Coleman Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Panowie i Panie :gwizdanie: zapraszam wszystkich na spocik http://www.a4-klub.pl/smf/mazowieckie/all_spocik_w_czerwinsku_30042010-t124051.0.html;msg1485057#msg1485057
sołtys85 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Panowie proszę o pomoc w doprowadzeniu mojej A4 do porządku. Wydaje mi się, że samochód słabo się zbiera za słabo jak na tą moc. Jakiś czas temu boberek podłączał sie pod komp na spocie ale wszystko było ok. Niestety logów sie nie podjął bo nie zna sie na benzynach. Możecie mi polecić kogos z wawy lub okolic najlepiej na spocie zrobić logi oczywiście niebezinteresownie. Kto najlepiej ożywi mego parcha. Spec od 1,8T potrzebny.
poziek Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 w maju mogę zerknąć teraz mam bilans
sołtys85 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 w maju mogę zerknąć teraz mam bilans Bardzo chętnie bym go oddał w Twoje ręce więc jak masz czas w maju to mam Cię nękac sysyematycznie czy czekac na odpowiedź z Twojej strony?
Aydaho Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 ale spot za***isty był dzisiaj .... piździ, mojito bez % i kurczak jakiś do d*py
poziek Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 w maju mogę zerknąć teraz mam bilans Bardzo chętnie bym go oddał w Twoje ręce więc jak masz czas w maju to mam Cię nękac sysyematycznie czy czekac na odpowiedź z Twojej strony? odzywaj się od 3.05
moskal Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Siema mam Cię nękac sysyematycznie czy czekac na odpowiedź z Twojej strony? musisz robić tak jak ja : zajeżdżasz pod "Castle del Poziek" i dzwonisz na kom ze jestes pod domem i ma wyjść , inaczej jest nie do ruszenia , bedzie sie wymigiwał ze go nie ma , ze ma salse i takie tam popierdółki BTW Poziek bede potrzebował twojej pomocy pewnego wieczoru :naughty: :naughty: :gwizdanie:
Aydaho Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Idą sobie dróżką trzej przyjaciele: miś, łoś i ryś. Ten pierwszy oznajmia: - wk***ia mnie to "ś" na końcu. Takie "ś" jest pedalskie, ciotowate i w ogóle. Od dzisiaj koniec z misiem. Jestem Niedźwiedź!!! Bo powiadam wam: kto ma "ś" na końcu, ten fujara i gej. Amen. Łoś zorientowawszy się w beznadziei sytuacji, bo wszak łoś to łoś i nic nie poradzisz, w panice szarpie za ramię Rysia. - Ej, k**wa, powiedz coś. Przecież my nie pedały, prawda?! No powiedz coś! Ryś! - Ryszard…
Buba Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Panowie proszę o pomoc w doprowadzeniu mojej A4 do porządku. Wydaje mi się, że samochód słabo się zbiera za słabo jak na tą moc. Jakiś czas temu boberek podłączał sie pod komp na spocie ale wszystko było ok. Niestety logów sie nie podjął bo nie zna sie na benzynach. Możecie mi polecić kogos z wawy lub okolic najlepiej na spocie zrobić logi oczywiście niebezinteresownie. Kto najlepiej ożywi mego parcha. Spec od 1,8T potrzebny. a masz laptopa? jak masz to dawaj PW[br]Dopisany: 28 Kwiecień 2010, 08:19_________________________________________________A tak wogole to dziewczynki
krzyniek Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 BTW Poziek bede potrzebował twojej pomocy pewnego wieczoru :naughty: :naughty: :gwizdanie: znów będziecie jedną dy.... :gwizdanie: :polew:
poziek Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 BTW Poziek bede potrzebował twojej pomocy pewnego wieczoru :naughty: :naughty: :gwizdanie: znów będziecie jedną dy.... :gwizdanie: :polew: najpierw wchodzi moskal, rozgrzewa a potem ja :decayed: :naughty:
tomaszu Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Poziek, kiedy jedziesz do Wróbla?
poziek Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Poziek, kiedy jedziesz do Wróbla? Ale rozetę ? Czy Ułęż ? 3.03 jedziemy do Lublina ale wiem, że wróbel robi Ułęż własnie 3.03. Jak coś to przeglądaj forum subaru
Kolkov Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Poziek, kiedy jedziesz do Wróbla? Ale rozetę ? Czy Ułęż ? 3.03 jedziemy... trochę zaspałeś przez ten bilans
Aydaho Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Poziek, kiedy jedziesz do Wróbla? Ale rozetę ? Czy Ułęż ? 3.03 jedziemy... trochę zaspałeś przez ten bilans sprawdź raz jeszcze czy za 2008 rok nie zrobiłeś
Rekomendowane odpowiedzi