał jej portfel i cheja na zakupy ...moja zrobiła to samo rok temu oficjalna wersja jest taka ze niby chce zpbaczyc z kim sie na spotach spotykam ale pewnie bedzie jak mowisz
poziek Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Moja kobieta sie ucieszyla ze do promenady bede jezdzil... nie wiem czemu to jest to miejsce, gdzie widziała mnie ostatnim razem :gwizdanie: :naughty: :naughty: :naughty:
Italiano Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Tak jak obiecałem zmieniamy miejsce spotów na Promkę Tylko czy to był poziom 3 czy drugi bo już dawno tam byłem ? :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good:
PIXI Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 no siema Siema z wieczora Sąsiad Śmigasz jutro na spota
bajk Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Chyba podjadę - będziesz jechał spod domu jutro? To może zrobimy tripa jakiegoś wspólnie?
PIXI Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Chyba podjadę - będziesz jechał spod domu jutro? To może zrobimy tripa jakiegoś wspólnie? Raczej tak wyruszam około 18:15 / 18:30 jak by co ....telefon na P.W.
bajk Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Wezmę jutro hex-can'a - jak ktoś będzie chciał w B7 to mogę pomóc..
Italiano Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Wiem że to nie pora, ale nie mogłem się powstrzymać.
Góral.tz Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Wezmę jutro hex-can'a - jak ktoś będzie chciał w B7 to mogę pomóc.. a w b5 pomożesz??
bajk Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Wezmę jutro hex-can'a - jak ktoś będzie chciał w B7 to mogę pomóc.. a w b5 pomożesz?? Mogę spróbować
Nosfer Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Jak na Promkę to dzisiaj zimnio :gwizdanie:
Buba Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Moja kobieta sie ucieszyla ze do promenady bede jezdzil... nie wiem czemu to jest to miejsce, gdzie widziała mnie ostatnim razem :gwizdanie: :naughty: :naughty: :naughty: to fakt wspomina jak jadles marchewki [br]Dopisany: 13 Kwiecień 2010, 10:33_________________________________________________ Jak na Promkę to dzisiaj zimnio :gwizdanie: EEEEtam... PIXI wszystkich ogrzeje :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi