Kolkov Opublikowano 6 Maja 2010 Autor Opublikowano 6 Maja 2010 widać tylko Bubaskiego przebranego za królika :polew:
PIXI Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 siema Siema wójek Moskal Siema wszystkie dziewice orleańskie
PIXI Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 Siema staruchy Siema ... widze że przybyło Ci trochę wiosenek ..... :gwizdanie:
bajk Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 Siema staruchy Siema ... widze że przybyło Ci trochę wiosenek ..... :gwizdanie: Za rok łosiemnastka
PIXI Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 Siema staruchy Siema ... widze że przybyło Ci trochę wiosenek ..... :gwizdanie: Za rok łosiemnastka łosiemnaście do setki ... ..... Nosferski :gwizdanie:
PIXI Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 Pisałem na poprzedniej stronie.. Nie pytać No dobra już , dobra .... chciałem dobrze , a Ty od razu ZBOWiD-owca po grzbiecie .........
Nosfer Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 Pisałem na poprzedniej stronie.. Nie pytać No dobra już , dobra .... chciałem dobrze , a Ty od razu ZBOWiD-owca po grzbiecie ......... Spoko.. Człowiek nie da emoty i juz się ludzie boją :polew:
PIXI Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 Pisałem na poprzedniej stronie.. Nie pytać No dobra już , dobra .... chciałem dobrze , a Ty od razu ZBOWiD-owca po grzbiecie ......... Spoko.. Człowiek nie da emoty i juz się ludzie boją :polew: Wole się Moderator-owi nie narażać :gwizdanie: , ale to dobrze że coś napisałeś bo już bym się martwił że coś nie tak ;( ..... :polew:
moskal Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 Witam Paraf a Tobie tylko butelka na myśli a ty kórwa żyjesz ???
PARAF Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 Witam Paraf a Tobie tylko butelka na myśli Czy to moja wina, że lubię wypić... :kox:
Góral.tz Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 Witam Paraf a Tobie tylko butelka na myśli Czy to moja wina, że lubię wypić... :kox: nie tylko Ty :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :kox:
Rekomendowane odpowiedzi