Kolkov Opublikowano 10 Maja 2010 Autor Opublikowano 10 Maja 2010 siema , co sie stało Grzesio ?? dostawcza Toyota pękła mi lampe z tyłu i zderzak dodatkowo jestem głodny, niewyspany i boli mnie łokieć i mi się nic nie chce
Buba Opublikowano 10 Maja 2010 Opublikowano 10 Maja 2010 siema , co sie stało Grzesio ?? dostawcza Toyota pękła mi lampe z tyłu i zderzak dodatkowo jestem głodny, niewyspany i boli mnie łokieć i mi się nic nie chce
moskal Opublikowano 10 Maja 2010 Opublikowano 10 Maja 2010 Kórwa , byłem dzisiaj w sądzie w Sierpcu i niestety musiałem zmienić zeznania i przyznac sie do winy :kox: :kox: nie stawił sie jeden swiadek , znowy musiałbym za 2-3 tygodnie zapitalać do Sierpca , to mówie sedzinie zeby mi dała najmniejsza mozliwą grzywne (w zarzucie miałem ukaranie 800pln ) a ja sie przyznam do winy bo nie opłaca mi sie jeździć tyle razy na rozprawy , no i policjant oskarzający mnie zapytal jakim mandatem chceili mnie ukarać , powiedziałem ze 200pln , no to on powiedział ze taka mkare nakłada i finał
Buba Opublikowano 10 Maja 2010 Opublikowano 10 Maja 2010 no i gitara wazne ze nie bedziesz musial juz jezdzic. A pkt dostales? ja czekam na odpowiedz czy koles bedzie sie chcial zamienic na moja fure...
Kolkov Opublikowano 10 Maja 2010 Autor Opublikowano 10 Maja 2010 ja czekam na odpowiedz czy koles bedzie sie chcial zamienic na moja fure... co Ci da w zamian :?:
Buba Opublikowano 10 Maja 2010 Opublikowano 10 Maja 2010 ja czekam na odpowiedz czy koles bedzie sie chcial zamienic na moja fure... co Ci da w zamian :?: mialo byc A6 C5 2.7 ale koles mi odpisal ze mial taka dwa lata temu i dal za nia 12tys...
Nosfer Opublikowano 10 Maja 2010 Opublikowano 10 Maja 2010 no i gitara wazne ze nie bedziesz musial juz jezdzic. A pkt dostales? ja czekam na odpowiedz czy koles bedzie sie chcial zamienic na moja fure... i czemu opitalasz HTC HD ?
PIXI Opublikowano 10 Maja 2010 Opublikowano 10 Maja 2010 no i gitara wazne ze nie bedziesz musial juz jezdzic. A pkt dostales? ja czekam na odpowiedz czy koles bedzie sie chcial zamienic na moja fure... i czemu opitalasz HTC HD ? Bo nie umie się posługiwać nim
Buba Opublikowano 10 Maja 2010 Opublikowano 10 Maja 2010 no i gitara wazne ze nie bedziesz musial juz jezdzic. A pkt dostales? ja czekam na odpowiedz czy koles bedzie sie chcial zamienic na moja fure... i czemu opitalasz HTC HD ? boje sie ze go rozwale w pracy, na poczatku jeszcze auto mapa byla mi potrzebna ale teraz juz mam dokladne mapy ktore sa lepsze od kazdego gps'a. szkoda mi po prostu bo jest super telefon ale widok rozwalonego o podloge by mi sie nie spodobal...
Nosfer Opublikowano 10 Maja 2010 Opublikowano 10 Maja 2010 no i gitara wazne ze nie bedziesz musial juz jezdzic. A pkt dostales? ja czekam na odpowiedz czy koles bedzie sie chcial zamienic na moja fure... i czemu opitalasz HTC HD ? boje sie ze go rozwale w pracy, na poczatku jeszcze auto mapa byla mi potrzebna ale teraz juz mam dokladne mapy ktore sa lepsze od kazdego gps'a. szkoda mi po prostu bo jest super telefon ale widok rozwalonego o podloge by mi sie nie spodobal... No to wezmę go od Ciebie.. Dam Ci HTC Diamond w rozliczeniu i przybiję piątkę
Buba Opublikowano 10 Maja 2010 Opublikowano 10 Maja 2010 no i gitara wazne ze nie bedziesz musial juz jezdzic. A pkt dostales? ja czekam na odpowiedz czy koles bedzie sie chcial zamienic na moja fure... i czemu opitalasz HTC HD ? boje sie ze go rozwale w pracy, na poczatku jeszcze auto mapa byla mi potrzebna ale teraz juz mam dokladne mapy ktore sa lepsze od kazdego gps'a. szkoda mi po prostu bo jest super telefon ale widok rozwalonego o podloge by mi sie nie spodobal... No to wezmę go od Ciebie.. Dam Ci HTC Diamond w rozliczeniu i przybiję piątkę wracam do nokii :gwizdanie:
Kolkov Opublikowano 10 Maja 2010 Autor Opublikowano 10 Maja 2010 wracam do nokii :gwizdanie: ja natomiast wracam do SE, mam teraz THC Tacz Pro i po miesiącu dochodzę do wniosku, że aż tak rozbudowany telefon nie jest mi potrzebny
Buba Opublikowano 10 Maja 2010 Opublikowano 10 Maja 2010 wracam do nokii :gwizdanie: ja natomiast wracam do SE, mam teraz THC Tacz Pro i po miesiącu dochodzę do wniosku, że aż tak rozbudowany telefon nie jest mi potrzebny ja ci powiem ze liczylem na duzy wyswietlacz zeby byla mozliwosc sciagania na egzaminach i zaliczeniach sprobowalem raz na zaliczeniu ze statystyki. uruchomielem za***isty kalkulator i w c**j okazalo sie ze nie mam zarejestrowanej wersji. oj jakie wkurwienie mnie wzielo...
Kolkov Opublikowano 10 Maja 2010 Autor Opublikowano 10 Maja 2010 sprobowalem raz na zaliczeniu ze statystyki. uruchomielem za***isty kalkulator i w ch***j okazalo sie ze nie mam zarejestrowanej wersji. oj jakie wkurwienie mnie wzielo... :polew: ano właśnie mój HTC ma QWERTY klawiaturę, automapę i od chu... innych gadżetów, których nie używam, a Windows Mobile generalnie niech spier...
Rekomendowane odpowiedzi