bajk Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 Tylko jak będziesz wracał z party to uważaj na dziki ..... :polew: no i nie zalej pały :gwizdanie: Na dziki będę uważał, z tym drugim może być gorzej :laghing2: - pępkowe znajomego + otwarcie nowego klubu
Buba Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 PIXI przestan brac albo dziel dzialki na polowe
PIXI Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 PIXI przestan brac albo dziel dzialki na polowe :polew: (chcesz połowe) :gwizdanie: BTW: A co ty fure wystawiłeś na sprzedaż ..... ( co w planach )
Buba Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 PIXI przestan brac albo dziel dzialki na polowe :polew: (chcesz połowe) :gwizdanie: BTW: A co ty fure wystawiłeś na sprzedaż ..... ( co w planach ) Zobaczymy co wyjdzie w planach :gwizdanie:
Wandej Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 Pozdrowienia z NYC :kox: Korzeń przywieź trochę "tego" :kox:
bajk Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 no siema zrobiłem sobie dzisiaj fotkę przed kościołem
Buba Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 no siema zrobiłem sobie dzisiaj fotkę przed kościołem no piekny jestes ale brakuje ci czegos zeby do Tomba Tomba pojsc :gwizdanie:
PIXI Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 Siema wszystkim Sąsiad zmieniłeś wygląd po wczorajszej imprezie :polew:
bajk Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 no piekny jestes ale brakuje ci czegos zeby do Tomba Tomba pojsc :gwizdanie Tomby już nie ma - wczoraj właśnie otwieraliśmy tam nowy klub - dla hetero Siema wszystkim Sąsiad zmieniłeś wygląd po wczorajszej imprezie :polew: Trochę podciąłem włosy
PIXI Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 no piekny jestes ale brakuje ci czegos zeby do Tomba Tomba pojsc :gwizdanie Tomby już nie ma - wczoraj właśnie otwieraliśmy tam nowy klub - dla hetero Siema wszystkim Sąsiad zmieniłeś wygląd po wczorajszej imprezie :polew: Trochę podciąłem włosy Ale dajecie o karwa :doh1: :laghing2: zjebałem się z krzesła /
Sqizzy Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 Znacie jakiegoś fachmana który poleruje klosze reflektorów?
Kolkov Opublikowano 10 Maja 2010 Autor Opublikowano 10 Maja 2010 normalnie cudowny początek tygodnia...
Rekomendowane odpowiedzi